پاسخ : نمایندگی رایگان ثبت دامنه Resellerclub.com با پایین ترین قیمت و شارژ 200 دلاری رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
بنده به هیچ عنوان در هیچ تاپیکی قصد تخریب یا توهین نداشته ام و ندارم
سوالات قبل از خرید بود که به ذهنم رسید و فکر می کنم که کاملا منطقی باشه- از شما انتظار داشتیم که با متانت پاسخ بدین
*
شما تو سایتتون صفحه ای رو به قیمت روز دلار اختصاص دادین ولی بعد از 6 روز هنوز آپدیت نکردین-حالا ما که هیچ ولی اگر مشتری بیاد و ببینه که قیمت روز دلار با قیمت بازار اینهمه تفاوت داره یه جوره دیگه برداشت میکنه !
با این حال موق باشید
توضیحات قیمت داده شده است
پاسخ : نمایندگی رایگان ثبت دامنه Resellerclub.com با پایین ترین قیمت و شارژ 200 دلاری رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamkale
سلام
یورز و پسورد را بفرست(تیکت در سایت ) تا برات درست کنم
موفق باشید
500 دلار به شارژ پنل اضافه شد و قیمت بروز شد
تعداد از تخفیف ها اعمال شد
با سلام
آیا امکان داره من به اندازه یک دامنه یعنی 9 دلار شارژ کنم ؟
و این که نرخ دلاری که اعلام کردید زیاد نیست؟
چون سایر همکاران امروز 3400 تومن شارژ میکنن
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-rezam
با سلام
آیا امکان داره من به اندازه یک دامنه یعنی 9 دلار شارژ کنم ؟
و این که نرخ دلاری که اعلام کردید زیاد نیست؟
چون سایر همکاران امروز 3400 تومن شارژ میکنن
ممنون
سلام
حداقل شارژ 1 دلار است
اما بخاطر ارج نهادن به دوستانی که تو این مدت کم بیش از 100 دلار پنل خودشون را شارژ کردن
slab 50 دلاری قرار داده شده تا قیمت ها برای کسانی که فقط یه دامنه می خواند ثبت کنند گرون تر باشه
اینجوری نماینده واقعی از خریدار تک دامنه جدا سازی می شود
قیمت دلار وافعا همین قیمت برای ما در امده و هیچ سودی روی دلار قرار نگرفته است
طی چند روز اخیر شاهد ان بوده ایم که بعضی از کاربران با اسم نمایندگی اقدام به شارژ و ثبت یک دامنه کرده اند
قیمت های ویژه ارائه شده برای همکاران عزیز می باشد و که بعضی از آنها تا مرز 200 دلار شارژ کرده اند
برای تفکیک این موضوع و ارج نهادن به نمایندگان فعال ، slab 50 دلاری فعال شد
با این slab کسانی که قصد ثبت یک دامنه دارند مجبور به پرداخت هزینه بیشتر می شوند
برای نماینده ها فعال نیز با پرداخت 50 دلار قیمت های ویژه برای انها فعال می گردد