سلام
پست قبلیتو ندیدم و داشتن پست خودمون می نوشتم که بعد از ارسال دیدم
می دونی فرق من با بقیه چیه ؟؟
یا فرق وارزهاست با بقیه چیه ؟؟
فرقش اینه که ما اونقدر مرد هستیم که اگر مشکل داشتیم , بگیم مشکل داریم
اونقدر مرد هستیم که اگر اشتباه کردیم , قبول کنیم , اشتباهمونون و از همه عذر خواهی کنیم
فرقمون اینه که تو این انجمن من دنبال فروش نیستم , دنبال کمک کردن به مردمم وگرنه پست هایی که در مورد فروش و آفر هست از ما یک صدم پست هایی نیست که به کاربرا کمک می کنیم
فرقمون اینه که وقتی بقیه ملت که الان خدایی سرویس دهی و ... شدن داشتن توشله بازی می کردن یا با دمپایی پاستورای کاغذیشونو هدف می گرفتن , ما همون موقع داشتیم به خیلی ها سرویس میدادیم
فرقمون اینه که من از سال 2008 دقیقاً 2008-11-04 دارم با اسم وارزهاست خدمات میدم ولی بقیه از 2013-04-01
فرقمون اینکه که اگر تو سال گذشته همه چیزمون و از دست دادیم و با خاک یکسان شدیم و بیش از 850 تا کاربر پرید و بیش از 50 - 60 میلیون الان بدهی بالاآوردم و وام گرفتم ولی هنوز داریم به هر بدبختی که هست سرویس میدیم به مردم که به خاطر یک سال بد , چند سال خوب رو خراب نکنیم
فرقمون اینه که اینقدر دست اینو و اونو گرفتیم و کمک کردیم که اگر یه وقت خدایی نکرده خواستیم بخوریم زمین و کم بیاریم یا یکی خواست خرابمون کنیم , بقیه هواسشون به ما باشه
فرقمون اینه که مثل بعضی ها نوع حرم نخوردیم و سر سفره پدر مادرمون بزرگ شدیم
فرقمون اینه که اگر خودمون و خطم روزگار می گیریم و تو همه چیز ادعا داریم ولی بدونیم کجا چی بگیم و کجا چی نگیم
و ...
کلاً یک چیزی بهت بگم که ما فرقمون با بقیه , از زمینه تا آسمون
می دونی چرا ؟؟
چون نه اونا رحمان هوشیارن و نه من امثال محسن حشمتی
اینو یادت باشه
تو همین تاپیکت پیر گیر باش تا پست من تایید بشه :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/
موفق باشی
پ.ن :
بنده از صحبت ها دلگیر نیستم , چون دنبال حقتی , پس امیدوارم شما هم از صحبت های ما دلگیر نشی , چون عادت ندارم کسی بهمون الکی تهمت بزنه و بخواد با آبرومون بازی کنه
یا حق