پنل جدید با ایمیل جدیدی که وارد کردید براتون ایجاد شده،
البته این تاپیک مربوط به نمایندگی دامنه هست، اگر هنوز سوالی دارید لطفا از طریق تیکت دنبال بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
ارائه نمایندگی با شرایط ویژه ادامه دارد،
قیمت هر دلار جهت شارژ نمایندگی امروز 3550 تومان هست ،
پایین ترین قیمت ها برای نمایندگی دامنه های بین المللی را همواره از میزبان پلاس بخواهید ( لینک لیست کامل قیمت ها و توضیحات جامع در پست اول تاپیک)
با سلام
من از یکی از همکاران نمایندگی دامنه گرفتم
بعد از شارژ پنل به من پیام دادند که باید 30 هزار تومن حق نمایندگی بدید !
شما که همچین قانونی ندارید که؟
و این که قیمت دلار شما بالا نیست؟
سلام
خیر ، نمایندگی ما رایگان هست و مناسب ترین هزینه های ثبت دامنه رو هم برای نمایندگان ما ارائه میدیم.
قیمت دلار با توجه به کارمزد حواله و کارمزدهای پی پال یا وب مانی بالاتر از قیمت کاغذی تمام میشه و در صورتی که از فروشندگان دلار اینترنتی قیمت بگیرید، فقط برای تعدادهای بالا هزینه پایین ترین رو بهتون اعلام خواهند کرد، وگرنه قیمت دلار جهت شارژ پنل برای ارقام 10 یا 20 دلار همین است و ما کارمزدی از این بابت دریافت نمیکنیم
قیمت سایر همکاران شما هر دلار 3275 تومن هست
قیمت کدام همکار این مقدار است؟ در حال حاضر قیمت دلار کاغذی 3300 تومان است. همواره دلار پی پال با سورس معتبر حداقل 50 تا 100 تومان از این مبلغ بالاتر است. ریسلرکلاب مقدار 2.9% وجه پرداختی + 30 سنت را به عنوان کارمزد کسر میکند (در واقع کارمزد انتقال پی پال می باشد). افزایش قیمت هر دلار با برای مبالغ پایین 10 یا 20 دلار رو هم در نظر بگیرید.
حالا قیمت نهایی هر دلار رو برای شارژ پنل ریسلرکلاب محاسبه کنید و بفرمایید چطور میتوان با هر دلار را 3275 تومان ارائه داد
من همین 2 روز پیش با همین نرخ پنل خودم رو شارژ کردم
ایشون احتمالا انسان خیّری بودن ،
از فروشندگان ارزهای اینترنتی قیمت بگیرید و پس از اضافه کردن هزینه های اضافی ذکر شده در پست قبل، قیمت نهایی رو محاسبه کنید
آقا من از یکجا دیگه نمایندگی دامنه دارم و تعداد زیادی دامنه در اون پنل هست. امکانش هست که همون پنل نمایندگی من سرجاش باقی باشد و فقط شارژ ها را از شما خریداری کنم ؟
با تشکر
یعنی ما فقط پرداخت کننده ارزی شما باشیم؟ چه فایده ای در این موضوع میبینید؟
ویژگی های مثبت نمایندگی ما خدمات خوب و هزینه های بسیار پایین ثبت دامنه هست که در این صورت از هیچ کدوم از این ها بهره مند نمیشید.
در صورت تمایل میتونید از ما پنل نمایندگی دریافت کنید و دامنه های جدیدتون رو تو پنل ما ثبت کنید و اگر خواستید دامنه های قبلیتون رو هم به پنل جدید انتقال بدید، این کار به سادگی عملی و شدنی هست.