پاسخ : [ توکانت ] برای اولین بار در ایران - سرورهای رایانش ابری با تکنولوژی VMware vCloud
فکر نمی کنم این سرویس برای نیاز شما مناسب باشه چون به هر حال پروسه unrar کل I/O هارد رو پر میکنه
و این حالت نا رضایتی شما و سایر مشتریان روی آن هارد دیسک رو در پی خواهد داشت که اصلا مطلوب ما نیست
توصیه میکنم برای این کار یک سرور اختصاصی کوچک تهیه کنید یا اینکه سرور مجازی با هارد اختصاصی سفارش دهید
این موارد رو تیکت کنید خیلی سریعتر و بیشتر میتونم کمکتون کنم تا اینجا ;)
پاسخ : [ توکانت ] برای اولین بار در ایران - سرورهای رایانش ابری با تکنولوژی VMware vCloud
با آرزوی موفقیت روز افزون.
از گذشته دعاگوی شما هستیم.
در مورد storage کلود مورد نظر و نوع چینش دیسک ها وسخت افزار استفاده شده هم اگه مشکلی نیست توضیحاتی بدید.
با تشکر.
با سلام
توی ایران هم شرکت افرانت، سرورهای مجازی خود را برپایه Cloud و همچنین استفاده از SAN بنا کرده است.
نقل قول:
کد تخفیف: summer512 - 5,000 تومان یکبار تخفیف
من نمیخوام یبار بخرم !
همیشه یک سرور ویندوز جهت انجام کارهای دانلود و آپلود نیازم هست
اگر کیفیت آپ تایم رو مد نظر داشته باشید و همچنین سرعت دانلود وی پی اس خوب باشه من مشتری هستم
در حال حاضر جایی که بودم کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری خوب بود ولی پشتیبانی قوی نداشت الان 48ساعته ریموت نتونستم بکنم به همین خاطر دارم منتقل میکنم
در ضمن یه تیکت ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirazlpi
با آرزوی موفقیت روز افزون. از گذشته دعاگوی شما هستیم.
در مورد storage کلود مورد نظر و نوع چینش دیسک ها وسخت افزار استفاده شده هم اگه مشکلی نیست توضیحاتی بدید.
با تشکر.
بسیار متشکرم
در مورد استوریج که کامل صحبت شد ، تمام هارد دیسک ها نیز با آرایه رید 10 پشتیبانی میشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
با سلام
توی ایران هم شرکت افرانت، سرورهای مجازی خود را برپایه Cloud و همچنین استفاده از SAN بنا کرده است.
توکانت اولین شرکت ایرانی هست که بر پایه تکنولوژی VMware vCloud Director سرورهای رایانش ابری ارائه میکند
همچنین دومین شرکت در زمینه ارائه سرورهای رایانش ابری به صورت عمومی هستیم ...
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
logofun
من نمیخوام یبار بخرم !
همیشه یک سرور ویندوز جهت انجام کارهای دانلود و آپلود نیازم هست
اگر کیفیت آپ تایم رو مد نظر داشته باشید و همچنین سرعت دانلود وی پی اس خوب باشه من مشتری هستم
در حال حاضر جایی که بودم کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری خوب بود ولی پشتیبانی قوی نداشت الان 48ساعته ریموت نتونستم بکنم به همین خاطر دارم منتقل میکنم
در ضمن یه تیکت ارسال شد
در تیکت پاسخ داده شد
سایت شما از دیشب تا الان داون هست یا من اشتباه میکنم ؟
پینگ هم نمیده که ! پس داونه
راستی چرا پنل کلود رو ندادید ؟ من دوست ندارم برای یه ریست ساده تیک بزنم
سرور من نیاز به ریست داره
سایت شما داون هست لطفا پیگیری کنین کارم رو زمینه
سرویس من هم یک دفعه قطع شده است، سایت شما هم باز نمیشه... پنل cloud هم باز نمیشه
توی این ماه دفعه دومه که این اتفاق رخ داده.
سرور بنده هم در این ساعت ریموت نمیشه
زنگ زدم دفترشون گفتم اگر ممکنه ریست کنین
ایمیل گرفتن و گفتن تا ساعاتی دیگه براتون انجام میدیم
تعجب میکنم به یکباره سرور داون شد
زودتری بیاین بالا پنل بدید دیگه برای کارای جزیی نخوام تیکت کنیم
مرسی