اگر من به جای شما دوست عزیز بودم وقتم رو توی it هدر نمی دادم. وارد بازار آزاد شو و واسطه گری کنی بیشتر درمیاری.
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر من به جای شما دوست عزیز بودم وقتم رو توی it هدر نمی دادم. وارد بازار آزاد شو و واسطه گری کنی بیشتر درمیاری.
لینوکس یک سیستم عامل شبه یونیکس هست. پس وقتی شما به صورت حرفه ای شروع به یادگیری و کار با این سیستم عامل می کنین در واقع به شکلی وارد دنیای پهناور یونیکس شدین. در حال حاضر اکثر سیستم عامل های معروف در دنیا (متن باز/تجاری) مشتقات هسته یونیکس هستند مثل BSD (freeBSD, openBSD, ...), Solaris,...، حتی هسته سیستم عاملهای MacOS/IOS (داروین) هم مشتق شده از هسته یونیکس هست (freeBSD) و به توجه به تشابه هسته، این سیستم عامل ها شباهتهای زیادی به هم دارند و یادگیری یکی از این سیستم عامل ها راه رو برای ساده تر شدن فرایند آشنایی با سیستم عاملهای مشابه (در صورت نیاز) باز میکنه.
حتی در حوزه برنامه نویسی سیستم نیز به دلیل پایه گذاری استانداردهای مناسب در زمینه رابطهای ارتباط با هسته سیستم عامل (POSIX,SUS) و اهمیت ویژه اکثر توسعه دهنده گان این سیستم عامل ها(از جمله لینوکس) به رعایت این استانداردها، کار برنامه نویسان سیستم برای طراحی و توسعه ابزارهای مختلف جهت اجرا بر روی سیستم عاملهای مختلف بسیار ساده تر میشه به گونه ای که امکان کامپایل سورس یک نرم افزار بر روی سیستم عامل های مختلف با صرف کمترین هزینه و تغییر (در صورت رعایت استناندارهای مورد اشاره در طراحی آن نرم افزار) برای توسعه دهندگان فراهم می شه که این در نوع خودش کارایی و محبوبیت سیستم عاملهای شبه یونیکس رو بیشتر میکنه. بنابراین حتی بر فرض اینکه سیستم عامل لینوکس فاقد آینده مناسبی باشد (وقوع چنین امری حداقل در آینده نزدیک بعید هست) امکان کوچ کردن به سمت استفاده و مدیریت سیستم عامل های دیگر مثل سایر سیستم عامل های شبه یونیکس برای شما فراهم خواهد بود.
هسته اندورید هم همونطور که دوستان گفتند کرنل لینوکس هست. شما می تونید ورژن کرنل لینوکس اندورید نصب شده بر روی تلفن همراه یا تبلت خودتون رو به راحتی در مشخصات سیستم عامل مشاهده کنید.
خوبه دوست عزیز به نظر من ادامه بدین موفق خواهید بود