پاسخ : افتتاح حساب PayPal ورفای شده از امارات متحده عربی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zero
به دلیل اینکه حساب کاربری همکار من جناب شعبانی مسدود شده من پاسخ سوال شما رو میدم
اول علت مسدودی حساب ایشون:
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
شب خوش - هر وقت ياد گرفتيد كه درست جواب كاربران را بدهيد اجازه فعاليت داريد
در جواب شما دوست عزیز نحوه دریافت کارت اعتباری در پست اول ذکر شده.لطفا مراجعه کنید
در مورد احراز هویت با ای دی یاهو که در پست اول ذکر شده تماس بگیرید را اطلاعات در اختیار شما قرار بگیره
در مورد جبهه گیری بهتره قضاوت رو به عهده خوانندگان تاپیک بذاریم!
همکار محترم دوستی که بن شد
ببنید بنده این اجازه رو به این دلیل به خودم دادم این تاپیک رو پیگیری کنم چون بحث مالی شوخی برداد نیست
خیلی از دوستانی که در این حوزه فعالیت می کنن بار ها ضربه خوردن
با تشکر از مدیر محترم ، امیدوارم همه ما روش تعامل رو بتونیم یادبگیرم و بخصوص افردای که دارن خدمات به کاربرها ارائه میدم
تاکید می کنم شما هاست نمی فروشید و یا سرور مجازی ، قراره حساب بانکی افتتاح کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahosseini
همکار محترم دوستی که بن شد
ببنید بنده این اجازه رو به این دلیل به خودم دادم این تاپیک رو پیگیری کنم چون بحث مالی شوخی برداد نیست
خیلی از دوستانی که در این حوزه فعالیت می کنن بار ها ضربه خوردن
با تشکر از مدیر محترم ، امیدوارم همه ما روش تعامل رو بتونیم یادبگیرم و بخصوص افردای که دارن خدمات به کاربرها ارائه میدم
تاکید می کنم شما هاست نمی فروشید و یا سرور مجازی ، قراره حساب بانکی افتتاح کنید !
بله حق با شماست
جز مطالبی که در پست اول همین تاپیک اورده شده اگر سوال دیگه ای داشتید با ای دی یاهو parsa5564 تماس بگیرید تا راهنمایی بشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zero
بله حق با شماست
جز مطالبی که در پست اول همین تاپیک اورده شده اگر سوال دیگه ای داشتید با ای دی یاهو parsa5564 تماس بگیرید تا راهنمایی بشید
ممنون از شما
سئوال ها رو بدلیل سئوال بدون پاسخ آقای کامکار مدیر پرسیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahosseini
ممنون از شما
بدبخت که پاسخ داده نوشته کار یکی هست کارانجام دهنده 2 تا طفلکی
این اعترافی میتونه باشه به اینکه کپی باشه
ولی اگر خودش میخواستم بنویسه مثل همین می شد متن در این حد که پتنت نداره دیگه که بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahosseini
ممنون از شما
پاسخی که داده شده این هست:
شرایط و پروسه کاری شبیه هم هست اما از سورس های متفاوت!
خب این یعنی چی؟یعنی اینکه ویزا کارتی که اونجا صادر میشه در اختیار هر شخصی که شرایط لازم رو داشته باشه قرار میگیره.ما هم شرایط لازم رو برای دریافت این نوع کارت ها داریم و میتونیم تهیه کنیم.افتتاح حساب پیپال هم که چیز مشخص و روال معلومی داره.اینطور نیست که فقط در اختیار فرد یا گروه خاصی باشه.پس با این حساب توضیحات هم میتونه شبیه هم باشه
با سلام دوستان متقاضی افتتاح حساب یا صدور ویزاکارت برای دریافت اطلاعات بیشتر و راه های ارتباطی دیگر لطفا از طریق یکی از راه های زیر با ما در تماس باشند: ای دی یاهو: parsa5564 با تشکر