نقل قول:
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کرد
منم همینو میخوام!نقل قول:
هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کرد
منم همینو میخوام!نقل قول:
هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!
اگه دامنه هم بشه اختصاصی گذاشت عالی میشه
واقعا عالی بوده
خیلی خوب هست
کاش واسه اعضا پی لاین پرداخت با حساب کاربری هم میذاشتید
خیلی خوب میشد
بنده هم مثل سایر کاربران درخواستهای زیر رو دارم:
1. بشه ساب دامنه یا دامنه شخصی خودمون بهش متصل کنیم.
2. بخش پشتیبانی و ارتباط با ما رو خودمون به عهده بگیریم و مشخصات خودمون باشه.
3. قالب رو بشه ویرایش و شخصی سازی کرد.
4. سیم کارت رایتل و ترجیحا تالیا هم اضافه بشه.
5. داخل پانل مدیریت خودمون لیست کارتهای فروخته شده به همراه تراکنش رو بتونیم ببینیم. (البته شاید گذاشته باشید نمیدونم)
اگه بشه دامنه شخصیمون رو بهش وصل کنیم دیگه قاصدک و رایان مهر میرن برا خودشون , عالیه :))
الله
به نظرم مشکلی که داره اینه که برای کارت شارژ ایرانسل حدود 90درصد شارژ شگفت انگیز میزن
باتوجه به اینکه کدهای ussd (اگه درست گفته باشم) که شرکتای مختلفی مثل 733 و 734 و ... امکان شارژ به صورت شگفت انگیز هم ارائه میکنن ، این یک ضعف محسوب بشه و مشتریان کمتری رو بپذیره .
من خودم شخصا تنها شارژ شگفت انگیز میزنم و اگرم بخوام شارژ به صورت غیرمستقیم تهیه کنم ازجایی میگیرم که بتونم به اون صورت هم استفاده کنم .
این صرفا یک پیشنهاد بود.
اگر منظورتون این هست که فروشگاههایی که بر روی پی لاین فعال میشن امکان ارائه شارژ شگفت انگیز را نخواهند داشت، باید عرض کنم اشتباه می کنید
برای مثال به سایت نمونه زیر مراجعه کنید:
شارژ مستقیم و آنی سیم کارت
و یکی از گزینه های مربوط به شارژ ایرانسل رو انتخاب کنید تا دکمه مربوط به شارژ شگفت انگیز ظاهر بشه
دوستان عزیز میتونید یه ساب دامنه بسازید و دامنه پنل فروشتون رو Redirect کنید روی ساب دامنتون این تنها کاریه که فعلا میشه انجام داد
من انجام دادم:
redirect که به درد نمیخوره ...در واقع اصلا فرقی نداره ...
پیشنهاد :
یه فایل index.html تو روت هاستتون ایجاد کنید و کد زیر رو توش قرار بدید :
اگر خواستید کپی رایت پایین سایت هم معلوم نشه ارتفاع رو کم کنید :دیکد HTML:<iframe frameborder="0" scrolling="no" width="1280" height="650" src="http://charge.payline.ir/khoramsharj"></iframe>