پاسخ : این ساب هاستینگ همیشه اینقدر طولش میده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMIZBAN
سلام خدمت همه دوستان .
من قبلا از کارو خرید کردم و یه سرور اختصاصی هم گرفتم و سفارشم در کمتر از 12 ساعت ایجاد شد و به من تحویل دادن .
در تاریخ 16.02.2010 یه وی پی اس به ساب هاستینگ سفارش دادم ولی هنوز تحویل نگرفتم .
اینا همیشه اینقدر طولش میدن ؟
با آقا جلال عزیز هم حرف زدم و گفتن که تیکت بزن و لی تیکت ها رو هر 12 ساعت یک بار هم جواب نمیدن .
انگار فقط عصر ها هستند .
ممنون میشه بقیه هم تجربشون رو بگن تا بفهمیم همیشه اینجوری بودن یا فقط با ما اینکار رو می کنند ؟
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMIZBAN
حرف زدم باهاشون گفتند پیگیری می کنند ولی هنوز خبری نشده .
آی پی ندارم و گرنه مشکلی نداشتم .
9 تا اکانت نمایندگی فروختم به دوتاشون قول کارو رو دادم .
روی سرور اختصاصی هم آی پی خالی ندارم .
اگر که می دونستم اینجوری میشه اصلا وی پی اس نمیگرفتم مستقیم چند تا آی پی از کارو واسه سرور اختصاصی می گرفتم خودم رو راحت می کردم .
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
اصلا پشتیبانیشون آنلاین نمیشه که بخواد سرشون شلوغ باشه . :39:
پشتیبانی آنلاینشون همیشه آفلاینه . :102:
با سلام
دوستان دقت داشته باشند بخشی که در سایت هست نوشته شده است : Site Consultant
و این بخش برای پشتیبانی نیست و فقط مربوط به سوالات و مسائل قبل از خرید است.
منطقی نیست که ساپورت آنلاین بخواهد به عزیزان پاسخ دهد.
حتما باید از طریق Ticketing با ساپورت در تماس باشید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nswir
من همینو میگم !
اولش که مشتری شاید نداشتن من فقط هر چند روز یکبار می دیدم آف باشه ولی الان برعکس هست !
در ضمن جدیدا 15 روز قبل از به اتمام رسیدن سرویس سرور رو کنسل می کنن !
خیلی جالبه !
یه تاپیک میزنم میگم ماجرا رو!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nswir
با سلام
متاسفانه اشتباها سرور شما کنسل شده بود که با صحبتی که با بخش فروش داشتید ،
با اینکه 25 روز از سرور استفاده کردید اما مبلغ کامل سرور به حساب شما برگشت داده شد.
امید وارم سوء تفاهمات برطرف شده باشد.
در آخر نیز از شما بابت از مورد عذر خواهی میکنم.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali-23
ساب هاستینگ مشکلی نداره در حال حاضر 4 ماه که ازش vps دارم ، ولی تنها چیزی که باید بدونید که که به صورت کامل مدیریت شده vps تحویل نمی دن مثلا firewall نصب نمی کنم optimeze نمی کنم خوب .
در کل confin امنیت قوی نمی کنم . من که گفتن به من گفتن ما وقت نداریم که برای همه این کارو بکنیم . دیگ به ما مربوط نمیشه از می خوای باید مدیر بگیرید .
ولی در کل کیفیت و پایداریش خوبه . ساپورتشونم به وقت ما بیشتر شب ها آنلاین هستن و سری جواب می دن .
با سلام
دوست عزیز
کاملا مدیریت شده به این معنی نیست که ما فایروال نصب کنیم = مدیریت شده
و در مورد فایروال ، فایروال همیشه جواب تمامی مشکلات نیست و نمیتوان آن را تنها عامل امنیت و ... دانست.
در آخر قابل ذکر است ، در راستای تسریع در امر پشتیبانی ،
تصمیماتی اتخاد گردیده است تا عزیزان سریعتر به پاسخ برسند.
موفق باشید.
سلام
من قبلا مشتریشون بودم و به خاطر مشکلات زیادی که بود و درخواست های پشتیبانی که میزدم و پاسخ درست نمیگرفتم و هر تیکت حتی چند روز هم میشد که پاسخ بدن و اون پاسخ هم به درد بخور نبود و مشکلات هنوز سره جاش بود، دیگه باهاشون کار نکردم. فقط هنگام خرید خوب پشتیبانی دادن و من خیلی خوشحال بودم که پشتیبانی خوبی دارن ولی بعد از خرید دیگه نه.
یک آفر گذاشته بودن هر وی پی اس بخریم یکی رایگان میده من چند تا رایگان داشتم ازشون بعد که مشکلات رو مطرح میکردم یکیشون جواب داد که اگر میخوای فلان مشکل حل بشه اون رایگان ها رو از شما میگیریم و وی پی اس های اصلی رو درست میکنیم. (غیر منطقی ترین جوابی که تا حالا شنیدم)
اینم متن تیکت که اقای ایوان فرستادن برای من که اگر نود وی پی اس عوض کنیم که مشکل حل بشه به شما وی پی اس رایگان هایی که دادیدم رو نمیدیم:
View Ticket #309802 Posted: 19/12/2009 11:31
only possible solution is that we move you to another NOD - but on that NOD would need to change you for VPS, cant give you free VPS's there.
That's the only option.
