پاسخ : خرافات در اینترنت خصوصا در یاهو رواج پیدا کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
عزیز
خرافات در هر دینی ، اعتقادی ، علمی و ..... هست !
شما در باره فلوژیستن چیزی شنیدید ؟
برسید تحقیق کنید ببنید چقدر احمقانه آتش رو به این عنصر ساختگیارتباط می دادند !
تاریخ علم بسیار از چنین موارد ساختگی که بعدا بصورت علمی شکل دیگری پیدا کردند و کلا رد شدند دارد .
این که شما قادر به درک موضوضعی نیستید دلیل بر نشدن آن نیست ! دلیل بر نبودن آن نیست .
در خصوص جا دادن 1 لیتر و 2 لیتر که حرفتون خیلی خام بود !
معلومه که در یک لیتر میشه 2 لیتر ماده جا داد !
بهش میگن فشده سازی !
خیلی ساده است نه فقط فشرده سازی ! اما اگر این رو به انسان 1000 سال پیش میگفتی مسخره میکرد و حتی برچسب دیوانگی به شما میزدن ! چون ملاکی برای سنجش نداشتند !
وقتی شما نتونی چیزی رو بسنجی میگی نیست !
شما اندازه دنیا و تخم مرغ رو براساس چه چیزی میسنجی ؟! جز یک ملاک ساخته دست بشر که سر منشاه اون هم عصای یک پادشاه بوده !؟
شما جرم ذره رو چطوری میسنجی ؟
چطور از شکافتن یک هسته یک ماشین رو به راه میندازید و 1 لیتر آب رو گرم میکنید ؟
اینها همه چیزهایی هستند که زمانی میگفتند نشدنی هست ! علمی نیست !
علمی که شما ازش صحبت میکنید هیچی نیست جز اون چیزی که بشر تا الان تونسه از دنیا بفهمه !
پس وقتی چیزی رو نمیفهمیم میگیم از نظر علمی نشدنی است ! علم ساخته دست ماست !
حالا چرا کل اینها رو میگم
شما به من بگو ببنیم جسم انسان چند ساعت بعد از مرگ در اون فعل و انفعال هست و خون جریان داره و شد و مو ناخن داریم و .......
بفرما تا من یک نمونه عرض کنم!
lواقعا شما میخواید چی بگید دوست عزیز کجایید
لیتر اب مگر ما گفتیم که باید جا بدیم ؟/
باباب اون یک مثال ساده بود که حرف پیامبرو درک کنید
ما به ذره اورانیوم اینا کاری نداریم اصلا شما تاپیک کامل خوندی
ببینم واقعا راست میگی اب چطور فشرده سازی میکنن بابا عجب بشری هست این بشر اصلا من نمیتونم درک کنم که اب بیاد فشرده بشه و اسمش شود یخ یا اب بره بالا توی اسمونا و اسمش بشه بخار بابا نگین میخندن این کارا شدنی نیست نگووووو
نقل قول:
شما به من بگو ببنیم
و این من به شما بگم ببینید من تا حالا نه دوره پزشکی گذراندم نه اینکه از یه مرده پرسیدم اینارو این سری مرده هرو دیدم حتما سلام شمارو میرسونم و میپرسم بدنت بعد مردنت چقدر کارایی داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
با سلام . دوست عزیز بنده پست اول شما رو کامل خوندم ولی وقت نمیکنم نظر دوستان رو بخونم . در مورد پست شما کاری ندارم کی چی گفته و چی شده ! خدا میتونه زمین رو تخم مرغ کنه مرغ رو تخم مرغ کنه و از این حرفا اما در مورد این send to all که جدیدا مد شده
باید واقعا به کسانی که از روی نفهمی این رو send to all میدن تاسف خورد ! کسانی که این پیام به دستشون میرسه و مجدد اون رو به بقیه میفرستن واقعا فکر کردن شخصیت حضرت زینب اینقدر کوچک شده که میاد تو خوابه یکی بهش میگه صبح پاشو برو منو تبلیغ کن ؟ جسارتا شمایی که دوباره در به در میگردی دنبال 20 نفر که اینو بفرستی فکر نکردی ائمه ی ما چه احتیاجی به این کارا دارن ؟ دکتری که تازه دکتر شده وقتی یه عمل جراحی میکنه به مریضش نمیگه برو منو تبلیغ کن مشتریم زیاد بشه اونوقت فکر کردید ... ؟
دقیقیا منظور منم همینه حیف که این بحث خرافات خیلی طولانیه وگر نه کمی مینوشتم تا دوستانی که ادعای علم میکنن بفهمن هدف اصلی از این خرافات فقت تیشه در ریشه اسلامه
حالا میان برامون بحث اروانیوم میسازن
پیامبر وقتی این حرف زد در مقابلش امام علی به مردم گفته بودند اگر مرا مجال بدهید از همین دریا برایتان اتش درست میکنم همه حضرت مسخره کرده بودند اما نمیدونستند که بله میشه از اب همان اتش درست کرد که اسمش الان برقه
سلام بحث جالبی بود گفتم من هم با عقل ناقصم چیزی بگم!!
در مورد بحث توانستن یا نتواستن :
امور محال :1 - محال عادی مثلا محاله بتونی این 500 کیلویی رو برداری!! یا مثلا بدو از بستنی فروشی 10 تا نون بگیر!! و ....
2- محال ذاتی.ذاتا انجام پذیر نیستند!فرض کن دوست من شما ماهرترین خیاط دنیایی و احدالناسی به ماهرترین بودن شما شکی نداره!من به شما اندازه ناخنم پارچه میدم میگم برا من یه کت و شلوار بدوز!!
آیا این حرف من چیزی از ماهر بودن شما کم می کنه؟مطمونا خیر.بلکه این چیز ناشدنی هست.
