پاسخ : هاست اشتراکی با بازدید و مصرف بالا
سلام .
خیر تموم نشده . با سرور مجازی در خدمتتون هستیم . حتی با هاست اشتراکی .
دوست من شما به حرف من گوش بدید و یک سرور مجازی تهیه کنید . خیلی پایدار تر از هاست هست !
140هزارتومان ماهانه بک اپ ماهانه گرفته میشه نه روزانه و دم به دقیقه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ittab
سلام .
خیر تموم نشده . با سرور مجازی در خدمتتون هستیم . حتی با هاست اشتراکی .
دوست من شما به حرف من گوش بدید و یک سرور مجازی تهیه کنید . خیلی پایدار تر از هاست هست !
دوست عزیز
قبلا هم گفتم سرور مجازی با منابع اختصاصی بالا تست کردیم ولی جوابگو نبود متاسفانه
در مورد هاست اشتراکی میزان مصرفی که من از cpu و ram اعلام کردم و حجم دیتابیس رو بررسی کردید؟
نوع وب سرور و هاردهای شما چی هست؟
می دونم .
هاست اشتراکی من به نظر خودم جوابگوی شما نیست .
شما یک ماه دیگر هم سرور رو تست کنید نظرتون عوض میشه ! ضمانت بازگشت وجه هم داریم تا 1 ماه ! مشکلی نیست . یک ماه از سرور های ما استفاده کنید مشتری دائمی می شید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
دوست عزیز
قبلا هم گفتم سرور مجازی با منابع اختصاصی بالا تست کردیم ولی جوابگو نبود متاسفانه
در مورد هاست اشتراکی میزان مصرفی که من از cpu و ram اعلام کردم و حجم دیتابیس رو بررسی کردید؟
نوع وب سرور و هاردهای شما چی هست؟
یک هارد ساس 300 گیگ روی سرور داریم و 2ترابایت ساتا که 100گیگ از هارد اس اس دی رو به شما اختصاص میدیم
و حدود 140 گیگش هنوز خالی هست موردی هم با سی پی و رم اعلام نشده نداریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ittab
می دونم .
هاست اشتراکی من به نظر خودم جوابگوی شما نیست .
شما یک ماه دیگر هم سرور رو تست کنید نظرتون عوض میشه ! ضمانت بازگشت وجه هم داریم تا 1 ماه ! مشکلی نیست . یک ماه از سرور های ما استفاده کنید مشتری دائمی می شید !
لطفا نمونه مشتری سایت پربازدید یا شیرترانیکسی اگر دارید اعلام کنید (خصوصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
یک هارد ساس 300 گیگ روی سرور داریم و 2ترابایت ساتا که 100گیگ از هارد اس اس دی رو به شما اختصاص میدیم
و حدود 140 گیگش هنوز خالی هست موردی هم با سی پی و رم اعلام نشده نداریم
ببخشید جمله ی اولتون رو درست نتونستم بفهمم
میشه ویرایش کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
سایتتون باز نمیشه برام
سایت سرور اختصاصی نیاز نداره
در حال حاضر با سرعت بسیار بالایی در حال لود شدن روی هاست اشتراکی با هارد SSD هستش و هزینه های ماهیانه بسیار مناسبی هم پرداخت میکنم
تنها مشکل اینجاست که حجم هاستم پر شده و نمیتونم حجم اضافه بگیرم
هزینه های شما هم فوق العاده بالاست (سی پنل + هارد ssd ماهیانه 300 هزار تومان) اصلا منطقی نیست :)
سلام
مسئله اینه که یک سرور با 240 گیگ هارد SSD + وب سرور لایت اسپید + سی پنل برای خود ما بیش از 500 هزار تومان در میاد ... سایت شما تقریبا نصف هارد رو اشغال میکنه ، دیتابیس 5 گیگابایتی اسکریپت Sharetronix منابع سرور رو تا حد انفجار مصرف میکنه ، و این درحالیست که به جز شما سایت های دیگری هم روی سرور هستند ... پس 300 رقم غیر منطقی نیست
قیمتی دادیم که 1 ماه و 2 ماه دیگه مجبورتون نکنیم دوباره دنبال هاست بگردید . من در این چند ماهی که تو این انجمن فعالیت میکنم شاید بار چهارمه که میبینم شما دنبال هاست هستید و دارید سرور عوض میکنید ... پس حتما یک جای کار مشکل داره ...
با آرزوی موقیت برای شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
سلام
مسئله اینه که یک سرور با 240 گیگ هارد SSD + وب سرور لایت اسپید + سی پنل برای خود ما بیش از 500 هزار تومان در میاد ... سایت شما تقریبا نصف هارد رو اشغال میکنه ، دیتابیس 5 گیگابایتی اسکریپت Sharetronix منابع سرور رو تا حد انفجار مصرف میکنه ، و این درحالیست که به جز شما سایت های دیگری هم روی سرور هستند ... پس 300 رقم غیر منطقی نیست
قیمتی دادیم که 1 ماه و 2 ماه دیگه مجبورتون نکنیم دوباره دنبال هاست بگردید . من در این چند ماهی که تو این انجمن فعالیت میکنم شاید بار چهارمه که میبینم شما دنبال هاست هستید و دارید سرور عوض میکنید ... پس حتما یک جای کار مشکل داره ...
با آرزوی موقیت برای شما
بله هزینه ها رو بهشون واقف هستم ولی نه در حد 300 :)
درسته چندین بار سرور عوض کردم و همین مشکل اگر پیش نمیومد آلکسای ما الان زیر 200 بود چون ما بارها آلکسامون زیر 500 رفت ولی بنا به مشکلاتی که پیش میومد دوباره افت آمار داشتیم
به هر حال در مورد سرویس درخواستی من میتونم با هارد کمتری هم شروع کنم مثلا 70 گیگ و پهنای باند حدود 700 گیگ
دیتابیس 5 گیگابایتی اسکریپت Sharetronix منابع سرور رو تا حد انفجار مصرف نمیکنه
بستگی داره کانفیگ سرور چقدر کارایی داشته باشه :)
سروری که من الان دارم ازش استفاده میکنم حتی لایت اسپید هم نداره ولی سرعت فوق العاده مطلوب هست ولی حجم هاستم پر شده و نمیتونم افزایش حجم بدم در غیراینصورت تاپیک جدید نمیزدم. هزینه های ماهیانه هم فوق العاده مناسب هستند و حدود 100 تومن (هارد SSD هستش و وب سرور انجینکس و سی پنل هستش)