پاسخ : درخواست سرور اختصاصی رداستیشن d7-330
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
آقا این حرفا چیه خجالت داره
دلیل اصلی اینکه من از شما خریداری نکردم
اخلاق توند
رفتار نامناسب
ساپورت ضعیف ( من تو یاهو یک پیام میدادم برای دریافت پاسخت 10 بار بوز در مدت 30 دقیقه میزدم آخرشم با بداخلاقی جواب میگرفتم)
ممنون میشم دیگه تو تاپیک های من شرکت نکنید
من فروشنده نیستم که با بدگویی از من باعت پراکندگی مشتری بشه ! این رفتار و حرفاتون خیلی غیر انسانیه !!!
ما به توافق برای معامله نرسیدیم همین !!! دلیل نمیشه چون 30 دقیقه وقت گزاشتین من حتما از شما خرید کنم
جسارت منو باید ببخشین
سلام
پسر خوب بنده در اولین پست گفتم اصلا مهم نیست که خرید نکردی ! اصلا برای اون ناراحت نیستم !
منظورتون از اخلاق توند رو هم متوجه نشدم !
در خصوص پاسخ هم همه در این تالار میدانند در پست پاسخ به شما هم گفتیم !
"""""""""""""""""" برای خرید از طریق پورتال کاربران در تماس باشید """"""""""""""""""
تماس از طریق یاهو ضعیف ترین روش تماس از نظر ما و کم اهمیت ترین هست
چطور در پورتال تیکت دادید ظرف 10 دقیقه پاسخ گرفتید ؟
همان بهتر که از ما خرید نکردید چون قطعا با ما دچار مشکل میشدید
تفاوت پشتیبانی را با پاسخ گویی پیش از خرید نمیداند
وقتی هم میگوئیم از پورتال پیگیر باشید به اصرار از یاهو مرتب باز میزنید ! احتمالا فردا انتظار داشتید همیشه آی دی ما روشن باشد که سرور رو ریبوت کینم براتون وقتی drac دارید ! در غیر این صورت تایپک میزنید که 30 دقیقه هست در ساهو پیام دادم کسی پاسخ نداده من انتقاد دارد ! من پولم را پس میخواهم» !
بههر صورت امیدوارم از خریدتون راضی باشید و پشتیبانی همانطور که انتظار دارید دریافت کنید
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی رداستیشن d7-330
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
پسر خوب بنده در اولین پست گفتم اصلا مهم نیست که خرید نکردی ! اصلا برای اون ناراحت نیستم !
منظورتون از اخلاق توند رو هم متوجه نشدم !
در خصوص پاسخ هم همه در این تالار میدانند در پست پاسخ به شما هم گفتیم !
"""""""""""""""""" برای خرید از طریق پورتال کاربران در تماس باشید """"""""""""""""""
تماس از طریق یاهو ضعیف ترین روش تماس از نظر ما و کم اهمیت ترین هست
چطور در پورتال تیکت دادید ظرف 10 دقیقه پاسخ گرفتید ؟
همان بهتر که از ما خرید نکردید چون قطعا با ما دچار مشکل میشدید
تفاوت پشتیبانی را با پاسخ گویی پیش از خرید نمیداند
وقتی هم میگوئیم از پورتال پیگیر باشید به اصرار از یاهو مرتب باز میزنید ! احتمالا فردا انتظار داشتید همیشه آی دی ما روشن باشد که سرور رو ریبوت کینم براتون وقتی drac دارید ! در غیر این صورت تایپک میزنید که 30 دقیقه هست در ساهو پیام دادم کسی پاسخ نداده من انتقاد دارد ! من پولم را پس میخواهم» !
بههر صورت امیدوارم از خریدتون راضی باشید و پشتیبانی همانطور که انتظار دارید دریافت کنید
دوست عزیز من بهتره بدونید من تاحالا با هیچکس به مشکل نخوردم حتی کسایی که سرویسی ک قرار بوده بدن رو ندادن
درسته همون بهتر ک ما باهم کار نکردیم
خیلی از دوستان ساعت ها برای من وقت گزاشتن اما ازشون خرید نکردم هیچ کدومشونم ناراحت نشدن
شما از خرید نکردن ناراحتی اگه ن دلیل این ناراحتی چیه ؟!!!
مهم نیست
من تعریف شمارو خیلی شنیدم خیلی ها رسانگارو پیشنهاد کردن امیدوارم در آینده بتونم یکی از سرویس های با کیفیتتون رو تجربه کنم