پاسخ : چند تا سوال در مورد ovh
ما 18 تا سرور کانادا داریم از OVH ... از هر نظر عالیست . هارد سرور ها هم هیچ مشکلی نداره . دوستانی که فکر میکنند مشکل داره سرور مثلا 59 دلاری میخرن و توقع دارن هارد Enterprise وسترن با Raid10 داشته باشه...سرور های OVH از هر نظر عالیست . پول بیشتر بدید سرور بهتر میخرید این یک قانونه
ovh با ساخت دیتاسنتر کانادا الان بزرگترین دیتاسنتر جهانه...(به جز دیتاسنتر های گوگل و ... )
موفق باشید
سلام
لازم دیدم توضیح بدم که این دیتا سنتر فقط با کاربران ساکن ایران مشکل داره!!
حتی با کاربران قدیمی هم مشکل نداره ، حتی همین الان هم یک سری از دوستان هستند که هویت ایرانی دارند در این دیتا سنتر فقط آدرس شون کشور ثالث هستش
یا واقعا ساکن خارج از کشور هستند یا به طریقی تونستند مدارک سکونتی جور کنند و دیتا سنتر رو قانع کنند که ساکن خارج از کشور هستن
حتی ما یک اکانت داشتیم که یکی از کاربران قدیمی در اختیار ما گذاشته بود با هویت ایرانی و آدرس ایرانی مال سال 2011 بود وریفای شدنش ، قبل از تحریم ایرانی ها توسط ovh
شخصا ایمیل زدم که آقا من یک کاربر قدیمی هستم و سرور لازم دارم و اینا اما برخی کاربران میگن شما به ایرانی ها سرویس نمی دید و فلان
به راحتی گفتند اکانت شما معتبره و ما مانعی نمی بینم که به شما خدمات بدیم - ایمیلش موجوده اگه کسی خواست
خلاصه این که هیچ کس نمیگه ماست من ترشه ولی الحق و الانصاف کیفیت سرور هاش خیلی بیشتر از پولیه که میگره!!
کجای دنیا با 50 ت می تونید سرور اختصاصی بگیرید اونم با سی پی یو D425!
پینگ هم که دیگه حرف نداره و من فقط یک دیتا سنت رمیشناسم که پینگش از OVH پایین تره
خلاصه اگر کاربر خوبی باشید :دی و کارها یغیر قانونی نکنید این دیتا سنتر بهترینه گزینه برای شماست و به عبارتی بهشت وب مستراست
با سپاس
در هر دیتاسنتری اگر پورت ها رو مدیریت کنید مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
در هر دیتاسنتری اگر پورت ها رو مدیریت کنید مشکلی پیش نمیاد
منظورتون از مدیریت پورت رو توضیح میدید؟
به چه چیزی میگید مدیرت پورت؟
شما بر چه اساسی میگید ovh ّبا هوویت ایرانی مشکل داره؟!
لطفا یک سند نشون بدید که به دلیل ایرانی بودن سرور یا پنل رو مسدود کردن
با تشکر
بنده هم صحبت های جناب کامپایلر رو تایید می کنم
فقط چند ماهی میشه که کاربر جدید ایرانی قبول نمی کنند ( ساکن ایران) که بنده دقیقا نمی دونم به علت گند کاری هموطنان عزیز در این دیتا سنتر هستش یا تحریم های بین المللی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
بنده هم صحبت های جناب کامپایلر رو تایید می کنم
فقط چند ماهی میشه که کاربر جدید ایرانی قبول نمی کنند ( ساکن ایران) که بنده دقیقا نمی دونم به علت گند کاری هموطنان عزیز در این دیتا سنتر هستش یا تحریم های بین المللی
گند کاری 2 نفر از ایران
بقیه همه چوب اون 2 نفر بخورند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
شما بر چه اساسی میگید ovh ّبا هوویت ایرانی مشکل داره؟!
لطفا یک سند نشون بدید که به دلیل ایرانی بودن سرور یا پنل رو مسدود کردن
با تشکر
:دی
کد:
Hi
Dear Customer,
I have received your request and thank you for the trust you place in us.
We don' purchase our offers for Iran customers.
Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).
Cordially, Rachid.
OVH SAS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-batista
کد:
Hi
Dear Customer,
Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).
Cordially, Rachid.
OVH SAS
شما چی بهشون گفته بودید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-batista
کد:
Hi
Dear Customer,
Cordially, Rachid.
OVH SAS
اینم از شاهکار های استاد فرانتورک و شرکا هست