پاسخ : نمایندگی رسمی phpfox
موضوع رو کامل میشه بفرمایید که چی شده؟
خوب من این سیستمو خریدم بعد چند روزی که تحویل ندادن زنگ زدم امروز فزدا کردن گفتم پشتیبانیش هم همینجوری عمل میکنین همونطوری که تو تصویر هم نوشته شده گفتن پشتیبانیش به ما مربوط نیست باید برید تو انجمن بپرسید خودتون رفع عیب کنین دیدم گرون خریدم و پشتیبانی هم طبق گفته خودشون(البته به من که اینجوری گفتن)بهشون مربوط نیست با توجه به اینکه هیچ کاری هم نکرده بودن درخواست بازگشت وجه کردم که بیست درصد از پولمو خوردن و مابقی رو بعد از کلی علاف شدن دادن.
البته منم فکر کردم که اینا نمایندگی دارن و نسخه اصل میدن که معلوم شد نسخه نال هست نماینده چجوری نسخه نال میفروشه؟
کل این مطلب عین واقعیت هست و تجربه خودم از این گروه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazd-host
شما بیان اسکریپتی که براش زحمت کشیدیو ازت ب***ن و بفروشن چیکار میکنید؟
پست اون فاکس ایرانم یه نگاه بنداز.....
سایت اصلی رضایت داره خودت نالشو میفروشی?
:65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz
:)
عزیز من، حمیدرضا فرخی با مسیح ارسطویی فرق داره ها...
تاریخ تاپیک رو هم نگاه کنید
اون موقع من با مسیح ارسطویی همکار بودم الان نیستم...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz
خوب من این سیستمو خریدم بعد چند روزی که تحویل ندادن زنگ زدم امروز فزدا کردن گفتم پشتیبانیش هم همینجوری عمل میکنین همونطوری که تو تصویر هم نوشته شده گفتن پشتیبانیش به ما مربوط نیست باید برید تو انجمن بپرسید خودتون رفع عیب کنین دیدم گرون خریدم و پشتیبانی هم طبق گفته خودشون(البته به من که اینجوری گفتن)بهشون مربوط نیست با توجه به اینکه هیچ کاری هم نکرده بودن درخواست بازگشت وجه کردم که بیست درصد از پولمو خوردن و مابقی رو بعد از کلی علاف شدن دادن.
البته منم فکر کردم که اینا نمایندگی دارن و نسخه اصل میدن که معلوم شد نسخه نال هست نماینده چجوری نسخه نال میفروشه؟
کل این مطلب عین واقعیت هست و تجربه خودم از این گروه
:)
یعنی این سیستم رویتا کار شماست و شما با اون همکار نیستین؟
تاریخ رو برای چی باید تو این تایپک چک کنم؟ مگه اعتبار یکه تاز بودن مال قدیم بود و الان دیگه یکه تاز نیستید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz
یعنی این سیستم رویتا کار شماست و شما با اون همکار نیستین؟
تاریخ رو برای چی باید تو این تایپک چک کنم؟ مگه اعتبار یکه تاز بودن مال قدیم بود و الان دیگه یکه تاز نیستید؟
بنده به طور حرفه ای دیگر این سیستم رو کار نمیکنم...
لطفا پ خ خود را در رابطه با شماره چک کنید