خوب به کسی که گفته کمتر نیم ساعت میتونه اماده کنه پیغام خصوصی بدید و ازشون بخواهید براتون انجام بدن...
نمایش نسخه قابل چاپ
نیم ساعت ؟؟؟؟؟؟؟؟
من میتنم یه سیستم هاستینگ بهتون تحویل بدم
فقط بگو میخوای چه کارایی برات انجام بده ؟
فعلاً یه سستم طراحی کردیم ولی هنوز کامل نشده، با این امکانات :
1. تعریف پکیجهای هاستینگ
2. سیستم ثبت سفارش به همراه دریافت کد سفارش (مشابه رادکام.آی آر)
3. سیستم ثبت فیش به همراه دریافت کد برای پیگیری سفارش
4. امکان جستجوی دامین
5. دارا بودن ماژولهای اضافی از جمله: اخبار سایت، برخی از مشتریان
به همراه قالب پیش فرض
اگه قالب اختصاصی هم بخوای برات طراحی میکنیم
+ هر امکانات دیگه ای هم که بخوای
این فعلاً نسخه اولیه اش هست
تو نسخه های بعدی امکانات بیشتری هم بهش اصافه میکنیم، مثل پرداخت آنلاین و سیستم عضوگیری
اگه دمو هم خواستی برات آپ میکنم لینکشو میذارم
قیمت هم با هم کنار میایم
این روزا کمتر به اینترنت دسترسی دارم، اگه ممکنه صحبتهای نهایی رو بذار برای بعد ار تعطیلات
اینم آی دیم : mh_fakhraei
ایمیل : eng.fakrhaei@gmail.com
اگه ایشون میخواست هزینه کنه ، بابت صفحات html که راضیش میکرد هزینه میکرد.
میخواد خودش یاد بگیره...
من فکر می کنم برنامه هایی مثل Phpcoin برای ایشان بهتر باشد که هم رایگان است و هم اینکه قسمت زیادی از نیاز ها را برآورده می کند
البته اگر بخواهند حرفه ای کار کنند فکر می کنم خیلی از دوستان از WHMCS استفاده می کنند و البته شاید هم Null شده ....
منظور من از نیم ساعت، کارهای برنامه نویسی تحت وب بود البته این امکاناتی که ایشون گفتن یعنی فرم سفارش و پشتیبانی اینجور چیزا...
در مورد طراحی سایت هم اگه خودت میتونی با فتوشاپ طراحی کنی که خیلی خوب میشه چون با سلیقه خودت میشه
اگه میخوایی فعلا یه سایت آماتور داشته باشی میتونی از قالب های هاستینگ آماده استفاده بکنی که توی وب زیاد هست
عزیز اگه بلد نیستی خودتو دور سر خودت نچرخون...
کسی قرار نیست بیاد رایگان برا کسی کاری بکنه...
یه 10-20 تومنی خرج کن بده برات درست کنن تموم شه...
این پست رو میزنم ولی تبلیغ نیست یه راهنمایی هست برای طراحی و برنامه نویسی سایت
برای طراحی میتونی از سایت www.forum.majidonline.com کمک بگیری ( البته من فکر میکنم شما رو اونجا دیدم!!)
و برای برنامه نویسی میتونی از سایت www.barnamenevis.org کمک بگیری ( و هم از سایت مجیدآنلاین)
با تشکر
sسلام
آقایون عزیز چون این بنده خدا منو یاد اوایل خودم انداخت این موضوع رو اینجا مطرح کردم.
منم یک سایت فروش هاست و دامین دارم ،نه داشتم ،نه بابا خواهم داشت . میدونید چرا چون همش حل شد الا یک قسمت تیکت که آخر نشد که نشد!!
آقا ما دنبال هر چی رفتیم یکجا لنگید نکه فارسی میخواستم گیر شدم. حالا رفتم osticket انگلیسی از سایت خودش گرفتم اما با کمک خودش هم نشد که ایمیل بفرسته و.....
آقا این سیستم عجیب و نا شناخته piping چی بود که مارو حسابی پیچوند آخرش فهمیدم فوروارد ایمیل به یک فایل بود!! یا یک همچین چیزی!!!
غرض از مزاحمت یک سیستم تیکت که خیلی هم لازم نیست پیشرفته باشه 100 تا ایمیل به اینو اون بفرسته فقط یک شماره پیگیری بده و یک ایمیل به ایمیل سایت که البته فارسی هم باشه اگه مد نظر چیزی دارید که واقعا خودتون بااون کار کردید که میتونید توی نصبش کمک کنید .همین osticket هم خوبه . انقدر تو گوگل گشتم دنبال توضیح نصب که سیستمم هنگ کرد
خدایی زود خبر بدید که 10 روزه دارم نابود میشم، اگه شنیدید یک جوان گمنام از دست سیستم تیکت خودکشی کرد حتما من هستم خدایی سایت رو سه روز ساه پوش کنید
به امید جواب شما اساتید