پاسخ : یک پروژه برای سئو. لطفا فعالین در زمینه سئو مراجعه کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
100% همین کارو بکنید
یه چیزی بهتون میگم مطمئن هستم خودتون هم در این راه به این نتیجه رسیدید هیج فردی در ایران حتی با گرفتن هزینه هم درست براتون کار نمیکنه مگر اینکه خودتون بالا سرش باشید
ما یه سایت راه اندازی کردیم برای 2 کلمه دادیم سئو کنن خدا تومن هم از ما پول گرفتن الان 6 ماهه هنوز ما مئتظریم بیاد صفحه اول ولی فکر کنم توی بار گیر کرده
ببین شما کامل درست میگی . هیچ وقت به کسی نمی دیم ولی الان چند ماهه این مونده و نرسیدیم بهش . فروش رشت کرده خود به خود بالا آمده ولی کار داره هنوز . ولی شما درست میگی مخصوصا در مواردی که دور کاری می کنند. مثل این دوست عزیز که فوری هم موضوع رو به خشونت میکشه. نمی دونم چرا از هیچ کسی نمیشه سوال پرسید ! فوری حمله می کنند. که سایتتون معلومه که فلان.... چه ربطی به موضوع داشت من نمی دونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چگونه در ارتباط باشیم !!! پیشنهاد ، هزینه و زمان را بفرمایید
دوستان کسی پیشنهادی نداره برای این کار!
دوستان پیام خصوصی نفرسید که "می توانیم انجام دهیم" لطفا پیشنهاد کاملتون رو اعلام کنید
زمان ، هزینه ...
سلام . آمادگی برای انجام این پروژه به صورت تضمینی داریم ولی هزینه ی این پروژه کم نیست ولی در کل ما میتونیم انجام بدیم . تضمین ما هم لینک 1 تا 5 گوگل هست با تمام اون کلماتی که گفتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spalisp
سلام . آمادگی برای انجام این پروژه به صورت تضمینی داریم ولی هزینه ی این پروژه کم نیست ولی در کل ما میتونیم انجام بدیم . تضمین ما هم لینک 1 تا 5 گوگل هست با تمام اون کلماتی که گفتید
خوب امکانش هست توضیح دقیقتر بدین که چه مدت ، چه مبلغ و سایر موارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nivdata.com
خوب امکانش هست توضیح دقیقتر بدین که چه مدت ، چه مبلغ و سایر موارد
پ.خ شد
دوستان دیگری هستند؟
زمان خیلی محدوده لطفا سریعتر