دوست عزیز سرور رو چطوری میتونیم دریافت کنیم ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز سرور رو چطوری میتونیم دریافت کنیم ؟؟؟
با سلام
چگونه 24 ساعت تست دریافت کنم ؟
ابتدا پلن مورد نیاز خود را سفارش دهید تا سفارش شما ثبت گردد نیازی به پرداخت فاکتور سفارش خود نیست
سپس مشخصات سرور به ایمیل شما ارسال خواهد شد و تا 24 ساعت مهلت تست سرور برای شما فراهم میشود شما در این 24 ساعت در صورت راضی بودن میتوانید سفارش خود را تکمیل نمایید توجه نمایید سر 24 ساعت سرور شما حذف خواهد شد لطفا قبل از این زمان نسبت به تکمیل سفارش خود اقدام نمایید
ارادت
3 عدد سرور دیگر اضافه شد
با سلام خدمت دوستان
طبق 24 ساعت تستی که کردیم پشتیبانی تیکتینگ فوق العاده عالی بود ولی کیفیت رم سرور که 8 بود با رم سرور دیگر ما که 4 هست تقریبا یکی است و فرقی نمی کند و به همین دلیل اقدام به تمدید نکردم ولی در کل سرعت پشتیبانی و کیفیت سرور در حد خوب بود
با تشکر از mizbanaval.com به دلیل 24 ساعتی تستی که به ما دادن
سلام دوست عزیز
ممنون از نظر شما
یک تیکرو متوجه نشدم : ولی کیفیت رم سرور که 8 بود با رم سرور دیگر ما که 4 هست تقریبا یکی است و فرقی نمی کند
خود سرور + تمام برنامه های شما بیشتر از 4 گیگ بوده دوست عزیز؟ مطمعن هستید این موضوع رو ؟ زمانی شما میتونید این موضوع رو دریابید که کامل از 8 گیگ رمتون استفاده بفرمایید در غیر این صورت با پر کردن 4 5 گیگ از رم هیچوقت نمیشه کیفیت واقعی رو شناخت شما زمانی که از 8192 مگابایت کامل استفاده کنید در زمان اوج مصرف سرعت سرور رو تست کنید مگرنه فکر نکنم کل برنامه های دوستان بیشتر از 4 5 گیگ باشه در این صورت حدود 4 گیگ از رم شما بی استفاده میمونه و هیچ فرقی تو کیفیت نداره چه شما رم 4 بگیرید چه رم 8 زمانی که مصرف شما 4 گیگابایت میباشد
بهر حال باز هم خوشحال هستیم شما از تست ما استفاده فرمودید
ممنون میشم یک اطلاعات کامل از مشکل سرعتی که داشتید به پشتیبانی ارایه بفرمایید میخایم اطلاعات کامل باشه مثلا دقیقا چند گیگ از رم استفاده شده و چه برنامه هایی ران بوده لطفا از طریق تیکت به بخش پشتیبانی ارسال بفرمایید من هم بشخصه موضوع شما رو بررسی میکنم به جرات میتونم بگم سابقه نداشته کسی مشکلی با کیفیت سرویس ها داشته باشه این موضوع بسیار نگرانمون کرد شما اولین نفری هستید چنین ریپورتی به ما دادید و این موضوع برای ما نگران کننده میباشد
ارادت :53::53:
دوستان عزیز سرور تست به اتمام رسید ممنون از همکاری شما دوستان
فروش ادامه دارد .....
ممنون میشم مدیران این تاپیک رو ببندند
ارادتمند