پاسخ : parsaserver.ir کسی میشناسه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa53
دوست عزیز من یکی از مدیران پارسا سرور هستم
سروری که ریسلر شما روش بود به علت آپلود فیشینگ توسط کاربران از xlhost مسدود شده و در حال مذاکره برای باز کردن سرور هستیم و ضرر شما هم حتما جبران خواهد شد.
سایت ما به علت انتقال دامنه به شناسه دیگری و دیفالت شدن دی ان اس ها باز نمیشد که مشکل برطرف شد و شما میتونستید با شماره دفتر کار تماس بگیرید.
و لطفا تا از چیزی مطمئن نشدید برچسب کلاهبرداری نزنید، دوستانی هم که در این انجمن منتظر هستند با خراب کردن دیگران سرویس های خودشون رو بفروشن فقط میتونم بگم واستون متاسفام
برای برخی از دوستان این تاسف هم زیادیست...
پاسخ : parsaserver.ir کسی میشناسه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uma
سلام . من از مشتریان سرویس های پارسا سرور هستم . جدای از نماد و قیمت ها و سرویس هایی که در اختیار مشتریان و نمایندگان میگذارن . باید بگم هم پشتیبانی خوبی دارند هم نسبت به دوستان دیگه ای که میان و ادعا های جور وا جور دارن ؛ خیلی خوب سرویس دهی میکنند. من هم بابت این قطعی تحت فشار بودم . البته تماس نگرفتم اما تیکت زدم و خب کمی با تاخیر جواب گرفتم . این که امنیت یک موضوع نسبی هست واقعاً قابل انکار نیست. بهتر هست این موضوع رو نادیده نگیرید و به واقع باور کنیم. من از زحماتشون تشکر میکنم . کارشون خوب هست و به امید خدا این مشکل هم برطرف میشه . در مورد پارسا سرور . هر کس بتونه به بچه های پارسا سرور کمک امنیتی و پشتیبانی امنیتی بکنه من خودم صاحب 48 وب سایت خبری - تجاری - و... هستم . به نوبه خودم تبلیغ این کمک کننده عزیز رو توی تمام سایت هام میگذارم.
به امید خدا مشکل حل شد و با چند متخصص در مورد امنیت سرور صحبت کردیم
ممنون از لطف و حمایت شما