میدونی همکار گرامی مشکل از ریشه هست که نوشتن آموزش و پروش ،باید بشه پرورش و اموزش
اینایی هم که میان تعریف میکنن از تعداد پست هاشون معلومه دو روزه عضو شده (یک سال و نیمه با ایشون کار میکنم) فک نمیکنم توضیح بیشتری لازم باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
پنل رو دیدم تمیزو شیکه :55:
خیلی عالیه ، منتظر باشیم که این پنل رو لایسنس کنید بفروشید؟
سیستم ایشون اختصاصی هست و معلومه توسط خودشون نوشته شده.نقل قول:
موفق باشید
یک هاست دانلود تهیه کردم از ایشون فعلا که همه چیزش خوبه مخصوصا حالت وی ای پیش رو هیچکس مفت نمیده فعلا که خوبه انشالله که در ادامه هم همینطور خوب باشه .
سلام دوستان
من مدیر سایت فیلم ام و الان حدود دو هفته است میخوام سرور مجازی خوب بگیرم چون دو تا گرفتم هر دو تا داغون بود والبته چون خودم مبتدی هستم نتونستم کانفینگ خوبی داشته باشم و سرعت دانلود کم بود .
خلاصه من الان برای این سیستم به شک افتادم ساعت 12 شب تیکت زدم ساعت 9 صبح جواب دادن متوجه شدم که 24 ساعتی نیست بعضی افراد توی ادد لیست یاهوم هستند بیچاره ها رو میبینم تا ساعت 5 صبح بیدارند البته تا اون موقع دووم آوردم بقیشو نمیدونم :110:
یاهومسنجر هم ادد کردم هرچی میگم جوابی نمیبینم فقط آنلاینند همین
سرویس دهندگانی که دوست بنده هستند هم گفتند که ببینید
1- از لحاظ امنیتی باید پنلشون تست بشه و باید دانست که آیا امنیت این پنل ها چه طور است
2- فضای این سرور ها اشتراکی است یا اختصاصی ؟ یعنی تمامی اطلاعات سایت رو مدیر میبینه و راحت استفاده میکنه (امنیت اطلاعات )
خلاصه یه چیزی بگید که منو مطمئن به سفارش سرویستون کنه . با تشکر
منتظر جوابتون هستم ...
موفق باشید...
با سلام و تشکر به خاطر پشتیبانی
دوستان من با تیکت با ایشون در ارتباط بودم و خواسته هام رو گفتم و الان هم قصد سفارش این سرویسشون رو دارم ایشون گفتند که
خواسته هام این بودند
1- هاست قابلیت این رو داره که اف تی پی بسازی و با filezilla فایل توش آپلود کنی که این یکی از خواسته هام بود
2- دانلود تا چه سرعتی هست چون من هاست دانلود داشتم از سرور دانلود کردم سرعتش 280 بود از یکی از بهترین سرویس دهنده ها ولی از هاست ایشون گرفتم سرعت 3 مگ بود و ایشون گفتند بیشتر هم هست
خلاصه بگم سرویس ایشون مثل سرور میمونه ولی روش پنل نصب شده و نمیشه اونو هاست دونست چون اختصاصی هست و اگر دموش رو ببینید اکانت یکشون 1 گیگ رم داره و 30 گیگ هارد
راستی ایشون بهم گفتند که یکی از مشتری هاشون وبسایت اندروید کده هست منم از مدیرشون خواستم که بهم بگن و به حرفشون اعتماد کنم مدیر اندروید کده هم تایید کردند که از سرویس ایشون استفاده میکردند و راضی بودند .
موفق باشید ...