پاسخ : فوری: خریدار سایت با قیمت مناسب و درامد نسبی
شما فکرشو بکن !
مثلا سایت ما که چند نفر روی اون 3 سال کار کردن و به ماهانه بین یک تا دو میلیون درآمد رسیده بیایم و سایت را با این مبلغ کم به شما بدیم !
البته سایت ما مثال بود ، ولی کسی نمیاد با این هزینه حتی قالب سایتش را به شما بده چه برسه سایتی که درآمد داشته باشه
شما اگه میخواهید درآمد داشته باشید باید ضحمت بکشید و کار کنید روش نه بخرید و وقت کار هم نداشته باشید
سایت ما تا 10 میلیون هم مشتری داشت و ندادیم ، بهتره برید خودتون یک سایت راه اندازی کنید.
درآمد داشتن به همین راحتی هم نیست دوست عزیز !
Re: فوری: خریدار سایت با قیمت مناسب و درامد نسبی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
graphicha
شما فکرشو بکن !
مثلا سایت ما که چند نفر روی اون 3 سال کار کردن و به ماهانه بین یک تا دو میلیون درآمد رسیده بیایم و سایت را با این مبلغ کم به شما بدیم !
البته سایت ما مثال بود ، ولی کسی نمیاد با این هزینه حتی قالب سایتش را به شما بده چه برسه سایتی که درآمد داشته باشه
شما اگه میخواهید درآمد داشته باشید باید ضحمت بکشید و کار کنید روش نه بخرید و وقت کار هم نداشته باشید
سایت ما تا 10 میلیون هم مشتری داشت و ندادیم ، بهتره برید خودتون یک سایت راه اندازی کنید.
درآمد داشتن به همین راحتی هم نیست دوست عزیز !
آخه چه ربطی داشت
هرچیزی یه قیمتی داره
منم یکی از دوستانم یه سایت داره ماهیانه 5 میلیون درامد داره اگه بهش بگی 20 میلیون سایتتو می خرم نمی ده.
آخه اینم تز بود دادی یعنی کلا سایتی که درامد داشته باشه باید حداقل 10 میلیون تومن بفروشن؟ چه هزار تومن درامد داشته باشه چه یه میلیون
واقعا که....
پاسخ : Re: فوری: خریدار سایت با قیمت مناسب و درامد نسبی
سلام
سایت www.likeit.ir
می خوام بفروشم :((
نمی رسم روش کار کنم
بازدید خوبی داره الان 2 هفته هست که کار نکردم روش
قیمت پایه 1 تومن :((
در امدی که خودم داشتم
ماهیانه 300 - 400 می شد اما الان دیگه نمی رسم کار کنم
پاسخ : Re: فوری: خریدار سایت با قیمت مناسب و درامد نسبی
ID : amin_dezhandian
email : amin.ir507@gmail.com
دوست عزیز کار کار خوبیه یک سایت آماده خریداری بشه . تنها نکته این هست که معمولا قیمت یک سایت رو کم کم 6 برابر در آمد ماهانه ی اون در نظر میگیرن برای فروش
این نکترو توجه داشته باشید که " هرچقدر پول بدید آش میخورید "
قبل از خرید هم حتما گردش مالی 4 ماه اخیر اون سایت رو حتما ببینید خودتون و از صحت اون خبردار بشید
سلام دو مورد عالی موجود هست . با آیدی ما تماس بگیرید : jame_zarin با تشکر
با سلام
دوست گرامی شما با یک میلیون انتظار دارید سایت 250 هزار تومان درآمد بده ، اگر چنین سایتی پیدا شود بنده هر چندتا که باشد خریدارم.چون می دانید که یک میلیون را نزول هم بدهید چنین درآمدی پیدا نمی شود.
اما بنده حدود 5 تا پروژه دارم که 2 سال است روی آنها کار می کنم ، اگر اهل کار و مدیریت هستید بسم الله ، دو تا از پروژه ها مرحله 98 درصد هستند.میتونیم سهمی را با شما شریک شویم.قرارداد کاری هم با جنابعالی امضاء می کنیم.
شماره تماس من : 09375443163