پاسخ : 50% تخفیف فروش سرور مجازی (رم 1 گیگ فقط 14.900 تومان) تعداد محدود
لطفا قبل از خرید قوانین را مطالعه نمایید
پشتیبانی :=== عالی
برخورد با مشتری ===عالی
کیفیت سرور====عالی
موجودی 2 عدد دیگر باقی مانده است
موفق باشید
فقط 1 عدد دیگر باقی مانده است
چرا پاسخگو نیستید؟
سروری که ازتون خریداری کردم فقط یکساعت روشن بوده
تو یاهو جواب نمیدید
تیکت جواب نمیدید
اگر هدف بالاکشیدن پول هست بفرمائید تا ما هم بیخیال بشیم
متاسفانه قوانین این شرکت کاملا یکطرفه هستش و کاملا حق رو به خودشون دادند و فقط پول رو میگیرند و دیگر جوابگو نیستند.
در قسمت قوانین عنوان کردند که هرگونه مشکلی پیش بیاد بهشون هیچ ربطی نداره و فقط پول رو میگیرند./اشتباه من هم این بود که به این دوستان اعتماد گردم و هزینه رو پرداخت کردم و حالا دارم قوانین رو میخونم که چه کلاهی سرم رفته.
امیدوارم که این دوستان در این سایت و در همینجا پاسخو باشند.بنده هیچ راهی پیدا نکردم و مجبور شدم در اینجا از ایشون گلایه کنم چراکه 3 روزه سرور بنده خاموشه و هیچکسی پاسخگو نیست
چندین بار تیکت کردم.درسایت پیغام خصوصی دادم//از طریق یاهو پیام گذاشتم اما جواب ندادند
از کسانی که ایشون رو میشناسند خواهش میکنم بهشون بگید بیان و جواب بدهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dsl
پشتیبانی :=== عالی
برخورد با مشتری ===عالی
کیفیت سرور====عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dsl
متاسفانه قوانین این شرکت کاملا یکطرفه هستش و کاملا حق رو به خودشون دادند و فقط پول رو میگیرند و دیگر جوابگو نیستند.
در قسمت قوانین عنوان کردند که هرگونه مشکلی پیش بیاد بهشون هیچ ربطی نداره و فقط پول رو میگیرند./اشتباه من هم این بود که به این دوستان اعتماد گردم و هزینه رو پرداخت کردم و حالا دارم قوانین رو میخونم که چه کلاهی سرم رفته.
امیدوارم که این دوستان در این سایت و در همینجا پاسخو باشند.بنده هیچ راهی پیدا نکردم و مجبور شدم در اینجا از ایشون گلایه کنم چراکه 3 روزه سرور بنده خاموشه و هیچکسی پاسخگو نیست
چندین بار تیکت کردم.درسایت پیغام خصوصی دادم//از طریق یاهو پیام گذاشتم اما جواب ندادند
از کسانی که ایشون رو میشناسند خواهش میکنم بهشون بگید بیان و جواب بدهند
سلام
دوست عزیز شما 2 روز پیش اینجا کلی از ایشون تعریف کردی! حالا الان میگی که سه روزه جواب نمیده !
البته من قصد طرفداری از ایشون رو ندارم چون نمیشناسمشون فقط میخوام بگم که وقتی نمیدونید از کسی تعریف (یا انتقاد) بیخودی نکنید؛ 4 نفر میبینن باور می کنن.
موفق باشید