پاسخ : پایان فعالیت صباسرور
درود بر شما
نمیخواهم زخم زبان بزنم اما اگر یادتان باشد توی تاپیک با هم سر قیمت و دروغ به کاربر باهاتون مشاهجره کردم و کاربران با سابقه و مدیران حق را به بنده دادندو در آنجا بنده ذکر کردم تابستانی هستید اما واقعا اشتباه میکردن چون شما تابستان تازه شروع نشده رفتین واقعا عذر خواهی میکنم
شما مو میبینی و بنده پیچش مو! من این روز را کامل میدیدم خدا شاهده میدیدم اما بهتون گفتم اومدین چی گفتین؟کاربر داریم نمیدونم 6 تا سرور پر کردیم و منابع اختصاصی میدهیم و... اما متاسفانه نصیحت برادرانه من را به چالش کشیدید و نخواستین قبول بکنید
این نتیجه اش! چیزی غیر از این انتضار نداشتم
شما این مورد سومتون شد دتا سنتر اهواز و نماینده یس آپ کانادا و رد استیشن و.... کوو پس؟
اگر اینجوری میخواهید بیایید و برید خواهش میکنم نییایید چون کسانی که واقعا دارند خوب کار میکنند را دارید از بین میبرید
انشا الله موفق باشید
نقل قول:
شما این مورد سومتون شد دتا سنتر اهواز و نماینده یس آپ کانادا و رد استیشن و.... کوو پس؟
نماینده که بماند ، رک اختصاصی داخل یس آپ ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
نماینده که بماند ، رک اختصاصی داخل یس آپ ...
چی بگم والله من اگر یادت هم باشه 3 نفر بودند با چند تا از دوستاشون و بنده به تنهایی داشتم باهاشون حرف میزدم اما فقط چالش میکشیدند و... و حالا بماند با اون ها کاری ندار اما چنان قرلند میکردند که انگار دیگر حد اقل روز 70-80 تا سفارش تحویل میدهند در صورتی که هر روز هم میگفتند 3 تا تحویل داده شد 7 تا داده شد فلان تا داده شد اما اگر اونجوری هم میدادند باز هم جای شکرش باقی است
خدا شاهده با بودن یا نبودن ایشون فرقی به حال من نمیکنه اما صلاحش را من خواستم اما متوجه نشد بده انجمن هم نباشد گوگل خودش هزینه تمام و کمال سرور های ما را در میارد + سود خودمان و کارمندامون باور ندارید گوگل را باز کنید این 3 مورد را که مربوط به فقط سرور هست تست بکنید:
خرید سرور مجازی
خرید سرور اختصاصی
خرید سرور
و 100 ها مورد دیگر اما شما فقط خواستین حرف خودتان را پیش ببرید که چون عصبیبودین چندین سوتی هم از کار هاتون دادید
همیشه قیمت ملاک نیست شما نباید بلا این نوغ دیدگاه اقتصادی پیش میرفتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چی بگم والله من اگر یادت هم باشه 3 نفر بودند با چند تا از دوستاشون و بنده به تنهایی داشتم باهاشون حرف میزدم اما فقط چالش میکشیدند و... و حالا بماند با اون ها کاری ندار اما چنان قرلند میکردند که انگار دیگر حد اقل روز 70-80 تا سفارش تحویل میدهند در صورتی که هر روز هم میگفتند 3 تا تحویل داده شد 7 تا داده شد فلان تا داده شد اما اگر اونجوری هم میدادند باز هم جای شکرش باقی است
خدا شاهده با بودن یا نبودن ایشون فرقی به حال من نمیکنه اما صلاحش را من خواستم اما متوجه نشد بده انجمن هم نباشد گوگل خودش هزینه تمام و کمال سرور های ما را در میارد + سود خودمان و کارمندامون باور ندارید گوگل را باز کنید این 3 مورد را که مربوط به فقط سرور هست تست بکنید:
خرید سرور مجازی
خرید سرور اختصاصی
خرید سرور
و 100 ها مورد دیگر اما شما فقط خواستین حرف خودتان را پیش ببرید که چون عصبیبودین چندین سوتی هم از کار هاتون دادید
همیشه قیمت ملاک نیست شما نباید بلا این نوغ دیدگاه اقتصادی پیش میرفتید
پایان فعالیت ایشون چه ربطی داشت به ورودی گوگل شما؟ :-?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikit
پایان فعالیت ایشون چه ربطی داشت به ورودی گوگل شما؟ :-?
ایشون فکر میکردند با بودنشان جای ما تنگ میشه برای اثباتش بهش ثابت کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
من بعد از ٦ ماهي تازه ديروز متوجه شدم دارم از يوزر كمتر از هزينه تمديد سرور پول ميگيرم :))
٦ ماهه دارم ضرر مي كنم متوجه نشده بودم :d
دمت گرم
عجب!!!
بنده 1 هفته نبود ازتون سرویس گرفته بودم .تکلیف بنده چی میشه ؟