بله حق با شماست ! از بانک ملت نمیگیرم !
ولی چون تازه کار هستم ،نمیدونم که چطوری باید شرکتم رو ثبت کنم !
نمایش نسخه قابل چاپ
برای گرفتن درگاه ، سفته الزامی هست؟
میتونید از درگاه های واسط مثل پی لاین ، پارس پال ، زرین پال استفاده کنید . راحت تر هستن
میتونید از ما درگاه بگیرید ، نیم درصد کارمزد میگیریم . درگاه پرداخت مبین پال - درگاه پرداخت مبین پال - Home تا پایان سال 92 هم هیچ تغییری روی کارمزد نمیدیدم . شما اگه صد هزار تومن فروش داشته باشید ، فقط 500 تومن کارمزد میدید یعنی پول یه پفک :)
سلام.. دوستان این درگاه های واسط درصد هاشونو می گید چقدر بر میدارن ؟
مثلا زیرن پال ؟
پی لاین ؟
الان از همه کمتر کی برمیداره ؟
برادر خوبم .
وقتی چیزی رو به درصد حساب میکنن ، یعد ضرب در اون چیز تقسیم بر صد .
حالا یک میلیون رو ضربدر یک بکن بعد تقسیم بر 100 .
میشه ده هزار تومن .کد:1000000*1/100 = 10000
پول دو تا کارت شارژ :)
زرین پال 2.5 فکر کنم . پی لاین 1 درصد البته مستقیمش بیشتره فکر کنم مستقیم 1.5 باشه Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی مبین پال (درگاه پرداخت مبین پال - درگاه پرداخت مبین پال - Home) فقط 0.5 درصد . درگاه مستقیم هم داریم 0.8 درصد کارمزد . از همه کمتر میگیره مبین پال
قابل توجه دوستان عزیزی که دائم میگن ملت راحت میده!
من از سایت خودش ثبت نام کردم ولی طبق شرایط سایتشون که نوشته: "امکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی" به من درگاه ندادن و گفتن شما مجوز بیار من تایید صلاحیت بکنم! حداقلش باید نماد اعتماد بگیرید. ما که به هردری زدیم ندادن! حتی با پشتیبانیشونم تماس گرفتم گفتن نماد بگیرید. دریافت نماد هم کمی دردسرهای خودشو داره! بنابراین شرایطش با درگاه های دیگه هیچ تفاوتی نداشته اما از نظر کیفیت در پایین ترین سطح قرار داره!
اما ملت بدی های زیادی داره که دیگه عمرا من درکنار بقیه درگاه ها به اون مراجعه کنم! یکیش همین دوست عزیزی که فرمود 3-4 درصد تراکنشها ستل نمیشن. واقعا راست میگفت. همین چند هفته پیش که حدود 150-200 تراکنش یکجا به حساب ما ریخته شد! ما هم تماس گرفتیم گفتند تراکنش هایی است که ستل نشده بودن! این تراکنش ها هم دقیقا مال بالای طی دوره 6 ماهه پیش بود.
بدی دیگری که داره تراکنشهای ناموفقشه که خیلی زیاده! کاربرای زیادی اعتراض کردند که بعد از پرداخت خطا داد و پول از حسابشون کسر شد. بماند که تعداد کسانی هم که گفتند بعد از 72 ساعت هم هنوز پولشون برگشت نخورده، کم نبودند. پشتیبانی ضعیفی هم از نظر بنده دارند. مخصوصا که زمان ما (همین چندماه پیش) به سختی جواب تلفن میدادند یا جواب ایمیل!
اما پارسیان و پاسارگاد:
هر دوی این بانکها سفته میخوان. پارسیان 2 میلیون پاسارگاد یک میلیون.
برای هردو بانک کافیه برید سایتشون ثبت نام کنید برای دریافت درگاه بعد از بررسی با شما از طریق ایمیل تماس میگیرند و مدارک مورد نیاز رو بهتون میگند. برای هردوبانک نیاز دارید به صورت فیزیکی مدارک رو پر کرده و همراه با سفته ها به آدرس پستی مربوطه ارسال نمایید. بعد از حدود 7-4 روز به شما پاسخ میدن.
اصلا نیازی نیست که شرکت ثبت شده باشین اما باز هم این دو سایت نیاز به مدارک دارن. کافیه برید سایت نماد اعتماد الکترونیکی درخواست نماد موقت بکنید. با دریافت نماد اعتماد میتوانید کارهای مربوط به درگاه رو انجام بدید. اما باز هم نکاتی هست که باید دقت کنید:
1- پاسارگاد برای سایتهای دارای نماد موقت درگاه ارائه میده اما تا تاریخ انقضای نماد فعال میباشد و بایستی تا پایان دوره 3 ماهه نماد موفق نسبت به تبدیل آن به نماد دائم اقدام نمایید تا درگاه پاسارگاد شما فعال بمونه.
2- بانک پارسیان تنها به اجاره نامه یا سندی که دارای ملک تجاری هست درگاه میده. پس اگه اجاره نامه خونه یا سند خونه رو بفرستید به کارشما رسیدگی نمیکنند. اجاره نامه هم بایستی به نام درخواست کننده درگاه باشه.
اما اگر نماد اعتماد بگیرید به هیچ وجه ضرر نکرده اید چرا که مشتری با دیدن این نماد، اعتماد بیشتری به سایت میکنند و خیالشون از نظر کلاهبرداری و یا مواردی از قبیل رفع مشکلات احتمالی، راحت میشه.
امیدوارم موفق باشید.