سلام.امکانات خیلی زیاد داشت.امکاناتی ک توی سایتای بزرگی همچون پیام رسان هم نبود.توی سایتای خارجی خیلی گشتم و امکاناتو بر اساس امکانات اونا بر داشتم.ریسلر نمیتونم هزینشو بگم.بله سایت اختصاصی دارم که تا فردا آماده میشه و افتتاح...
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از عمری توی کار مجازی بودن ، تجربه ثابت کرده کاری که رایگان انجام بشه یه جاییش مییلنگه مگر اینکه برنامه خاصی داشته باشه یا چشم انداز مفیدی براش در نظر گرفته شده باشه...
چیز زیاد عجیبی نیست
مجموعه سامان سیستم داره محصولاتش رو گسترش میده . یکجورهایی میشه گفت تمامی محصولاتشون هم به همدیگه وابسته هستند ( وابسته کردنشون. )
اسکریپت شارژ رو ارائه کردند با درگاه زرین پال - اسکریپت ثبت دامنه ملی با درگاه زرین پال و . . . ( که البته قابلیت افزودن درگاه رو هم داره خب )
و سورس سامانه پیامک رو قصد دارند که ارائه کنن. که به وب سرویس عصر اس ام اس ( از زیر مجموعه عای سامان سیستم ) وصل میشه !!
اینم یک جور سیاست کاری هستش و دلیلی برای جبهه گیری و مخالفت وجود نداره
با سلام و احترام
امروزه با بررسی سایت های ارائه خدمات اکثر متوجه می شویم که همه این سایت ها که آفرها و ... زیادی را به مشتریانشان ارائه می کنند همگی انها از یک یا چند شرکت نمایندگی دارند و کاملا مستفل نیستند !!
ارائه سورس سامانه پیام کوتاه کار پسندیده ای است به شرطی که سیستم از نظر امنیتی زیر سوال نرود , البته یکی که قصد خریداری سورس را مثلا 10 میلیون تومان دارد می تونه با با 3 - 4 میلیون کاملا این سیستم را تغییر بده و امکانات خودش را قرار بده.
خوشحال می شویم همانند سما این سیستم رایگان ارائه شود.
درسته هر چی خدمات بیشتر بشه اطلاعات بیشتر میشه بازار بزرگتر میشه در نتیجه تو بازار بزرگتر بهتر میشه کار کرد
سلام به نظر من خیلی خوبه رایگان باشه . من که موافقم و دنبال چنین چیزی تو اینترنت خیلی گشتم . من خود م هستم .
آخرش ما نفهمیدیم داستان این منبع سامانه پیامک چی شد؟
منم موافقم با اينکه رايگان باشه.