پاسخ : نظر شما در مورد شاتل؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas141
بنده شب ها حجم بالایی دانلود می کنم و با هیج مشکلی رو به رو نشدم و همچنین بنده از سرویس eco512 استفاده می کنم و معمولا هم جز یکی از عادت های شبانه بنده می باشد که حجم زیادی دانلود کنم.
:) چه جالب من 2 مگ eco گرفتم شبش 3.75 دانلود کردم دیدم فردا صبح سرعتم شده 8 کیلو بایت
2روز بعد از خریدم بود حضوری رفتم جوری شستم این شرکت رو که برگشت زدن
کلا شرکت الکی هست پشتیبانی هم که گفتید در همین حد هست که بگه برید تنظیمات ie رو ریست بدید و یا php.net برید فایل از سرور ایران دانلود کنید
2ساله مبین نت دارم شب و روز سرعتم 250-300 کیلو بایته هر شب 5 گیگ دانلود دارم یک بار نشده روزا به خاطر دانلود شب محدودم کنند ولی شرکت شاتل با این سیاست های الکی مردم رو گول میزنند
نمی شه کلی نظر داد. چون در بعضی از شهر ها سرعت واقعا خوبه و بعضی از شهر ها در حد دایل اپ.
دوست عزیز من خودم 1 سال هست اومدم شاتل قبلا از maxnet و همارا داشتم همارا که خیلی چرت بود 1 ناه موندهبود که اومدم رو شاتل شاتل سرعت وکیفیت خوبه تو6 ناهگذشتهحدود5گیگ هم اعتبار هدیهداده و در کل خوبه و پشتیلبنیش هم زیاد به کادم نیومده چند بار تماس گرفتم درسته که باید یه چند مین یا کمار اهنگ گوش کنی تو پشتیلنی سرارسری ولی کارت رک راه مینداری. سرعت دانلود من هم 250 40 260 هست