(:| کلی امیدوار شده بودیم. خوبه کلو نکرد سریع یکی وگرنه 2200000 پول ترافیک از جیبتون میرفت :d
نمایش نسخه قابل چاپ
بجز این چند دیتا سنتر معروف در ایران دیتا سنتر دیگری وجود نداره که برای میزبانی سایت های مصرف بالا وسازمانی مناسب باشه؟
جناب RoobinaServerشما مسئولیتی دارید تو جایگاه یا کلو یا....
بله شیبانی سخت افزارش فقط تایید میشه از نظر نرم افزاری اطلاعات به مراتب خیلی پایین تر دارند
اقای شیبانی در ابتدا مسئول پشتیبانی بودند که الان شدند مدیر به اصطلاح دیتا سنترشون!
من رو که خودتون حتما اطلاع دارید دیگه سر چه چیز هایی مشکل داشتیم 99 درصد سر نرم افزاری بودش که سرعت و نمیدونم ای پی و whmcs و خلاصه تمام چیز هاشون که به نرم افزار مربوط میشد
این دیتا سنتر فقط برای مصارف کم و خیلی کم جوابگو است و حتی برای مصرف متوسط هم جوابگو نخواهد بود نه از طریق شبکه و نه از بخش فنی شون
آقای شیبانی واقعا ادم خیلی درستی هستند و در این شکی ندارم من هم قبول میکنم اما نمیتونم از حق بگذرم و بگم اطلاعاتشون بالاست که نیست اما درست کاری شون تایید میشه که توی کار ما این در کنار بقیه چیز ها عالی است وقتی درست کار باشند و اطلاعات فنی کافی نداشته باشند پشیزی ارزش نداره چون با اطلاعاتمون قراره بازی کنند که بنده چنین ریسکی نمیکنم اطلاعات کاربرانم را به دست ایشون بسپارم مگر اینکه بخواهم برای چیزی که ارزش اطلاعاتی ندارد برم تهیه کنم.
با توجه به اطلاعات و مشکلاتی که در جایگاه دیدم هزینه فوق العاده بیشتری نسبت به چیزی که هستند میگیرند
جناب سجادیه این قسمت اینجا صدق میکند:
-----زندگی به من آموخت هر چیزی قیمتی دارد پنیر مجانی در تله موش یافت میشود.-----
با سلام
برای اجاره سرور اختصاصی در ایران برای فروش سرور مجازی کدام دیتاسنتر را پیشنهاد می کنید ؟
بستگی به ارزشی که شما برای کاربر میخواهی بدهی و همچنین کاربر شما و ارزش کاری که برای خودش قائل است دارد
این دیتا سنتر ها خوب هستند:
افرانت
سروش رسانه
تبیان
پارس انلاین
(احتمال احداث دیتا سنتر توسط نوین نت هم وجود داره که با بنده هم صحبت هایی در این باره کرده اند تا ببینیم خدا چی میخواهد)
با سلام و با تشکر از پاسخ تون .
هزینه پهنای باند در کدام دیتاسنتر ارزانتر است ؟
کیفیت سخت افزار ها چط.ور است ؟
ایا دیتاسنتر های ایران هم محدودیت ایپی دارند یا خیر ؟
100% محدودیت آیپی دارند.
افرانت روی هر سرور 2 تا آیپی اگر خیلی حال بده به شما. (هر 100 گیگ 35 تومان)
پارس انلاین هم که هر آیپی 10 تومان شده جدیدا و 4 یا 5 تا آیپی میده. (هر 100 گیگ 35 تومان)
علمی پژوهشی که پورت درستی نداره 8 تا آیپی میده. (ترافیک 22 تومان هر 100 گیگ)
و دیتاسنتر های دیگر ...
این ها ارزان هاش بودند.
اگر دنبال ارزانی باشید چیز خوب گیرتون نمیاد عزیز.
ما رو هم میبینید که جایگاه و اکثر دیتاسنتر های ارزان را تست کردیم به خاطر کاربرامون بوده. دیتاسنتر اصلی ما تبیان هست و سرور های دیگرمون را به دیتاسنتر های ارزان میفرستیم تا هر کدام خوب بود بشود روش کار کرد و مشتریهایی که دنبال ارزانی هستند را میزبانی کرد اما همچنان جایی درست هنوز پیدا نکردیم بعد یک سال :)
یا حق
تشکر از پاسخ شما دوست عزیز .
بهمین دیتاسنتر تبیان محدودیت داره ؟
شما از این دیتاسنتر ارایه می دهید ؟
ممکن است یک سرور اختصاصی افر دهید ؟