دروود
اگر برایتان میسر است این را هم بررسی بفرمایید:
intoDNS: sarzaminparsian.net - check DNS server and mail server health
نمایش نسخه قابل چاپ
دروود
اگر برایتان میسر است این را هم بررسی بفرمایید:
intoDNS: sarzaminparsian.net - check DNS server and mail server health
مشکلی نداره.
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
از یوزر ادمین به کلاینت لوگین کنید > انتخاب گزینه Clients و بعد از اون انتخاب نام کاربر
به مدیریت dns وارد شوید با گزینه Manage dns
به dns zone دسترسی پیدا کردید. میتونید از گزینه Rebiuld استفاده کنید یا dns را رو مطابق نیاز دستکاری کنید.
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
ممنون میشم اینقد پست های اسپم ندید که شرمنده تون بشیم ! تو همین تاپیک چند بار در مورد کش تذکر داده شده لزومی به تکرار نیست.
احتمالا شما اخیرا تغییر dns دادید و این نوشته های زرد رنگ خود به خود حل خواهد شد بعد از چند روز.
این مشکل حل نشد؟
من هم این مشکل رو دارم
این سایت برای دوستان باز میشه بدون جیز فی ان : دانشگاهیان – آکادمیابورد | دانسته هایمان را به اشتراک بگذاریم …
من هم این مشکل رو با سایت خودم دارم. با چیز باز میشه اما بدون اون نه. سرویس من از مخابرات هست. سایت در ساماندهی ثبت شده و چیز هم نیست.
با دروود و احترام
سرور های dns خودتان را تغییر دهید و از سرور های دیگری استفاده کنید شاید مشکل نداشته باشید
بعضی وقتها بعضی از ip ها رو یک isp بسته شده و اگر سایت یا هر چیز دیگه با اون ip بالا بیاد باز نمیشن. منم الان همین مشکل رو دارم. با isp هم تماس گرفتم اما رسیدگی نمیکنن
دوستان من هم این مشکل رو دارم لطف کنن یه نگا بندازن اساتید ببینن مشکل از چی هست؟
intoDNS: maxxserver.com - check DNS server and mail server health
جناب سلطانی شما مشکل DNS دارید . راهنمایی میکنم .ولی به دلیل پیچیدگی اگر مشکلی برخورد کردید یا بالا نیامد(همین دامنه رو هاست کردیده اید ؟ ) . مشخصات پنل دامنه اصلی و نیز سرور و port SSh . root . را پیغام خصوصی ارسال کنید تا بالا بیارویم . کلا آلان از هر ISP هم که بالا میاد . کش شده است .
intoDNS: eparsdata.net - check DNS server and mail server health