خدا کنه که دست بشه . خسته شدیم از این همه تحریم
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا کنه که دست بشه . خسته شدیم از این همه تحریم
google و sourceforge تحريم رو بردارن بقيه اش مهم نيست :65:
سی پنل گویا تحریمشو برداشته چون قبلا ای پی ایران نمیتونست سایت سی پنل رو باز کنه الان واسه من باز کرد.من یه سرور مجازی داشتم که دایرکت ادئمین نصب بود ربیلد کردم روش سیپنل نصب کردم اوئنم هاست نیم و دی ان اس من .ir هست
اقا یکی چک کنه ببینه اونام تایید میکنن یا نه
لطفا
فعلا که اونطور که معلومه Cpanel اجرا کرده و ای پی های ایرانو بازکرده
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
راستی جناب Afraweb نمیدونم اطلاع دارید یانه ببینید هروقت یه چیزی تصویب شد که از همون لحظه اجرایی نمیشه.درمجلس سنا امریکا تصویب شد این تحریم برداشته بشه حالا باید به کلیه نهاد ها دستورالعملش ابلاغ بشه از تاریخ اجرا مصوبه جدید اجرایی میشه
برای مثال توکشور خودون اعلام کنن فردا اقا سربازی ازاد شد.درسته که مجلس تصویب کرده گیریم به تایید شورای نگهبانم هم بشه وقانون بشه اما از همون لطظه درساسر اران که اجرا نمیشه تا قانون در کل کشور اجرا بشه حداقل 10روز زمان میگذره چون باید به تک تک نهاد ها ابلاغ وبخش نامه بشه.حالا اینجا ایرانه اونجا امریکا بااون همه ایالت یکم منتظر بمونید
بازی جدیدشونه
دشمنی با ایران تو خونشونه
این و فراموش نکنید
خوب مطمعنا این قانون نمیتونه بخش های تجاری را در بر بگیره . و فقط اعلام کردند دسترسی به شبکه های اجتماعی و شرکت های اینترنتی و... البته باز هم باید منتظر ماند و دید که ایا تغییرات اساسی حاصل خواهد شد یا خیر ولی مشکل اصلی پی پال هست که اگر اون هم ازاد کنند بانکی وجود ندارد که بخواهید حساب بانکی باز کنید و ورفای کنید . [-(
جناب شاهری نمیخوام حرف سیاسی بزنم اما با رفتاری که ایرانم داره این تحریمات طبیعی هست.اما خوب فعلا این قانون هست و این رو هم بدونید قوانینی رو که مجلس سنا تصویب میکنه تا 120روز بطور اجرایی لازم الجراست یعنی اگرم بازی باشه یه 4ماهیی میتونیم لذت ببریم
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
بلی هنوز کامل نیست چون فقط کلیات ماده رای گیری شده و فانون شده وهنوز جزییاتش رو یه جایی شنیدم که قراره هفته اینده به شور گذاشته بشه ورای گیری بشه همیشه جزییات مهمه اما اون چیزی که مهمه اینه که یه مدتی لذت میبریم .
ارزو میکنم تو جزییات خبرها خیلی خوبی به گوشمون برسه
راستی مجلس سنا امریکا رو شبکه US13 بطور مستقیم از ماهواره گالاکسی هرهفته ساعت 2.15دقیقه شب به وقت تهران رو Air میبره وپخش میکنه