پاسخ : تا کنون از کدام شرکت ارائه دهنده vps رضایت کامل داشته اید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best_vps
این یکی رو همین الان یه یوزر ساخته اومده از خودش تعریف میکنه :|
i-whost.net
شتیبانی از همه نظر ضعیف هست
آقا ما 12 13 سالمون بود این سایت بود الان 22 سالمونه بازم داره قوی کار میکنه. آبنوس یکی از شرکت هایی هست که میتونید با اطمینان کامل خرید کنین
abnoos.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
تو این دوره زمونه کسی نمیاد از کسی تعریف بکنه مگر واقعا راضی باشه اما تا دلتون بخواد برای تخریب و زیر آب زدن و خراب کردن بازار و ... این کارها که زدن تاپیک نارضایتی و ... هست انجام میشه.
البته ذکر کنم که تعریف هم مخصوصا کاربرهایی که تازه عضو شدند و ... مشکوکه و اغلب دیدم برخورد میشه باهاشون (بعضی وقت ها خود مدیر هاستینگ ها با یوزر جدید میان از خودشون برای تبلیغ تعریف میکنند)
این سرویس دهنده هم به بنده مربوط نمیشه و یه جورایی کلا ربطی به بنده نداره تاپیک زدید عمومی بنده آمدم داخل و خواندم و خواستم فقط به خودتون یک نکته را بگم تا هم بیشتر تاپیکتون خراب نشه هم بن نشید هر جور راحت هستید در کل رفتار کنید تاپیک شماست.
موفق باشید.
ارادتمند
یا حق
من اون اوایل که کارم رو با خرید سرور مجازی شروع کرده بودم یادمه که بعضی از فروشنده ها(که در همین انجمن در حال فعالیت هستند) بعد از تحویل سرور از ما میخواستند که داخل تاپیک فروش بریم و تاییدشون کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
من اون اوایل که کارم رو با خرید سرور مجازی شروع کرده بودم یادمه که بعضی از فروشنده ها(که در همین انجمن در حال فعالیت هستند) بعد از تحویل سرور از ما میخواستند که داخل تاپیک فروش بریم و تاییدشون کنیم.
جزو قوانین جدید هست کلا نمیشه در تاپیک فروش کسی تایید کرد.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
داداش هنوز هم میخواند مال اون اوایل کار نبوده
سلام دوستان/تقریبا از روی که اینجا بودم خیلی ها رو تست کردم/و بهترین ها این ها بودن/
اوالا واقعا وارزهاست عالی بود که دو سال باهاشون بوذم و اون موقع میتونم بگم کسی سرورایی مثل اونا نداشت/رم 384 مگ میدادن اندازه یه گیگ بعضی ها جواب میداد(که این آخری ها نمیدونم چی شد خراب کردن//شاید جناب هوشیار سرورا رو با امتیازش فروختن)
سایت بعدی که تقریبا 14 ماهه ازش سرویس دارم و تا الان یه بار قطعی هم نداشته تراهاست هست که واقعا ازش راضیم/سرور مجازی اختصاصی هست و پشتیبانی و اخلاق عالی و الانم دو سرویس ازشون دارم و هر وقتم سرورم تورنت یا اسپم فرستادم بنده خدا برام سرور رو سریع تعویض کردن(یه خسته نباشید بهشون میگم)
الانم یه دوماهی هست از انلاین سرور هم دو سرور دارم/آپتایم بد نیست ولی سرور مجازی اختصاصی نیست (توقع هم نداریم/چون از دیتاشیک و ovh هست) و سرعتش برا من حداقل خیلی کمه
برگ هاستینگ بهتر هست
هم از نظر هاست پربازدید و هم از نظر خط دهی adsl در اصفهان
;)
همه ی همکارا تایید میشن:-p
دوستِ عزیز هیچ کس بد نیست. کسی که میاد این کارو شروع کنه تمام وقت خودشو میزاره بالای این کار
حالا اینکه یه سری ها به مشکل میخورن و جواب مشتری رو نمیدن دیگه اون بحثش جداس
متاسفانه، شده اخلاقِ و رفتار ما ایرانی ها که پول پرست شدیم ، بلا نسبت شما و دوستان ، هستن کسایی که تا پول سرویس رو گرفتن اخلاق و رفتار 180 درجه تغییر کرده
در هر صورت آرزوی موفقیت برای همه ی همکارا داریم
موفق باشید.