پاسخ : دستیار هاستینگ - سامانه انتقال خودکار وبسایت
خوشحالیم که :
نقل قول:
تعداد 98 سایت توسط دستیار هاستینگ منتقل شده است
طبق آمار بالا ، نسبت به محدودیت های موجود ، از سیستم استقبال شده . البته سایت هایی هم بودن که به علت مشکلاتی در سیستم و یا حجم بالا دیتا ، انتقال آنها لغو شد و ما هم شرمنده اون عزیزان شدیم .
خلاصه شرایط ما رو هم درک کنید و کمی همکاری کنید چون سیستم هنوز در مرحله تسته و کامل نشده ! :)
اما امکاناتی که به زودی اضافه خواهد شد :
- امکان تغییر رمز عبور
- امکان نصب سی ام اس به صورت خودکار ( نصب آسان )
- امکان ارتباط مستقیم با مدیران سایت و سیستم تیکتینگ
انتقاد های زیادی از قالب داشتیم که باید اعلام کنم در نسخه بتا ، قالبی مناسب بر روی سایت قرا خواهد گرفت .
این سیستم به فروش می رسه . کسانی که مایل به خرید هستند پیام خصوصی بدن . فقط به یک نفر فروخته میشه. این سیستم رو من نوشتم که ایشون با کلاه برداری این سیستم رو از من گرفتند . چیزی هم که الان آماده کردم خیلی از چیزی که ایشون دارن بهتر هست و سرعتش هم بالاتره.فقط همین رو بدونین که آقای صادق خانی پور فقط یک کلاه بردار هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostspace
خوشحالیم که :
طبق آمار بالا ، نسبت به محدودیت های موجود ، از سیستم استقبال شده . البته سایت هایی هم بودن که به علت مشکلاتی در سیستم و یا حجم بالا دیتا ، انتقال آنها لغو شد و ما هم شرمنده اون عزیزان شدیم .
خلاصه شرایط ما رو هم درک کنید و کمی همکاری کنید چون سیستم هنوز در مرحله تسته و کامل نشده ! :)
اما امکاناتی که به زودی اضافه خواهد شد :
- امکان تغییر رمز عبور
- امکان نصب سی ام اس به صورت خودکار ( نصب آسان )
- امکان ارتباط مستقیم با مدیران سایت و سیستم تیکتینگ
انتقاد های زیادی از قالب داشتیم که باید اعلام کنم در نسخه بتا ، قالبی مناسب بر روی سایت قرا خواهد گرفت .
آمار 98 سایت هم الکی بوده کلا 1 سایت بوده .
که ایشون خودش اینو توی سایت نوشته.