پاسخ : درخواست نمایندگی هاست چتروم،پربازدید و دانلود(ترجیحا" درصدی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
اول اینکه اون زمانی که من اینجا ثبت نام کردم داشتم هاست میدادم..نمیدونم کیو باید قانع کنم که به 100 تومن نمیشه سروری خرید که هم هاست دانلود داد هم هاست پربازدید اخه کیو باید قانع کنم.. شما ایدیتو تو پخ به من بدین اقای رنجر و کینگ هردوتون ایدیتونو بدید تا با هم حرف بزنیم یا 20 تا از اون 40 تا چت روم هارو ادرسشون رو به من پ.خ کنید زمانی که شما نمیدونستید چطور پول در میارن از نت من اینجا داشتم هاست میدادم....با هر حال ممنونم از شما و به نظرتون هم احترام میزارم..فقط سروری که خریدید رو مشخصاتش رو به من بدید تا ببینم چه چیزی خریدید اگه واقعا سروری خریده باشید که هاست دانلود اینا رو بکشه مشخصاتش با اونی که من میگم برای هاست دانلود اینا مناسبه باشه
خودم بهتون اینجا کنار همه میگم خودم بهتون یه سرور مجازی با رم 32 از المان میدم ..د ر بین همه میگم..سرور 100 تومن با لاینسس:68:
عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر.هوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
اول اینکه اون زمانی که من اینجا ثبت نام کردم داشتم هاست میدادم..نمیدونم کیو باید قانع کنم که به 100 تومن نمیشه سروری خرید که هم هاست دانلود داد هم هاست پربازدید اخه کیو باید قانع کنم.. شما ایدیتو تو پخ به من بدین اقای رنجر و کینگ هردوتون ایدیتونو بدید تا با هم حرف بزنیم یا 20 تا از اون 40 تا چت روم هارو ادرسشون رو به من پ.خ کنید زمانی که شما نمیدونستید چطور پول در میارن از نت من اینجا داشتم هاست میدادم....با هر حال ممنونم از شما و به نظرتون هم احترام میزارم..فقط سروری که خریدید رو مشخصاتش رو به من بدید تا ببینم چه چیزی خریدید اگه واقعا سروری خریده باشید که هاست دانلود اینا رو بکشه مشخصاتش با اونی که من میگم برای هاست دانلود اینا مناسبه باشه
خودم بهتون اینجا کنار همه میگم خودم بهتون یه سرور مجازی با رم 32 از المان میدم ..د ر بین همه میگم..سرور 100 تومن با لاینسس:68:
عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.black-hat
عزیزم من الان رو سرور مجازی هستم دارم بالاش 80 میدم.تا الان هرچی هم چت روم زدم روش داره با سرعت بالا ساپورت میکنه...میتونم هرچقدر خواستی نمونه بدم...احتمالا شما با سرورای اشغال سر و کار داشتی بقیه سرورارو اشغال میبینی..برو عزیزم برو سرور خوب بگیر از بقیه ایراد نگیر
فک کنم ایشون بیشتر از من و شما و بقیه دوستان حالشون باشه
باید وقت ازشون بگیریم جلسه واسه مون بذاره
که چه سروری خوبه چه سروری خوب نیست
:71:
از نظر بنده یک سرور مجازی تهییه کنید
یک direct admin نصب کنید روش
بدید یک شخص خوب کانفیکش کنه
اون موقع راحت هستید و هم نمایندکی میدید و هم خیالتون راحته که مشکلی پیش نمیاد
یک فضای بک آپ هم بگیرید که هفتگی حد اقل بک اپ بگیره براتون که مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده
فضای بک آپ هم نهایتش 5 تا 10 تومن میشه ماهانه
کارتون اینطوری خیلی حرفه ای تر میشه و آی پی شما هم اخصاصی میشه
موفق باشید
والا چی بگم شما همون سروری که خریدید 80 تومن به من معرفی کنید با لاینسس در میاد دیگه اره من خودم اونو میخرم.اینم بگم به طور توهین امیز صحبت نکنید شما بیشتر میدونید اقا حالا خوش حال شدید..شما بیشتر میدونید.. وقتی لاینسس اینقدر ارزونه که من نمیدونستم خب حالا میدونم میخرم دیگهزود سایت فروشندرو بهم معرفی کنید هرکی زود معرفی کنه یه شارژ بهش میدم ایرانسل..یه
چیز هم بگم شما اقای بلک با سه بار پست دادن تعداد پستتون بالا نمیره;):67:+1=3
اگه میخواید راحت باشید یک لایسنس دایرکت ادمین همیشگی بگیرید میشه حدودا فکر کنم 230 240 هزار تومان برای همیشه
بعد یک سرور محازی رم 2 گیگ با هارد 100 گیگ اینا خوب فکر کنم جوابتون رو بده که با ماهانه 100 تومن میشه خوبش رو تهییه کرد
سرویس دهنده هم زیاد هست
یه گشتی تو همین انجمن بزنید یا در گوگل
فقط سفارش بنده به شما به قیمت فقط توحه نکنید
از شرکت ها خرید کنید که بعدا مشکل نخورید
یا حق
با سلام در خدمتم
به صورت درصدی با قیمت های واقعا عالی ما
هاست 100 مگ =8000
هاست نامحدود=25000
این قیمت فروش ماست برای شما توافقی به صورت در صدی کم خواهیم کرد
تضمين اپ تايم
نارضايتي=برگشت پول
توجه: قيمت پايين نشانه بي کيفيتي سرور نيست بلکه سود پايين است و ما بر روي بهترين سرور ها هستيم
مشخصات سرور:
پهناي باند(Bandwidth) وسيع
استفاده از هارد هاي SSD جهت بالا بردن سرعت پاسخ گويي سرور و از بين نرفتن اطلاعات
محل قرار گيري کشور المان
استفاده از سيستم عامل لينوكس ابري و آخرين نسخه كنترل پنل cPanel
وب سرور لايت اسپيد که هفت برابر سرعت بيشتر را نسبت به آپاچي به ارمغان مي آورد
تهيه نسخه پشتيبان از كليه اطلاعات بصورت mirror اتوماتيك و روزانه بر روي سرورهاي مجزا
ضمانت UpTime نزديك به صددرصد ( %99.9)
پشتيباني كامل از phpMyAdmin، PHP5 with PHP4، Perl / CGI Support
ارائهي نامحدود سرويس هاي ايميل POP3، SMTP/IMAP/Webmail، همراه با تكنولوژي جلوگيري از ارسال اسپم
تعداد FTP Account نامحدود و File Manager قدرتمند
به همراه AWStats، Cron Jobs، IP Deny Manager
و...
amin1taheri@yahoo.com
www.3host.ir