پاسخ : دوستان لطفا سریع نظر تان را بدید ...
در جواب استارتر :
من 512 تا 2 مگ دارم که قبلا 250 دانلود میداد ولی حدود 1 هفتس که 400 دانلود میکنم. 5 تا 8 هم دانلود رایگان 3 الی 4 گیگ دانلود میکنم .
ولی خوش به حالت :) به دیتاسنتر بزن تو خونه :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
لطفا قیمت هم بگین :)) گیگی 9500 , کم نیست ! /:) علاوه بر این که فکر نکنم دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه =)) من یکی از خط هام 256 نامحدود مخابرات دارم ماه قبل 200 گیگ دانلود کردم =)) تنها ماهی 16500
عزیز چرا چرت پرت میگی هر گیگ رو داره 4500 میده تازه تعرفه زده هر 15 گیگ رو داره 12 هزار تومان میبده شما اول برو اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا چرت پرت بگو.
جالبه این های وب که میگین همه جا سرویس میده غیر از استان البرز :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
لطفا قیمت هم بگین :)) گیگی 9500 , کم نیست ! /:) علاوه بر این که فکر نکنم دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه =)) من یکی از خط هام 256 نامحدود مخابرات دارم ماه قبل 200 گیگ دانلود کردم =)) تنها ماهی 16500
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
عزیز چرا چرت پرت میگی هر گیگ رو داره 4500 میده تازه تعرفه زده هر 15 گیگ رو داره 12 هزار تومان میبده شما اول برو اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا چرت پرت بگو.
تازه جالبتر اینجاست که میگه طی یک ماه 200 گیگ با سرویس 256Kbps دانلود داشته اند!! :) یعنی اگر ضریب 1 به 8 یا ... رو هم کنار بگذاریم و بگیم همه این پهنای باند صرف دانلود شده باشه، سرعت دانلود ایشون باید 32KB/s باشه... به محاسبات زیر توجه کنید:
کد:
Bandwidth: 256Kbps (Kilo bit per second)
Download+Upload Rate: 256Kbps / 8 = 32KB/s (Kilo Byte per second)
1month x 30days x 24hours x 60minutes x 60seconds x 32KB = 82944000 Kilo Bytes / 1024 = 81000 Mega Bytes / 1024 = 79.1015625 Giga Bytes
این یعنی اگر بصورت شبانه روزی و 24 ساعته و هر لحظه در حال دانلود بوده باشند، آن هم با تقریب بالا، نهایتا 79~ گیگابایت می توانستند دانلود کنند نه بیشتر!! تازه ما از ضریب ها و نسبت دانلود به آپلود نیز صرف نظر کردیم... و بگذریم از اینکه نت ایران بسیار آشفته بود طی این ماه مخصوصا نوع نیمه دولتی و بدون پشتیبان آن...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
جالبه این های وب که میگین همه جا سرویس میده غیر از استان البرز :d
شنیدم برخی از شهرستان های دیگر رو هم فعلا سرویس دهی نداره... مثلا برخی مناطق جنوب ایران...
من از مبین نت دارم 2048
سرعت دانلودم به 800 kbps هم میرسه
:دی
منم داااارم :ِدی
البته اگه محدودیتم تموم شه باید ترافیک اضافه بخرم
که هر 1 گیگ میشه 12 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
البته اگه محدودیتم تموم شه باید ترافیک اضافه بخرم
که هر 1 گیگ میشه 12 هزار تومان
مبین نت همینه دیگه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
من از مبین نت دارم 2048
سرعت دانلودم به 800 kbps هم میرسه
:دی
منم داااارم :ِدی
اون مبین نت (مشهور برای WiMAX سراسری اش) هست و نه نوین نت!! بحث ما نوین نت (PAP سراسری) بود که تغییر برند داده به hiweb...
ولی خدایش خیلی خوبه سرعتش کاری ندارم چیزی هم بهم نمیرسه ولی همه چیزش اوکی هست...