پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
متاسفانه بخاطر ایام خاص به نظر میرسه که پورت ریموت دسکتاپ در isp ما بسته شده. برای همین من اگه الان هم بخوام سرور بگیرم عملا کاری نمیتونم بکنم. من بررسیهای لازم رو انجام میدم و انشالله اگه همه چیز اکی بود مزاحمتون خواهم شد.
فقط سوالی که داشتم این هست که این ویندوز ها لایسنس دارن یا نه ؟
و اینکه نرم افزار ک***ر**ک شده نصب کنیم ایا امکانش هست گیر بدن یا نه ؟؟
در حال حاضر ریموت ها درست شده
ویندوز ها بدون لایسنس ها و فعال شده هستند
نصب نرم افزار ک*رک شده مشکلی نداره!
پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █
تعدادی سرور از انگلستان موجود است
جهت خرید پس از عضویت در سایت تیکت ارسال نمایید و یا با شماره 021.22911714 تماس بگیرید
عزیز تیکت بنده رو پاسخ نمیدید به نام همتی یا بنده از همینجا پیگیر کارم باشم وقتمون با ارزشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
عزیز تیکت بنده رو پاسخ نمیدید به نام همتی یا بنده از همینجا پیگیر کارم باشم وقتمون با ارزشه
سلام
بنده مسئول فروش هستم و به تیکت های دپارتمان فروش پاسخ میدم.
وضعیت تیکت شما رو پیگیری کردم دوستان فرمودند در حال بررسیه.
اگر فرمایشی داشتید از طریق تلفن موجود در امضا بنده بفرمایید.
والا شما تیکت رو جواب بدید نیاز به تلفن نیست
بنده به خدا گلوم رو عمل لوزه کردم وگرنه خیلی زودتر تماس میگرفتم
در صورت عدم رضایت مشتری از کیفیت سرور تا 3 روز امکان عودت وجه وجود دارد.
بنده نیم ساعت سرویس رو گرفتم راضی نبودم پولم رو پس میخوام دلیلش هم زدم براتون اینجا هم بزنم ؟
چرا انقدر سخته برگشت مبلغ ؟ چرا اذیت میکنید ؟
Tara Hosting - قوانین تارا هاستینگ
4- عودت وجه تا 72 بنا به درخواست مشتری با کسر 30% از وجه انجام می شود.
5- در صورت وجود نقص فنی و عدم کیفیت سرویس ها تارا هاستینگ هزینه سروریس هارا تماما برگشت داده و خسارات حاصله را جبران می نماید.
طبق کدوم بند عمل کنیم؟ برای بند 5 باید تست انجام بگیره اما بند 4 بدون سوال و انجام تست صورت میگیره
و طبق ب-3 شما نمیتونید در تاپیک مسائل فی مابین رو مطرح کنید که طبق مقدمه قوانین تارا هاستینگ مسئولیتی نسبت به شما نداره حتی میتونه شمارو جریمه کنه!
البته ما این مورد رو در نظر نمی گیریم و از شما تقاضا دارم شکیبا باشید تا همکاران رسیدگی کنند.
موفق باشید
ورژن ویندوز 32 بیت هم دارید دیگه ؟
بله بطور پیشفرض 32 بیت نصب میشه
ما سیستم عامل انتخابی شمارو (به جز بک ترک) نصب می کنیم
سلام
نوع cpu سرور آمریکا رو مشخص میکنید؟+ دیتاسنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
سلام
نوع cpu سرور آمریکا رو مشخص میکنید؟+ دیتاسنتر
در حال حاضر با این دو دیتا سنتر کار میکنیم:
دیتاسنتر: ColoCrossing سی پی یو: core i7
دیتاسنتر: GoRACK سی پی یو: L5520
قیمت های ارائه شده مربوط به سرور دوم است
جهت خرید از کولو کراسینگ تیکت بزنید چون ظرفیت تقریبا تکمیله