صرفه اقتصادی برای دوستانی که از سرور ها برای vps به تعداد بالا استفاده می کنند صرفه ندارد و امکانش نیست.
برای هاستینگ که بحث جدا هست....
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
وظیفه ی خودم دونستم که توضیح بدم من خودم یکی از اون کسایی هستم که سرورش بسته شد . اتفاقا بنده اولین کسی بودم که سرورام بسته شد
اما اقای صادقی واقعا زحمت کشیدند و با پیگیری های خوبی که داشتند تونستند دسترسی به هاردها روی ftp باز کنند .
اون عکسی هم که ایشون گذاشتند کاملا درست هست و مربوط به سرور بنده هست . اگر بخواهید میتونم خودم 100000 تا عکس از سرورهای خودم در اختیارتون بزارم .
الانم در حال انتقال بکاپ ها هستیم پس نگید بدرد نمیخوره
بازم لازمه بگم که پشتیبانی ، صداقت ، صبر و حوصله و حرفه ایی بودن اقای صادقی کم نظیر هست
دوست عزیز اون اف تی پی که خود دیتا سنتر میفرصته به دردی نمیخوره نگفتیم کلا کاری نمیشه کرد اون اف تی پی به درد نمیخوره نمیگم باهاشون صحبت کنید راضیشون کنید دسترسی به هارد هارو تو اف تی بیارن که ایشون هم گفتن حرف زدیم راضیشون کردیم بیارن این اتفاق 3 هفته پیش برای من افتاد 4 تا سرور همین طوری بستن و با اف تی پی کاری نتونستیم بکنیم یعنی نمیشد کار کردی برای همین یکی از بچه های انجمن دستش درد نکنه تو کاندا بود با تهدید به شکایت و 3 4 روز ایمل بازی تونست وی ام ویر هارو باز کنه اما همه ای پی ها بلوک شدن تا بتونیم بک اپ بگیریم اون اف تی پی خامی که میده سرور به دردی نمخوره بازم میگم اون اف تی پی به دردی نمخوره باید باهاشون حرف بزنی بهت دسترسی هارد بدن دسترسی هارد بدن یا سرور باز کن و ای پی بلوک کنن فرقی نداره دوست بازم تاکید میکنم که منظور ما کلانبود اون اف تی پی لعنتی بود دسترسی روت هم نداری که بتونی دستوری روش کار کنی پس باید مذاکره کنی و در جواب اون دوستمون هیچ کس دوست نداره مشتریشو از دست بده و تاایی که امکان داره سعی تلاششو میکنه که سروهاشو باز کنه و همچنین اعتبار خودشو و در جایی که نمیه کاری کرد باید به قوانین سایت رجوع کرد اگر شما خودتون نتونین سروتون باز نکنید به مشتری چی میگین از خودتن بک اپ در میارین میدن به مشتری چرا اینجا همه به هم میپرن
FTP که تو خود مرکز داده باشه که امن نیست.
پیشنهاد من استفاده از یک سرور FailOver هست که به صورت که Cluster در آمده اند که البته بعید می دونم بتونید در OVH عملی کنید.