:-o
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوست عزیز از این دیتا سنتر سرویس داریم در کل خوب هستش از هر لحاظ اما پهنای باند گرون هستش پورتش یک پریمیوم هستش افر ویزه ای از این دیتا سنتر داریم در صورت درخواست می تونین با شماره تلفن 09360498676 در تماس باشید و یا سئوالاتی داشتین باز در خدمتتونیم شرکت میهن ارتباط داده پرداز به شماره ثبت 1156 با تشکر
پ.خ شد
منتظر جواب شما هستیم
نمیشه گفت دیتا سنتر عالی ولی نسبت به قیمت کیفیت قابل قبولی دارند..
ضرب المثل قدیمیمون میگه:
(هرچی پول بدی همون قدر اش میخوری)
موفق باشید.
Choopa.com اکثرا برای خرید / اجاره فضای اختصاصی استفاده میشه.
کسی هم تو ایران توانایی پرداخت هزینه ای این دیتاسنتر بدون AS اختصاصی و BGP کاستومایز شده نداره.
چند ماه پیش که صرفا" فقط جهت کنجکاوی وضعیت قیمت پهنای باند از BGP خودشون پرسیدم هر 100 مگابیت 200 دلار ارائه میکنند ! (درحالی که با 1/4 این قیمت میشه از He.net + Cogent خرید کرد)
اگر به شما هم گفتند کلو هست مطمئن باشید از آفرهای Reliablesite.net به شما بصورت resell شده ارائه کردند.
در مورد کیفیت پورت و پهنای باند این دیتاسنتر که زبان زد تمامی همکاران و اهل فن هست باید عرض کنم , دیتاسنتر چوپا یکی از بهترین و عالی ترین پهنای باند در قاره آمریکا را داره
پهنای باند قابل توجهی از Telia که شاهرگ ارتباطی خاورمیانه از اروپا به آمریکا هست , Equinix Asia Pacefic , nLayer , Level3 داره.
و برعکس بعضی دیتاسنتر کمتر از Hurricane Electric و Cogent استفاده کرده.
در حال حاظر هم حدود 180 هزار آی پی ورژن 4 روی ASN این دیتاسنتر وجود داره.
اما در مورد تجربه کاری با همان ReliableSite.NET باید عرض کنم تقریبا اولین ارائه دهنده سروراختصاصی ایرانی بودیم از این دیتاسنتر (حتی قبل از PersianWhois) , تمامی سرورهایی که این دیتاسنتر استفاده میکنه از برند Supermicro و بعضی Dell هستند و هیچگونه شاسی و بوردهای Desktop استفاده نمیکنند.
پهنای باند در ReliableSite.net بسیار گران هست هر 1 ترابایت را 10 دلار محاسبه میکنند اما همان طور که در بالا عرض کردم پهنای باند بسیار با کیفیتی دارند.
و همینطور Choopa در لوکیشن NJ و NY خود در آمریکا بهترین Ping و Burst Rate به Middle East و Asia و Europe در کل آمریکا دارند.
choopa دیتاسنتر نیست ...
در مورد کیفیت من از choopa سروری نداشتم که بخوام نظر بدم اما سرورهای choopa در یکی از بهترین دیتاسنترهای آمریکا میزبانی می شوند.