پاسخ : اسکریپت اتواکانت - ورژن 1.1
دوستان بهتر هست به مدیران اطلاع بدید تا اکانت کاربری ایشون رو مسدود کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دوستان بهتر هست به مدیران اطلاع بدید تا اکانت کاربری ایشون رو مسدود کنند
عزیزه من این راه پیشگیری درستی نیست! باز میاد با یه اکانت دیگه تبلیغ میکنه مردم گول میخورن
باید اسکریپتشو دیکود کنه یکی که داره و مجانی پخشش کنه تا حالش گرفته بشه و بقیه بفهمن که این توش شل داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
عزیزه من این راه پیشگیری درستی نیست! باز میاد با یه اکانت دیگه تبلیغ میکنه مردم گول میخورن
باید اسکریپتشو دیکود کنه یکی که داره و مجانی پخشش کنه تا حالش گرفته بشه و بقیه بفهمن که این توش شل داره
من خوابیدم شماها اینجا خوب گرم میگیرین
این آقا کلاه برداره ، قالب سایتشو کدنویسی کردم ، رفته اسم خودشو به عنوان کدنویس زده زیر سایتش ، بعدشم همون قالبو به 60 نفر فروخته ، کلا خیلی آدم کثیفیه ، مالک ***ix هم هست ، از یه وی پی ان فروش بیشتر از این نمیشه انتظار داشت دیگه !! :)):))
منم با این آدم مشکلاتی داشتم ، که کارش خراب کاری و اخاذی بود ، اینا انگلن داش مجید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidamiri
این آقا کلاه برداره ، قالب سایتشو کدنویسی کردم ، رفته اسم خودشو به عنوان کدنویس زده زیر سایتش ، بعدشم همون قالبو به 60 نفر فروخته ، کلا خیلی آدم کثیفیه ، مالک ***ix هم هست ، از یه وی پی ان فروش بیشتر از این نمیشه انتظار داشت دیگه !! :)):))
ولی خودمونیما قالب خوب فروخت به 60 نفر یه قالب انداختن کار هر کسی نیست
جناب mkh1372 انقدر اسپم نکن ...تاپیک الکی 3 صفحه شد ...دوستانی که میگن شل داره منظورشون اسکریپتی هست که طرف دموشو تو تاپیک گذاشته یا اسکریپت اصلی که توسط autoaccount نوشته شده ؟
نون خوردن از زحمات دیگران . عجب !
حداقل ارزونتر هم نمیده :دی
ما که تاحالا یه چیز درست حسابی تو ایران ندیدیم نامدا از چینیاهم بدترند(خوبه سوپ جنین چینیارو کپی نمیکنن:d)
سارق همیشه و همه جا بوده و هست ، مهم این است که قفل ما محکم تر باشد .