پاسخ : راهنمایی برای ایجاد دانلود مستقیم vip
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_pc
دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.
شما همون ex4 بگیر که 6 ترابایت هارد داره.
ماه اول باید نزدیک های 460 - 470 ت هزینه کنی.
از ماه دوم این هزینه نصف میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optis2005
شما همون ex4 بگیر که 6 ترابایت هارد داره.
ماه اول باید نزدیک های 460 - 470 ت هزینه کنی.
از ماه دوم این هزینه نصف میشه.
برای شروع کار نیازی به هزینه ی این چنینی نیست، با همون سرور مجازی شروع کنند بعد ارتقاع بدهند
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.
این ها سرور های اختصاصی دیتاسنتر هتزنر هست که هر کدام میزان رم و سی پی یو مختلف داره
شما با یک سرور مجازی می توانید این کار را انجام دهید و هزینه را کمتر کنید و نیازی به سرور اختصاصی ندارید
درود
دوست عزیز شما یه سرور مجازی یا اختصاصی تهییه کنید
بعدا یه اسکریپت وی آی پی خریداری کنید که معمولا خودشون نصب میکنن
پیشنهادتون چیه؟ حداقل 1.5 ترا فضا برای شروع میخوام چون الان 1.5 ترا بازی روی هیپ فایل دارم. که بعدا بیشتر هم میشه.؟
سرور مجازی بخرید و روش filezilla file server نصب کنید کارتون راه میفته
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.
اگر نیاز به مشاوره دقیق تر دارید با ما در ارتباط باشید
سلام
سرور مجازی با 1.5 ترابایت هارد 4 گیگابایت رم و پردازنده متوسط مناسب هست و میتونید به مرور ارتقا بدید یا سرور اختصاصی بگیرید