Best regards,
Ivan C.
ivan@subhosting.net
tel: 1-888-881-4687
Subhosting - Quality Hosting, VPS, Managed Dedicated Server Solutions
با سلام خدمت شما ،
تا جایی که من در خاطرم هست شما با آی پی های خودتوم مشکل داشتبد.
و تیکت های زیادی زدید در این مورد و بررسی زیادی انجام گرفت.
اما تا زمانی که آی پی شما عوض نشود مشکل بر جای خود باقی میماند.
شما براحتی میتوانستید درخواست آی پی کنید.
در مورد این مسئله آخر هم ، خدمتتون عرض کنم ،
معنی این نوشته با چیزی که شما فرمودید بسیار فرق میکند !!!!!!!!
گفته شده است اگر سرور شما را منتقل کنیم روی سرور دیگری ، سرور رایگان شما را نمیتوانیم منتقل کنیم روی آن سرور.
و کاملا بدیهی و روشن است.
انتظاری هم از سرور رایگان نمیتوانید داشته باشید.
کما آنکه ما روی آن سرور ها نیز پشتیبانی میدادیم و کاملا بدون هزینه.
نقل قول:
اینم متن تیکت که اقای ایوان فرستادن برای من که اگر نود وی پی اس عوض کنیم که مشکل حل بشه به شما وی پی اس رایگان هایی که دادیدم رو نمیدیم:
view ticket #309802 posted: 19/12/2009 11:31
only possible solution is that we move you to another nod - but on that nod would need to change you for vps, cant give you free vps's
there.
That's the only option.
Best regards,
ivan c.
ivan@subhosting.net
tel: 1-888-881-4687
subhosting - quality hosting, vps, managed dedicated server solutions
So far So good
تا الان که بنده باهاشون کار کردم مشکلی نبوده. پشتیبانی هم سریع پاسخ داده
هر کسی میخوات یوزر نیم و پسوورد منو داخل سایت ساب هاستینگ بهش بدم تا کل تیکهایی که در یک ماه زده شده ببینید که متوجه بشید چند بار درخواست تغییر ای پی کردم و هیچ کدوم انجام نشد اقای خردمند شما کاملا از مشکل من مطلع بودید الان میگید میخواستید تغییر ای پی بدم ؟
با سلام
اگر میخواهید بحث کنید لطفا تشریف بیارید در گفتگوی آنلاین ساب هاستینگ تا صحبتی شود.
در ثانی بنده عرض کردم درخواست آی پی جدید نه درخواست تغییر آی پی.
موفق باشید.
بحثی ندارم که الان دو ماه هست که مشتری اونجا نیستم دیگه؛ فقط نظر خودم دادم و مشکلاتی رو که داشتم با ساب هاستینگ مطرح کردم. این سایت برای همین هست دیگه یکی راضی هست از سرویس یکی نیست و همگی نظر میدن تا افرادی که میخوان خرید کنن بتونن خوب تصمیم بگیرن از کجا خرید کنن.
لطفا پاسخ اون ایمیل هم در مورد پروژه برنامه نویسی بفرستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
بحثی ندارم که الان دو ماه هست که مشتری اونجا نیستم دیگه؛ فقط نظر خودم دادم و مشکلاتی رو که داشتم با ساب هاستینگ مطرح کردم. این سایت برای همین هست دیگه یکی راضی هست از سرویس یکی نیست و همگی نظر میدن تا افرادی که میخوان خرید کنن بتونن خوب تصمیم بگیرن از کجا خرید کنن.
لطفا پاسخ اون ایمیل هم در مورد پروژه برنامه نویسی بفرستید.
سلام
احیانا شما توی یک تیکت درخواستهاتون رو نمیگفتین؟
چون توی اکثر دیتاسنترهای دنیا برای هر درخواست جدید باید تیکت جدید باز کنید وگرنه چک نمیکنند. بطور مثال من در دیتاسنتر burst که سریع جواب تیکت ها رو میدن یک درخواست دیگه رو داخل تیکت قبلیم که جواب داده بودند مطرح کرده بودم و جوابی نگرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nioton
معنی این نوشته با چیزی که شما فرمودید بسیار فرق میکند !!!!!!!!
گفته شده است اگر سرور شما را منتقل کنیم روی سرور دیگری ، سرور رایگان شما را نمیتوانیم منتقل کنیم روی آن سرور.
منم همين معنی رو برداشت کردم از اون جمله!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
احیانا شما توی یک تیکت درخواستهاتون رو نمیگفتین؟
چون توی اکثر دیتاسنترهای دنیا برای هر درخواست جدید باید تیکت جدید باز کنید وگرنه چک نمیکنند. بطور مثال من در دیتاسنتر burst که سریع جواب تیکت ها رو میدن یک درخواست دیگه رو داخل تیکت قبلیم که جواب داده بودند مطرح کرده بودم و جوابی نگرفتم.
یک درخواست بیشتر نداشتم اونم جداگانه ارسال میشد. ;;)
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
منم همين معنی رو برداشت کردم از اون جمله!
وقتی روز اول میگن این پلن وی پی اس بخرید در عوض یک پلن رایگان میدیم به همون مشخصات و سوال میپرسم اگر پلن رو ارتقاء بدیم رایگان هم ارتقاء پیدا میکنه میگن اره یعنی مکمل همدیگه هستند دیگه اگر مشکل داره هر دوتاش باید رفع بشه دیگه نه یکیش رفع کنن و دیگری رو به حال خودش بذارن.