پاسخ : در خواست آفر vps مخصوص ایمیل فرستادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mossidanger
راستش من خودم چون فقط برای سایت خودم ارسال میکنم از وی پی اس استفاده نمیکنم و از ویندوز استفاده میکنم خداشاهده خیلی خوبه مطمئن باشید
هزینه لایسنس چقدره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mossidanger
حدود 10 هزار تومان
جسارت نباشه خدمتتون میشه بگین چه برنامه ای هست؟ یعنی اسمش چیه ؟ و اگه ما هزینه لایسنس رو بدیم تست میدین؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marsmusic
جسارت نباشه خدمتتون میشه بگین چه برنامه ای هست؟ یعنی اسمش چیه ؟ و اگه ما هزینه لایسنس رو بدیم تست میدین؟
راستش اسمش را نمیتونم بگم ولی عکسشو پیوست کردم . در رابطه با هزینه لایسنس و دادن تست هم نمیتونم چون آخرش باید سرور کانفیگ بشه و سخته . سخت نگیرید خداشاهده نه ما کلاه برداریم و نه دروغ میگیم بخدا کیفیتش عالیه مطمئن باشید
عکس برنامه:
فایل پیوست 13721
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mossidanger
راستش اسمش را نمیتونم بگم ولی عکسشو پیوست کردم . در رابطه با هزینه لایسنس و دادن تست هم نمیتونم چون آخرش باید سرور کانفیگ بشه و سخته . سخت نگیرید خداشاهده نه ما کلاه برداریم و نه دروغ میگیم بخدا کیفیتش عالیه مطمئن باشید
عکس برنامه:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9%86-email-jpg
اوکی ممنون ولی کاش حداقل تو خصوصی میگفتین چه نرم افزاری هست چون شخخص باید بدونه بابت چی پول میده :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marsmusic
اوکی ممنون ولی کاش حداقل تو خصوصی میگفتین چه نرم افزاری هست چون شخخص باید بدونه بابت چی پول میده :x
مطمئن باشید پشیمون نمیشید و بازم مشتری خودم میشین . :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mossidanger
مطمئن باشید پشیمون نمیشید و بازم مشتری خودم میشین . :x
بحث پشیمونی نیست شما شرایط ما رو قبول نکردین و اختیار هم داشتینن اجباری هم نبوده :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marsmusic
بحث پشیمونی نیست شما شرایط ما رو قبول نکردین و اختیار هم داشتینن اجباری هم نبوده :x
ببینید شرایط شما قابل قبول نیست . شما میگین 48 ساعت تست بدین که تست کنم . من یه لایسنس باید بخرم و یه سرور هم کانفیگ بشه . خوب شما اگه گفتین نمیخوام من چیکار کنم؟:-? . اونوقت لایسنس بدردم که نمیخوره سرور هم دوروز ازش گذشته و نمیشه فروختش دیگه
فقط فروش کانفیگ به عهده خودتون
فروش سرور مجازی از کشور های
انگلیس - هلند - آمریکا - فرانسه -آلمان - ایتالیا
RAM 2048 = 55000
RAM 1024 = 35000
RAM 512 = 26000
RAm 256= 19500
قیمت هر 100گیگ هارد =15000 تومان
http://godserver.ir/vps-server/index.html
گادسرور نامی آشنا و مطمئن در زمینه هاستینگ
بازگشت وجه پرداختی در صورت نارضایتی شما تا 72 ساعت بعد از تحویل سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novintak2
شما که میگین کانفینگ به عهده خودتون اخه اصلا رو بعضی از وی پی اس ها پورت ایمیل بسته هستش