پاسخ : .: رایگان :. پنل ارسال اس ام اس رایگان برای کاربران وب هاستینگ تالک به میزان محدود .: رایگان :.
برای شارژ چی کار باید بکنیم؟!
هر اس ام اس چند؟ پنل که هزینه نگهداری نداره؟
شماره اختصاصی چند؟
قابلیت دریافت هم داره؟
پاسخ : .: رایگان :. پنل ارسال اس ام اس رایگان برای کاربران وب هاستینگ تالک به میزان محدود .: رایگان :.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa74
خواهش میکنم
لطف دارید
کلا من شانس ندارم هرچی توی این انجمن خواستم ارائه بدم یک عده از دوستان مارو خیلی اذیت کردن تعرفه رو تا 7 تومن اوردم پائین اینقدر سوال پیچ کردن ( حالا بگذریم یک عده الکی زنگ زدن شرکت شکایت کردن هیچ یک عده گفتن کلاه برداری کرده ما تو درگاهش پول ریختیم پنل نداده ) شرکت پنل منو بست ولی وقتی همه حساب هام و درگاهام برسی شد مبلغی که گفته بودن اصلا واریز نشده بود ! منم تعرفه رو به همون میزان قبلی سامانه تغییر دادم 8-|
پیروز باشید...
متاسفانه تو انجمن همیشه همین جوره
سرویس تست هم بدید بعد اونو تمدید کنن بقیه میان بازار خرابی میکنن
چند تا کاربر هستن که اگه بن بشن خیلی خوب میشه ...
با سلام.
جهت خرید شارژ ، سوالات ، نظرات و پیشنهادات با آی دی بنده در تماس باشید p3rsianking
امکان اضافه کردن شارژ نقدور نیست
برای دریافت هم باید شماره اختصاصی داشته باشید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
برای شارژ چی کار باید بکنیم؟!
هر اس ام اس چند؟ پنل که هزینه نگهداری نداره؟
شماره اختصاصی چند؟
قابلیت دریافت هم داره؟
1. برای شارژ با آیدی من تماس بگیرید p3rsianking
2. هر 90 اس ام اس 1000 تومان ( هر اس ام اس 11 تومن ) . هیچ هزینه ای نداره
3.شماره اختصاصی با پیش شماره 30002223 و 14 رقمی 30 تومان ( 35 بود 5 تخفیف دادم البته تا آخر هفته )
4. قابلیت دریافت با شماره اختصاصی فعال میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariansafaei
متاسفانه تو انجمن همیشه همین جوره
سرویس تست هم بدید بعد اونو تمدید کنن بقیه میان بازار خرابی میکنن
چند تا کاربر هستن که اگه بن بشن خیلی خوب میشه ...
دوست عزیز با بازار خرابی بعضی دوستان مشکلی ندارم چون الحمدالله کارم بد نبوده و مشتری های ثابت از چند جا دارم حتی یک شرکت بیمه و اینجا هم دارم پنل رایگان میدم بازار خرابیشون مهم نیست واسم هرکی میخواد پنل بگیره در خدمتیم هر کسی هم نمیخواد دیگه دراختیار خودشه به کسی نمیشه تحمیل کرد !
ولی از اونجایی میسوزم که چقدر رو انداختم تخفیف عالی گرفتم هر پیامک 7 تومن پنل نمایندگی 55 تومن با این تعرفه ها زنگ میزنن میگن پول مارو خورده که شکر خدا ضایع شدن و فقط میخواستن منو خراب کنن
با تشکر
شماره اختصاصی رو گرون میدید
می تونیم از جای دیگه بگیریم و روت کنیم رو سرور شما؟
تمام درخواست ها پاسخ داده
اگر دوستان درخواست جدید دادن فردا انشاالله رسیدگی میشه
با تشکر
19 پنل هم بیشتر نمونده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
شماره اختصاصی رو گرون میدید
می تونیم از جای دیگه بگیریم و روت کنیم رو سرور شما؟
منم بهشون گفتم ولی دلیل قیمتش رند بودنشه
من با چند جای دیگه شماره هارو مقایشه کردم درست میگن !
آقا مصطفی برای من هنوز ارسال نشده مشخصات ورودی به سایت و اطلاعات دیگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzinn
آقا مصطفی برای من هنوز ارسال نشده مشخصات ورودی به سایت و اطلاعات دیگر
مشخصاتتون رو پ.خ کنید بررسی میشه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa74
مشخصاتتون رو پ.خ کنید بررسی میشه
با تشکر
میشه از جای دیگه شماره گرفت؟
نمونه شماره رندتون چیه مثلا؟