پاسخ : عدم ارسال ايميل - سرور اختصاصي از redstation
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
این مشکل برای دوستانی اتفاقا میافتد که از mail scanner استفاده نمیکنند. از خارج از سرور به سرور شما ایمیلهای اسپم ارسال میشود و اکثرا هم دوستان ایمیلهای سرور را بر روی ایمیلهای شخصی جیمیل یاهو و ... فوروارد کرده اند که وقتی ایمیل به سرور می آید فوروارد میشود به جیمیل و یاهو و ... که باعث میشود چرخه ارسال اسپم تکرار شود. به همین دلیل دیتاسنتر Relay شما را مسدود کرده است. سرویسهایی موجود هستند از همین دیتاسنتر که در ماه بیش از 40هزار ایمیل ارسال میکنند ولی با نصب و کانیفگ صحیح Mail Scanner از به وجود آمدن چنین مشکلاتی جلوگیری میکنند. قیمت Mail Scanner به همراه افزونه های دیگر حدود 125دلار میباشد!
موفق باشید
آقا خدا امواتتو بيامرزه كه ما رو روشن كردي اصل مشكل از كجاست!
عزيز جان ميشه يك راهنمايي بكني كه بغير از تهييه ميل اسكنر ديگه چه كاري ميشه كرد؟
راستش سروري كه از اين ديتا سنتر گرفتيم تخفيف 50 درصدي (براي 6 ماه) داره. ولي بعد از اون احتمال زياد سرور رو عوض ميكنيم. (مخصوصا با اين دردسر ايميل. هرچند انصافا از ساير زمينه ها خيلي سرور خوبيه.) اما چون در مجموع نميخوايم روي اين سرور زياد بمونيم نميارزه كه بخوايم 125 دلار براي ميل اسكنر بديم.
ميخوام بدونم راه ديگه اي هست كه بتونيم بدون صرف هزينه، اين مشكل رو برطرف كنيم؟
مثلا اگه فوروارد به جيميل و ياهو رو غير فعال كنيم ديگه اين مشكل پيش نمياد؟
يعني ميشه فوروارد رو غير فعال كنيم و بعدش تيكت بزنيم كه پورت رو براي ما باز كنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarw
آقا خدا امواتتو بيامرزه كه ما رو روشن كردي اصل مشكل از كجاست!
عزيز جان ميشه يك راهنمايي بكني كه بغير از تهييه ميل اسكنر ديگه چه كاري ميشه كرد؟
راستش سروري كه از اين ديتا سنتر گرفتيم تخفيف 50 درصدي (براي 6 ماه) داره. ولي بعد از اون احتمال زياد سرور رو عوض ميكنيم. (مخصوصا با اين دردسر ايميل. هرچند انصافا از ساير زمينه ها خيلي سرور خوبيه.) اما چون در مجموع نميخوايم روي اين سرور زياد بمونيم نميارزه كه بخوايم 125 دلار براي ميل اسكنر بديم.
ميخوام بدونم راه ديگه اي هست كه بتونيم بدون صرف هزينه، اين مشكل رو برطرف كنيم؟
مثلا اگه فوروارد به جيميل و ياهو رو غير فعال كنيم ديگه اين مشكل پيش نمياد؟
يعني ميشه فوروارد رو غير فعال كنيم و بعدش تيكت بزنيم كه پورت رو براي ما باز كنن؟
خیر شما قوانین AUP دیتاسنتر را نقض کرده اید. دو راه دارید. یک فورم مورد نظر را کامل کنید. دو اینکه یک Relay خارج از شبکه دیتاسنتر درست کنید و از آن استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
خیر شما قوانین AUP دیتاسنتر را نقض کرده اید. دو راه دارید. یک فورم مورد نظر را کامل کنید. دو اینکه یک Relay خارج از شبکه دیتاسنتر درست کنید و از آن استفاده کنید.
جهت اطلاع ساير دوستاني كه شايد با همين مشكل بنده مواجه شده باشند عرض ميكنم كه با مكاتبات صورت گرفته با بخش پشتيباني رداستيشن، و با تشريح موضوع (كه ما به هيچ عنوان هيچ هرزنامه اي ارسال نكرده ايم و فقط اتوماتيك ايميل فوروارد براي يك اسپم صورت گرفته بود) هرچند بار اول اعتراض ما را قبول نكردند ولي با اصرار مجدد ما و تشريح دوباره موضوع ، در نهايت بدون هيچ تعهدي و يا وديعه گذاري (كه برخي دوستان به تعهد 500 پوندي اشاره كرده بودند) پورت smtp سرور ما را باز كردند و خوشبختانه همينك ارسال ايميل سرور ما به روال عادي برگشت.;;)
پاسخ بخش پشتيباني رداستيشن:
I have opened your SMTP access as of now due to the fact that although this message seems to be spam, the message was not sent outside of our network.
Please be aware that any further instances of detected UBE may result in your mail services being restricted again.
I thank you for your reply and hope that this resolves this issue.
