پاسخ : چگونه یک شرکت فروش هاست راه اندازی کنیم؟
یک حساب پی پال از همکاران در همین فروم تهیه کنید.... بهتره یه سرور مجازی قدرتمند یا سرور اختصاصی اگر از مدیریت سرور سر در میارید تهیه کنید
بنا به تواناییتون میتونید سی پنل یا دایرکت ادمین یا...
نصب و کانفیگ کرده و شروع به ارایه هاست کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_piri
با سلام به همه دوستان عزیز
من می خواهم یک شرکت فروش هاستینگ داشته باشم ولی می خواهم مستقیم از شرکت های خارجی خرید کنم؟
چند تا سوال دارم که ممنون می شوم دوستان بهم جواب دقیق و کامل بدهند!
اول اینکه چطوری میشه از یک شرکت خارجی خرید کرد؟چطوری باید پول رو بهشون پرداخت کنم؟
دوم : چه نوع خدمتی را باید خریداری کنم؟ ریسلر یا وی پی اس؟ سرور اختصاصی؟
اگر به اندازه كافي تخصص لازم را نداريد ترجيحا ريسلر شويد بعد در صورت موفقيت سرويس را گسترش بدهيد
براي خريد هم مي توانيد يك كارت paypal تهيه كنيد و خودتون خريدها را انجام بدهيد اگر از طريق يك شهروند خارجي اين كار را انجام بدهيد بهتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangate
اگر به اندازه كافي تخصص لازم را نداريد ترجيحا ريسلر شويد بعد در صورت موفقيت سرويس را گسترش بدهيد
براي خريد هم مي توانيد يك كارت paypal تهيه كنيد و خودتون خريدها را انجام بدهيد اگر از طريق يك شهروند خارجي اين كار را انجام بدهيد بهتر
دوست عزیز تاریخ تاپیک رو مشاهده کردید؟
چرا تاپیک های قدیمی رو بالا میارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
ریسلر > سرور مجازی > سپس سرور اختصاصی
کوتاه مختصر و کاملا مفید
میشه درباره گرفتن ریسلر توضیح بدید که به چه صورت میشه درخواست کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarenoco
میشه درباره گرفتن ریسلر توضیح بدید که به چه صورت میشه درخواست کرد
با سلام،
برای گرفتن نمایندگی چه میزبانی وب و چه سرور می تونید بصورت درصدی فعالیت داشته باشید و یا
پکیج هایی که بعضی از فروشندگان قرار می دهند رو تهیه کنید.
ترجیحا اگر حساب خارج از کشور ندارید و یا زبان مناسب جهت بیان نیاز ها و مشکلات رو ندارید، از ارائه دهندگان نمایندگی "داخلی" تهیه کنید.
موفق باشید
حتما با ریسلری شروع کنید
و الا ...
سلام دوست عزیز ، شما باید نمایندگی ارائه هاست شوید. برای این کار بنده می توانم به شما هاست لینوکس با کنترل پانل cPanel و امکانات و پهنای باند نامحدود بدهم.
تنها کافی است شما روی تعرفه های سایت RostamHost.com برای مشتری خود انتخاب هاست کنید و پس از خرید به ازای هر سفارش 10 تا 20% به شما سود تعلق خواهد گرفت.
جهت شروع همکاری و راهنمایی های بیشتر به ایمیل info@rostamhost.com درخواست خود را اعلام فرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanian
سلام دوست عزیز ، شما باید نمایندگی ارائه هاست شوید. برای این کار بنده می توانم به شما هاست لینوکس با کنترل پانل cPanel و امکانات و پهنای باند نامحدود بدهم.
تنها کافی است شما روی تعرفه های سایت RostamHost.com برای مشتری خود انتخاب هاست کنید و پس از خرید به ازای هر سفارش 10 تا 20% به شما سود تعلق خواهد گرفت.
جهت شروع همکاری و راهنمایی های بیشتر به ایمیل
info@rostamhost.com درخواست خود را اعلام فرمایید.
درخواست دادم به ایمیل
ممنون میشم رسیدگی کنید
ما هم از هاست آلمان میتونیم بهتون نمایندگی بدیم
اگر خواستید به صورت خصوصی با هم صحبت کنیم