حرف دوستمون در پست اول هم مربوط به امام صادق (ع) میشه.ایشون بیشتر از 4000 شاگرد تربیت کردن و یکی از شاگردان این سوال رو پرسیده بود!
در مورد پیام هایی هم که تو مسنجر یا جایی دیگه میدن من اصلا جواب نمیدم.
به عقل خودم نه خدا و نه خود حضرت زینب نمیخان من با فوروارد نکردن این پیام از کار اخراج بشم یا ....
به عبارت ساده تر من اون خدایی رو نمیخام و به خدایی قبول ندارم که به خاطر اینکه یه داستان ساختگی رو برا مردم نفرستادم منو مجازات کنه چون شرعا قانونا و ... گناهی انجام نشده.
یعنی حضرت زینب یا امام زمان و .... اینقدر پایین و کوچیک هستن که این جور کار ها رو از ما طلب کنن و در صورت انجام ندادن آن درخواست مجازات برامون بکنن!!!!
ما در این دوره زمونه با این همه پیشرفت با این همه علم فرض کن با همین تفکر ، زمان امام علی بودیم و ایشون دستور میدادن که بزنید بر سر قران ها!!
فکر می کنید چیکار می کردیم؟!!پس زیاد هم به خوارج خرده نگیرید!!!
خرافات همه جا هست و هر جا هم که با مسئله دین و اعتقادات قاطی شده تبدیل شده به یک نوع مرض!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
دقیقیا منظور منم همینه حیف که این بحث خرافات خیلی طولانیه وگر نه کمی مینوشتم تا دوستانی که ادعای علم میکنن بفهمن هدف اصلی از این خرافات فقت تیشه در ریشه اسلامه
حالا میان برامون بحث اروانیوم میسازن
پیامبر وقتی این حرف زد در مقابلش امام علی به مردم گفته بودند اگر مرا مجال بدهید از همین دریا برایتان اتش درست میکنم همه حضرت مسخره کرده بودند اما نمیدونستند که بله میشه از اب همان اتش درست کرد که اسمش الان برقه
دوستان دیگه بیخود کشش ندید . اینکه خالق هستی میتونه هر کاری کنه - چه با وسیله چه بی وسیله - درش شکی نیست اما وقتی حرفی میشنوید جولوش یک چرا بزارید . وقتی میگه حضرت اومد تو خوابه من گفت برو به 20 نفر بگو از خودتون بپرسید چرا ؟ اگر جوابی قانع کننده ای پیدا کردید به ما هم بگید من خودم شخصا هم به ادد لیست هم به اعضای سایتو و اعضای خبر نامه سایتم میفرستم .
خصلت ایرانی جماعت همینه ! طرف تا دو روز پیش android داشت به apple فش خواهر مادر میداد . رفت اپل گرفت به اندروید فش میداد . باز رفته galaxy s4 گرفته میگه اندروید عجب چیزیه. کلا عادت داریم رو همه تعصب داشته باشیم . اونایی که میخوام دین دار جلوه کنه گوش شنوا برای شنیدن حرفای مخالفش رو ندارن ، کسانی هم که اهل عشق و صفا هستن بگو دین گفته فلان جور این جوریه قبل از شنیدنِ کامله حرفا شروع میکنه خندیدن . متاسفانه اینجوریه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
چیو ثابت کرده واقعا میخوام بدونم
چند سال پیش که دانشجو بدیم توی اندیشه اسلامی 2 بود ییکی از بچه ها یه سوالی طرح کرده بود بهترین استاد دانشگاه و کلا یکی از بزرگان علم اسلام بد کم اورد جاش اینجا نیست بگم
سلام
خیلی دوست دارم بدون سوالش چی بود
یا همین جا مطرح کن یا اونو برام پیام خصوصی بفرست
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamj
سلام
خیلی دوست دارم بدون سوالش چی بود
یا همین جا مطرح کن یا اونو برام پیام خصوصی بفرست
متشکرم
اینجا بگم
از نجایی که درک ماها خیلی درباره خدا کمه صد درصد باعث رخنه در مغز ما میشه چون واقعا نمیکشه مخ ما
پسری هستم بی پول که عاشق سایت داری هستم و پولش رو ندارم.. شبی خواب دیدم آمدم wht و دردم رو به بقیه گفتم و 40 نفر بهم سرور اختصاصی رایگان 1 ساله دادند..=; این خبر رو برای 500 نفر sms کن انشالا سر ماه خبر خوشی از مخابرات برات میاد..پشت پا ننداز یک نفرخبر رو نفرستاد هاستش بک اپ نداشت پرید و یکی دیگر که فرستاد الان صاحب فیس بوکه... :111:
بهترین کار بایکوت این پیام ها هست
من هیچ وقت نمیگم اتفاق هایی که گفته میشه محاله یا حتما واقعی هست ولی چیزی که برام معلومه قسمت دوم این پیام ها هست
جایی که همیشه میگن اگه اعتقاد داری 20 میلیون پول بدست میاری !!!!!!!
جدا اینا چجوری فکر میکنن که خدا به خاطر ارسال نکردن یه پیام بیاد پسر طرف رو ازش بگیره .
خرافات ها قبلا بیشتر بوده اما نسل به نسل مطمئن باشید کمتر میشه چون مردم چشم و گوششون بازتر میشه و این چرت و پرت ها رو باور نمیکنن . اینا بازمونده های نسل های همونااین که صفحه اول قرآن ها از این جور مزخرفات مینوشتن :d
هیچ وقت به این پیام ها نگاه هم نکنید. حتی خوندنش هم اتلاف وقته.
بعضی مسائلی که تو این تاپیک مطرح شده مثل سوال زیره:
آیا خدا میتونه یکی مثل خودش خلق کنه؟