توجه کردید تات طرح , بیس قالب پارس پک استفاده میکنه؟
به اندازه فونت ها , استایل منو ها , ویدجت سمت چپ توجه کنید.
تات طرح|طراحی وب سایت,طراحی قالب وردپرس,طراحی پوسته وردپرس
سرور مجازی ، سرور اختصاصی و سرور ابری بر پایه خدمات رایانش ابری
نمایش نسخه قابل چاپ
توجه کردید تات طرح , بیس قالب پارس پک استفاده میکنه؟
به اندازه فونت ها , استایل منو ها , ویدجت سمت چپ توجه کنید.
تات طرح|طراحی وب سایت,طراحی قالب وردپرس,طراحی پوسته وردپرس
سرور مجازی ، سرور اختصاصی و سرور ابری بر پایه خدمات رایانش ابری
ممنون از شما، سایت شما هم خیلی بهتر شده فقط 2 نکته بگم: اول اسلاید ها که هنوز تغییر ندادید و می تونه جلوه خیلی بهتری به سایت شما بدهد. دوم تصویری در بالای سایت دارید که تلفن و ایمیل داخل آن است. احساس می کنم بطور کلی دفرمه شده یا یکجوری به دل نمی نشینه! می تونه خیلی شیکتر کار بشه. مثلا در این سایت: TAF Groups فونت ها بهتره!
کلا گرافیک کار نکردیم و هیچ کسی که مورد اعتماد هم باشه برای کار گرافیک پیدا نکردیم.
یک شرکت هست که انشالله قراره جلسه کاری بگذاریم باهاشون برای همین مورد ولی خب یک ماهه میخوایم بگذاریم هنوز وقت نشده مخصوصا سر این مشکلا پورت ها به خاطر انتخابات و ... هنوزم که هنوزه درگیریم.
--------
بهتره در مورد سایت استارتر صحبت بشه s.w.a.t اخطار نده :113:
یا حق
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان و همکاران گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط danitfk
بنده یکی از اعضای تیم تات طرح هستم :طی بررسی های اماری لینکی از سوی وب هاستینگ تالک مشاهده شد و بررسی کردیم که نظر سنجی و انتقاد و پیشنهاد پذیری یکی از مشتریان عزیز (دوست) برای سایت خود باعث شد که تیم تات طرح مورد انتقاد و پیشهناد از سوی دیگر دوستان که اسمشونو نمیبرم خودتون میدیونید شدیم.
حال امدیم پاسخگوی این سخنان بشویم: تیم تات طرح موفقیت های زیادی کسب کرده و انتقاد وپیشهناد های زیادی رو قبول و اصلاح کردیم حال انتقاد شمارو هم قبول داریم ولی سعی نکنید سایت های همکار و ... را زیر سوال ببرید توسعه میکنیم وبگردی خود را قوی کنید تا ببینید که تنها سایت های ایرانی نیستن که از این امکان که قول شما کپی هست استفاده میکنند سایت های زیادی هستند که این منو و این امکان رو دارا میباشند با تشکر
امید داریم که از سخنان کوتاه ما دلگیر نشوید
دوست عزیز من اصلا در مورد کپی حرفی نزدم و فقط نقاط ضعف طراحی سایت دوستمان در اینجا را مطرح کردم که ایراداتی تقریبا اساسی بود و از یک گروه مدعی طراحی بعید است!
در مورد اینکه گفتم اگر سایت شما را می دیدم مشتری شما نمی شدم هم به همین دلیل است که مشکلات بسیاری در طراحر سایت خود شما موجود است که باز هم از سایتی که ادعای طراحی دارد بعید است.
بعضی از مشکلات طراحی سایت شما:
- آیکون جوملا از بالا کمی بریده شده است.
- بلوک زیر هدر که شامل 3 بلوک مطالب آموزشی و ثبت سفارش و خدمات می باشد از بالا به هدر چسبیده است اما از پایین چند پیکسل فاصله دارد که به نظر باید از بالا هم جدا شود.
- قسمت نمونه کارها تعطیل است.
- بلوک "تات طرح را بیشتر بشناسید" از راست فاصله دارد اما از چپ متن داخل آن به متن کناری چسبیده است. همچنین بهتر است justify شود.
- قسمت دوستان و همکاران کلا مشکل دارد.
- متن مربوط به QR وارد فوتر شده است.
- در قسمت اخبار وقتی hover می شویم آبی می شوند که رنگ متن تاریخ کاملا نا خوانا می شود.
- آدرس ایمیل: m.designweb[ad]yahoo.com علامت ad منظور همان at است؟
-
این ها فقط در صفحه اول سایت شما کافیست تا من از آن فرار کنم.
مبارک باشه
قالب قشنگیه
خیلی بهتر شده
امیدوارم تو روال کاریتون باعث پیشرفت بشه...