tucows با ايران به شدت مشکل داره!
والا شرکت خوبی هستش و از قديمي ترين رجيسترر های دنيا هستش! اون موقع که مدير دايرکت آی بدنيا نيمده بود tucows دامين ثبت ميکرد. ولی مسئله تحريم وجود داره و متاسفانه نميشه اعتماد کرد!
نمایش نسخه قابل چاپ
tucows با ايران به شدت مشکل داره!
والا شرکت خوبی هستش و از قديمي ترين رجيسترر های دنيا هستش! اون موقع که مدير دايرکت آی بدنيا نيمده بود tucows دامين ثبت ميکرد. ولی مسئله تحريم وجود داره و متاسفانه نميشه اعتماد کرد!
به موضوع تاپيك توجه كنيد:53:
بله. در رابطه با موضوع هم همونطور که گفتم بهتره به اعتبار شرکت ها توجه کنيد. (با توجه به اينکه ميخواين با شرکت ايرانی طرف باشيد.) ممکنه شرکت های معتبر 1000 تومن تا 2000 تومن بيشتر بگيرند ولی ارزش داره.
يک مسئله ديگه هم که ميشه بهش توجه کرد اينه که ببينيد اون شرکت چه دامين هايي رو ثبت کرده و دستش هست. شايد اين مسئله فهميدنش سخت باشه اما به مرور زمان خيلی چيزا دستتون مياد. به طور مثال شرکتی که خودش داره با 4 5 تا دامين معتبر کار ميکنه کمتر مياد اعتبار خودش رو خراب کنه و حالا مثلا دامين های شما رو بالا بکشه يا اينکه حتی اگر به مشکل بربخوره برای دامين های خودش هم که شده مجبوره مشکل رو حل کنه.
دامين هایی که در دايرکت ای ثبت ميشن 2 خط اول هويزشون معمولا اطلاعات مربوط به ريسيلر بالا دست هستش که خيلی مفيد ميتونه واقع بشه:
نقل قول:
registration service provided by: Xxxxxxx.com
فکر کنم من اشتباه ميکردم!
ببخشيد!
فکر ميکردم آمريکایی باشه که الان ديدم کانادا هست دفتر opensrs
کلا سیستم کاری اروپایی ها و امریکایی ها و کانادایی ها با هندی ها فرق میکند . به یه هندی باید 10 بار توضیح بدی مشکل چی هست به یه اروپایی یا ... یکب را توضیح بدی مشکل رو متوجه میشه .
QUOTE=H+R;2617705]بله ميشه يكي از مشكلات name.com هست خيلي اتفاق ميوفته حتي دامنه رجيستر شده هم ثبت ميكنه تو صفحه اوردر هم گاهي اوقات ارور db ميده كلا رجيستري امني نيست ولي براي ايران خوبه[/QUOTE]
خیلی تمایل داریم اطلاعات دقیق تری از ایشون داشته باشیم واقعا چه هدفی را دنبال میکنند جز کدوم شرکت هستند . و.... خیلی از مسائل دیگر
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
PersianTools Forums - View Single Post - فروش تحریم ایران توسط شرکت name.com
آره. قبول دارم که سيستم هندی تو حالی کردنش خیلی مشکل وجود داره.
ولی برای دايرکت آی شايد شما تو سال يک بار هم نيازی به حالی کردن مسئله بهشون نداشته باشيد.
ما که تو اين 3 4 سال فقط يک تيکت باهاشون داشتيم که اونم مشخص شد قانون بوده و مشکل از ما!
اما کلا پنل خوبی دارن و نيازی به بحث باهاشون نيست معمولا!
نکته ایی که دوستان در نظر نمی گیرند اینه که آنلاین نیک و دایرکتی درسته کشور دیگه ثبت شده هستند ولی تمام معاملات مالی و اداری اونها در آمریکا هست و مثل شرکت های چینی نفتی که تمام کارهاشون در آمریکا هست مجبور شدند ایران رو تحریم کنند . در صورتی که بقیه شرکت های چینی بسیار راحت با ایران کار می کنند !