ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺑﺮ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﮕﯿﺪ ﻗﺎﻟﺒﺸﻮ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﻪ ﺑﻌﺪﺷﻢ ﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﻣﻮﻗﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏﮐﺮﺩﯾﻢ ﺗﺎﮐﺎﺭ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﻫﺎ ﻭ ﻧﺼﺐ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ50ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺑﺎ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﻪ ﺧﯿﺎﻟﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺎ ﻫﺮ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺑﻌﺪﺍ ﻫﻢ ﺑﺮ
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺑﺮ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﮕﯿﺪ ﻗﺎﻟﺒﺸﻮ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﻪ ﺑﻌﺪﺷﻢ ﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﻣﻮﻗﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏﮐﺮﺩﯾﻢ ﺗﺎﮐﺎﺭ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﻫﺎ ﻭ ﻧﺼﺐ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ50ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺑﺎ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﻪ ﺧﯿﺎﻟﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺎ ﻫﺮ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺑﻌﺪﺍ ﻫﻢ ﺑﺮ
مال منم اون جوریه مثل میهن وب هاست اگه خواستید بگید
قربان
قالبی که توی نت هست و ریپ! شده ... صد در صد فقط هزینه ادیت میخوره!... اونم نهایتاً 5-10 تومن...!
نصب سیستم رو حقیقت دلم نمیخواد هزینه بگیرم...ولی چون زمان میگیره...
بدون سامانه برات با قالبها هر دوی اچ تی ام ال و whmcs با طراحی های لازم.... 15 هزار تومان....!
پیام کوتاه رو نیز 20 هزار تومان از دوستمون وهاب جان تهیه میکنیم کارش عالیه
سبد خرید - پشتيباني وهاب آنلاين
نصب کلی با سامانه....
35 هزار...
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ
ﻣﺎ ﻣﺸﺘﺮﯼ ﻧﺼﺐ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﮑﺮﯾﭙﺖ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﯾﻢ
ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻡ ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻮﺩﯾﻦ بهﺍﻣﻀﺎ مﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺑﺎ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻤﺎﺱﺑﮕﯿﺮﯾﺪ
با سلام
در صورت ایکه انجام ندادید تمامی موارد + قالب مد نظرتون ست میکنیم با whmcs قیمت هم توافقی در صورت تمایل در یاهو با ما در تماس باشید
موفق باشید...
عزیز من بهتون پیشنهاد خوبی دادم! عرض کردم هر تنظیماتی فراره انجام بشه مشکلی نیست با مبلغ 20 هزار تومان! فکر نمیکنم دوستان از این کمتر بگن!
:39:
سلام
دوستان من خیلی به فکر 5تومان بالا پایین نیستم به فکر کیفیت هستم
اگه تا الانم طول کشیده به دلیل این هست که سرور رو دیر تهیه کردم
تازه الان سرور ریده دستم ایشالا فردا که سایت بالا اومد و هاست ایجاد کردم مزاحم یکی از دوستان میشم
فقط سیستم ارسال پیام مثل همینه وهاب آنلاين | افزونه پيامك كوتاه
ضمنا من میخوام سرور رو وصل کنم به whmcs مشکل امنیتی و یا هر مشکل دیگه ای ایجاد نمیشه؟
سلام
دوست عزیز Whmcs برای همین کار هست و به سرور وصل می شه که به صورت اتوماتیک یوزر بسازه. مشکل امنیتی هم اگر شما کانفیگ خوبی انجام بدید به وجود نمیاد.