پاسخ : فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir.killer
من خیلی وقته ایشون رو میشناسم
خیلی کارشون خوبه تایید میشن
ممنون لطف دارید
پاسخ : فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
بنده نیز 1 هفته ای میشه ازشون سرویس گرفتم... واقعا کیفیت سرویس هایی که ارایه میدند عالیه و پشتیبانی در هر زمان پاسخگو سوالات میباشند.
از همینجا تشکر میکنم ازشون. :->
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssoheil
بنده نیز 1 هفته ای میشه ازشون سرویس گرفتم... واقعا کیفیت سرویس هایی که ارایه میدند عالیه و پشتیبانی در هر زمان پاسخگو سوالات میباشند.
از همینجا تشکر میکنم ازشون. :->
انجام وظیفه بوده... همین و بس!
امیدواریم لایق میزبانی شما باشیم.
سلام
سرور با رم 2 میخواستم منتها با 4یا 5کور سی پی یو
کانفیگ و نصب کلکسو و انتقال(باهزینه) هم میخواستم.
آیا مقدور هست؟
در ضمن نکنه خیلی مهم:سایت شبکه اجتماعی هست و اصلا نمیخوام داون بشه و سرعت بسیار برام مهم هست.
نمیخوام مثل سرورهای بد قبل تاپیک انتقاد ببینیم
اگر مشکلی نیست اطلاع بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se9en
سلام
سرور با رم 2 میخواستم منتها با 4یا 5کور سی پی یو
کانفیگ و نصب کلکسو و انتقال(باهزینه) هم میخواستم.
آیا مقدور هست؟
اگر مشکلی نیست اطلاع بدید.
دوست گرامی مشکلی نیست... زحمت بکشید در سایت تیکت بزنید تا همکاران در اسرع وقت رسیدگی کنند.
شاد و پیروز باشید.:53:
از سرور های ۲۵۶ فقط ۱ عدد باقیست.
امروز یه سرور دیگه برای چت روم خریداری کردم ظزف 10 مین تحویل دادند سرعت هم توپه... واقعا دمشون گرم...
تایید میکنمشون....
من یک هفته میشه سرور دارم خیلی کارش درسته علی آقا
حتی برای برنامه های که باید پول زیادی براشون میدادم رایگان کانفینگ کردن برام وقعا کارشون درسته
فرصت رو از دست ندید دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssoheil
امروز یه سرور دیگه برای چت روم خریداری کردم ظزف 10 مین تحویل دادند سرعت هم توپه... واقعا دمشون گرم...
تایید میکنمشون....
خواهش میکنم...
ما افتخار میکنیم مشتریانی مثل شما داریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
من یک هفته میشه سرور دارم خیلی کارش درسته علی آقا
حتی برای برنامه های که باید پول زیادی براشون میدادم رایگان کانفینگ کردن برام وقعا کارشون درسته
فرصت رو از دست ندید دوستان
خواهش میکنم تنها انجام وظیفه بوده ....
دوستان توجه داشته باشید فروش ویژه هاست میزبانی و نمایاندگی هاست ... به صورت نامحدود اغاز شده برای اطلاعات بشتر با ایدی یاهو یا از طریق سایت پلان ها را مشاهده فرمایید.
www.liveserver.ir