شما ایمیلتو چک کن
من فکر کردم نرسیده چک کردم دیدم ایمیل شده
....
سرعت خوبه فقط مشکلی تو نرم افزار های تصب شده هست که تیکت دادم باید جواب بدن
در کل تا اینجا خوب بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
شما ایمیلتو چک کن
من فکر کردم نرسیده چک کردم دیدم ایمیل شده
....
سرعت خوبه فقط مشکلی تو نرم افزار های تصب شده هست که تیکت دادم باید جواب بدن
در کل تا اینجا خوب بوده
متشکرم دوسته عزیز ولی متاسفانه خیر هنوز ایمیلی هم بدستم نرسیده فقط 3 فش ایمیل اومده که صورتحسابه و پرداخته صورتحساب :-w
اینم از عکس که هنوز متاسفانه سرویس من معلقه فایل پیوست 14309
انشالا که خوب باشه سوالهای اولیه قبل از خرید منو خیلی با سرعت پاسخ دادن ولی بعد از اینکه سرویس رو خریداری کردم دیگه جوابی ندیدم ولی شاید خدایی نکرده مشکلی واسش پیش اومده که جواب نمیده با توجه به تعریف بچه های انجمن امیدوارم از این به بعد پشتیبانی بهتر یاشه.
سلام
مشكل و تاخيري در پشتيباني نيست خوشبختانه به لطف شما دوستان عزيز استقبال خيلي خوب بوده و يك مقدار در گير پروسه ستاپ سرويس ها هستيم .
دوستاني كه سرويس سفارش مي دهند يك مقدار صبور باشند مطمئن باشيد ما بي دريغ در حال خدمات دهي هستيم
اميدواريم بتوانيم نظر كاربران رو جلب كنيم .
و من الله توفيق
دوستان سرور من درست شد از آقای افشار معذرت میخوام ولی کاش در این مدت که سرور مشکل داشت پاسخگو بودن تا سو تفاهم پیش نیاد در هر صورت ازشون معذرت میخوام سرعت سرورشون عالیه فقط پشتیبانیشون رو اگه قوی کنن عالی میشه
قبلا آقای افشار بهتر پاسخگو بودن نمی دونم چی شده مثل قبل نیست.
سلام
کانفیگ اینترنتی ماهواره ای هم انجام میدین رو میکروتیک ؟ من برا اینترنت ماهواره ای میخوام میتونم بخرم ؟ :)
یعنی بعد خرید سرور امکان برداشتع شدن پهن باند نامحدود وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
چند نکته در مورد خدمات :۶- فقط برای مدت محدود پهنای باند ها به صورت نامحدود تحویل داده خواهد شد.