حرف افراوب تایید میشه
این ماه پرشین اسکریپت نبود من شخصا 3 گیگ ترافیک اینترنتم رو تو wht.ir تموم کردم :67:
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف افراوب تایید میشه
این ماه پرشین اسکریپت نبود من شخصا 3 گیگ ترافیک اینترنتم رو تو wht.ir تموم کردم :67:
چطور اینو تشخیص دادی (واسه بالا بردن اطلاعاتم میخوام بدونم)نقل قول:
ایران 163 شده و در بین دامنه های ir هم 37 شده
به وحید و دست اندرکاران فروم تبریک میگم.
@ وحید: اگه بتونی واسه هر قسمت یه مدیر تعیین کنی خیلی بهتر میشه. مثلاً الان کوروش رو مدیر VMWare کردی دیگه خیالمون جمعه مشکل VMWare داشتیم یه نفر هست که به دادمون برسه :d بقیه قسمتا هم مدیر براش تعریف کنی بهتر میشه ;)
در مورد بخش ها حتما قرار هست اضاف بشه ولی نه همش یک وقت و یکجانقل قول:
باور کردنش زیاد سخت نیست الان سایت ها و فروم هایی هستند بالای چند ملیون و شاید هم بالای 20 ملیون در ماه درامد دارند حساب کنید اگر بهترین سرور با بالاترین امکانات هم بخوان بگیرن شاید ماهی 500 تومن هم نشه ولی تو داز مدت به سود رسیدن البته اینجا فروم تخصصی هست و نمیشه هر تبلیغ رو گزاشت ولی پیشنهاد میکنیم یک مقداری بخش های جدید به فروم اضافه بشه تا اعضای بیشتری وارد فروم بشن و بازدید بالاتر بره .
1-اینترنت و شبکه
2-کامپیوتر مباحث مرتبط با سخت افزار - نرم افزار ویندوز و ترفند ها و .....
3-تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان
,.....
در مورد باور کردن موضوع هم باید بگم که WHT بیشتر مواقع پول سرور خودش رو در میاره نه بیشتر بعضی وقت ها هم کمتر ....
در مورد مدیریت هم باید بگم در طول عمر فروم خیلی کوروش رو فعال دیدم در جواب هایی که میداد در رابطه با VMware برا همین دیدم بهترین مدیر میتونه باشه برا VMware برای بخش های دیگه هم حتما پیدا کنند یا کنم میزارم ....نقل قول:
@ وحید: اگه بتونی واسه هر قسمت یه مدیر تعیین کنی خیلی بهتر میشه. مثلاً الان کوروش رو مدیر VMWare کردی دیگه خیالمون جمعه مشکل VMWare داشتیم یه نفر هست که به دادمون برسه :d بقیه قسمتا هم مدیر براش تعریف کنی بهتر میشه ;)
باز هم تشکر ....
تبریک می گوییم.
اقا وحید شیرینی نمی دی؟؟؟
امشب بریم پیزا خورون؟ ;)
:))