البته ما خودمان براي جلوگيري از تكرار اين مشكل ، قسمت ايميل فوروادينگ را روي سرور خود غيرفعال كرديم.:-<
ضمنا جهت اطلاع عرض ميكنم كه در سرور ما روزانه بيش از 10 هزار ايميل مجزا و منحصر بفرد براي كاربران ارسال ميشود و محدوديت ارسال 500 ايميل كه برخي از دوستان اشاره كرده بودند حداقل براي سرور ما وجود نداشت. هرچند بنا به اظهارات برخي از دوستان، ابتدا تصور كردم كه شياد دليل بستن پورت smtp ارسال تعداد زياد ايميل روزانه بوده باشد كه در نهايت متوجه شديم كه مشكل اين نبوده است و از اين بابت محدوديتي نبود. البته لازم به ذكر است كه تاريخ خريد سرور ما چند ماه قبل مي باشد و شايد عدم لحاظ محدوديت در ارسال ايميل براي سرور ما همين خريد چند ماه قبل بوده باشد . چون در لينك زير قيد شده است كه محدوديت ارسال 500 ايميل براي خريدهاي بعد از آپريل 2013 اعمال ميشود كه بنده از صحت و سقم آن بي اطلاعم. شايد واقعا براي خريدهاي جديد محدوديت مزبور اعمال ميگردد.
Dedicated Server FAQs
از تمام دوستاني كه اظهار نظر ايشان بطور مستقيم و يا غير مستقيم ما را در رفع اين مشكل ياري رساند سپاسگذاري مينمايم. مخصوصا جناب مدير ارشد كه توضيح ايشان موجب آگاهي ما از دليل رخداد اين مشكل گرديد.
یک توصیه برای دوستانی که مشکل دریافت و ارسال ایمیل در سرورهای رداستیشن رو دارند : (البته فکر نمیکنم به این بحث مربوط باشه، اما برای عزیزانی که فکر میکنند این مشکل مربوط به این هست شفاف می شود که اینطور نیست.)
من این متن رو در یکی از تایپک ها مطالعه کردم که در جایی ذخیره نموده بودم، انجام بدید امیدوارم بتونه مشکل شما رو رفع کنه ! مشکل ایشون، ارسال و دریافت نشدن ایمیل در سرورهای انگلیس رداستیشن بود.
سلام
برای کسانی که از دیتاسنتر Redstation سرویس دارند و دایرکت ادمین نصب کرده اند ، اگر با مشکلی که برای من پیش اومد رو به رو شدند
exim.conf رو باز کرده و lookuphost: پیدا کنید و مقادیر زیریشو به صورت زیر تغییر دهید:
aval in dastoor ro tooye ssh bezan
nano /etc/exim.conf
lookuphost:
driver = manualroute
domains = ! +local_domains
ignore_target_hosts = 127.0.0.0/8
condition = "${perl{check_limits}}"
transport = remote_smtp
route_list = * relay.redstationmail.co.uk
no_more
How do I set up the free relay on CPanel
You must edit your settings in CPanel to avoid manual changes being changed by CPanel
In CPanel go to Main >> Service Configuration >> Exim Configuration Editor. Select Advanced Editor and find the textbox immediately below "Section: ROUTERSTART" then insert the following text into the textbox:
کد:
smarthost:
driver = manualroute
domains = !+local_domains
transport = remote_smtp
route_data = "relay.redstationmail.co.uk"
Finally, click save at the bottom of the page
من هم همین مشکل رو دارم ولی با کلوکسو . میشه راهنماییم کنید ؟
Open: /var/qmail/control/smtproutes
Add or Edit Line: :relay.redstationmail.co.uk
Run: service qmail restart
رو میزنم ولی در دستور دوم پوتی میگه که دستور رو نمیشناسه . چی کارکنم ؟ راهنمایی میکنید. من وارد نیستم
راستی سایت من هم بالا نمیادو دیروز نیم سرور رو زدم میشه کمک کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
یک توصیه برای دوستانی که مشکل دریافت و ارسال ایمیل در سرورهای رداستیشن رو دارند : (البته فکر نمیکنم به این بحث مربوط باشه، اما برای عزیزانی که فکر میکنند این مشکل مربوط به این هست شفاف می شود که اینطور نیست.)
من این متن رو در یکی از تایپک ها مطالعه کردم که در جایی ذخیره نموده بودم، انجام بدید امیدوارم بتونه مشکل شما رو رفع کنه ! مشکل ایشون، ارسال و دریافت نشدن ایمیل در سرورهای انگلیس رداستیشن بود.
سلام
برای کسانی که از دیتاسنتر redstation سرویس دارند و دایرکت ادمین نصب کرده اند ، اگر با مشکلی که برای من پیش اومد رو به رو شدند
exim.conf رو باز کرده و lookuphost: پیدا کنید و مقادیر زیریشو به صورت زیر تغییر دهید:
Aval in dastoor ro tooye ssh bezan
nano /etc/exim.conf
lookuphost:
Driver = manualroute
domains = ! +local_domains
ignore_target_hosts =
127.0.0.0/8
condition = "${perl{check_limits}}"
transport = remote_smtp
route_list = *
relay.redstationmail.co.uk
no_more
آقا من این دستور رو تو ssh میزنم ولی این مدلی نمایش نمیده چیکار کنم ؟
از چه کنترل پنلی استفاده می کنین؟
در این خصوص کسی تنظیم کلوکسو رو بلده که ما هم بتونیم تنظیمش کنیم؟