پاسخ : پاسخ به سوالات و مشکلات php
من هم با ioncube و هم با Zend Guard کار کردم. حتی لایسنس هر دو رو هم خریدم ولی متاسفانه هردو کرک می شن. با چشم خودم دیدم
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
اینم بگم معروف ترین انکودر ها همین zend و ioncube هستند.
یه برنامه دیگه هم هست به نام sourceguardian ولی با این کار نکردم
در کل بهترین راه برای این که کدتون کرک نشه اینه که برنامه ننویسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
در کل بهترین راه برای این که کدتون کرک نشه اینه که برنامه ننویسید
تایید میشه .
سلام.
یه فرم ارسال به ایمیل هست که مشخصاتی رو به ایمیل می فرسته و در صورت موفقیت آمیز بودن به صفحه finish.html میره.البته به صورت ifram هست.یعنی وقتی ایمیل ارسال میشه صفحه finish.html به صورت iframe نشون داده میشه!
بصورت عادی صفحه finish.html فونت فارسی رو خوب نشون میده ولی وقتی بصورت iframe هست فونت ها ??????????????????????????? میشه!!!
دلیلش چی می تونه باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
سلام.
یه فرم ارسال به ایمیل هست که مشخصاتی رو به ایمیل می فرسته و در صورت موفقیت آمیز بودن به صفحه finish.html میره.البته به صورت ifram هست.یعنی وقتی ایمیل ارسال میشه صفحه finish.html به صورت iframe نشون داده میشه!
بصورت عادی صفحه finish.html فونت فارسی رو خوب نشون میده ولی وقتی بصورت iframe هست فونت ها ??????????????????????????? میشه!!!
دلیلش چی می تونه باشه؟
از شروع کننده تاپیک معذرت خواهی می کنم به خاطر اینکه پاسخ می دهم .
دوست عزیز این مسئله به احتمال زیاد مربوط unicode می باشد . که شما حتما صفحات خود را با یونیکد utf8 ذخیره کنید .
حتما از این کد ها استفاده کرده اید برای اطمینان قرار می دهم .
در تگ head این کد را قرار دهید .
کد PHP:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
در صورتی که پاسخ مناسب دریافت نکردید از این دستور استفاده کنید .
کد PHP:
<?php
header('Content-type: text/html; charset=utf-8');
?>
در غیر این صورت به تنظیمات مرورگر خود نگاه کنید . اگر از firefox استفاده می کنید .
view -> Character encoding -> Unicode(UTF-8) باشد .
در صورتی که به جواب نرسیدید فایل را پیوست یا در جایی آپلود کنید تا بررسی شود .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
سلام.
دلیلش چی می تونه باشه؟
صفحه finish.html اینکلود میشه یا به این صفحه ریدایرت میشه ؟
اگه اینکلود میشه باید انکودینگ فایل php که اینو اینکلود میکنه رو utf-8 یا ترجیحا utf-8 without BOM بزاری
صفحه ای که فرم ارسال ایمیل هست و صفحه ای که finish هست هر دو html هستند و charset=utf-8 هستند.به صورت مجزا وقتی به آدرس mydomain.com/finish.html میرم موردی نداره ولی وقتی در iframe بهد از submit.php این صفحه میاد فونت ها خراب میشه.
پیشنهاد afrateam رو انجام میدم بعد خبر میدم.
در ضمن صفحه incluude هست...
البته در لوکال موردی نداره و فقط در هاست این ایراد رو دارم :(
-----------------------------------------------------------------------
تغییر encoding هم فایده نداشت!
فایل .htaccess کنار فایل های php یا تو روت سایت ایجاد کن و متن پایینو توش ذخیره کن و نتیجه رو بگو
کد:
AddDefaultCharset utf-8
اینم نشد :(
عجیبه.
تو لوکال هیچ مشکلی نداره ولی تو هاست این جوری میشه...
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه..
اگه ممکنه فایل هارو پیوست کن رو سرورم امتحان کنم ببینم مشکل از فایل هاست یا تنظیمات سرور شما