پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
لینک از همون سرور برای تست سرعت میدین؟
پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
چند دقیقه پیش ازشون خرید کردم و خیلی راضی هستم.
هم سرعت تحویلشون خوب بود، هم منابع سرور.:67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin_
چند دقیقه پیش ازشون خرید کردم و خیلی راضی هستم.
هم سرعت تحویلشون خوب بود، هم منابع سرور.:67:
با تشکر از لطف شما و تشکر از خرید شما از نظر شما بسیار ممنون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
لینک از همون سرور برای تست سرعت میدین؟
با سلام omidreza جان بفرما اینم لینک تست http://88.150.131.23/dl/test.zip
با سلام حدود 4 سرور امروز تحویل داده شد سه سرور رم یک گیگ و یک سرور 512 و به کاربران آدرس پست فروش جهت اعلام نظرات ارسال شده است که نظرات خود را اعلام کنند با سپاس مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
با سلام
بنده هم یه سرور ازشون خرید کردم که هم سرعت تحویلشون خوب بود و هم سرعت دانلود سرورشون
و مهمتر از همه احترام خوبی که نصبت به یوزراشون دارن
تشکر میکنم
سلام
من امروز یه سرور خریدم
مهمترین نکته مثبتی که دوستمون دارن ٌٌُپشتیبانی عالیه
این واسه من خیلی مهمه که اگه مشکلی برام پیش اومد سریع حل بشه که دوستمون کارش حرف نداره
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan983
با سلام
بنده هم یه سرور ازشون خرید کردم که هم سرعت تحویلشون خوب بود و هم سرعت دانلود سرورشون
و مهمتر از همه احترام خوبی که نصبت به یوزراشون دارن
تشکر میکنم
با سلام و تشکر از انتخاب شما دوست عزیز از نظر شما بسیار ممنون هستم امیدوارم بتوانیم همشه نیازهای کاربران را برطرف کنیم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
mohandes66 با خرید این اقا سرور های تحویل داده شده امروز جمعه 1392.02.20 5 عدد سفارش داشتیم از خرید همه دوستان هم ممنون هستم پیروز و موفق باشید
روی هر سرور چند تا vps ارائه میدین؟
اورسل تضمینه؟