پاسخ : خدایی شما با این مشتریان بد چکار میکنید ؟
:63: ایوب این بلا سرش اومده بود از پیامبری انصراف میداد
خدا بهت صبر بده آقا وهاب اما خوب ... تقصیر کار خودت هستی که بهش زیاد بها دادی
تازشم این که دستش جایی بند نیست !
شما در وظایفی که داشتی به نحو احسن انجامش دادی - حالا طرف چیزی بلد نیست دلیل نمیشه که به شما تهمت بزنه /:)
امیدوارم مشکلت حل بشه
درود
خوب عزیز شما بهشون بگو نصب این ماژول و یا سیستم جزو وظایف من نیست و اگر میخواید براتون مثلا whmcs نصب کنم باید هزینه کنید و همه مشکلاتش رو هم براش برطرف کنید واگر هم هزینه نمیکنه بهش بگید بره از کس دیگه ای بخواد چون شما تحت وظایفتون نیست این کار
البته این رو هم بگم چه بسا دوستانی بودن به خود من کمک کردن بدون هیچ چشم داشتی و خیلی هم ازشون متشکرم
ولی به هر حال هر دو طرف باید رعایت حال همدیگه رو بکنن ما همه مثل هم هستیم و انسانیم فرقی نداریم
با اینکه خودم از اینکار متنفرم ولی گاهی باید ...
ولش کن خودت چطوری ;)
از اين موارد هم ما زياد داشتيم بهترين راه ارتباط در حد عرفش هست وگرنه:
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!
ممنون دوستان
از همتون ممنونم
واقعا باید تجدید نظر کنم . اما خدایی من دوستان خیلی خوبی پیدا کردم . بخدا تارموشون رو با دنیا عوض نمیکنم
اصلا هم دوست ندارم بخاطر کار دوستیم با دوستام قطع بشه
دوستی و کار رو جدا میکنم از این پس
عجب گیری کردما
من ساعت 2 یا سه رفتم فکر کنم . دوستم تصادف کرد یک و پانصد بردم بهش دادم . طرف مدعی بود که مقصر دوستمه
تو این حال و بیداد که همه همو میکوبوندن این آقا هم زنگ زد که تاپیک رو خونده
و اینکه میخواسته تمام چیزا رو فاکتور کنم . تو اون شلوغی نشستم تو ماشین حرف زدن باهاشون که یهو در ماشین رو یه احمقی باز کرد و اومد با من دعوا :-< خلاصه اون بین فوهش هم ک بود . دعوا ک نون و حلوا پخش نمیکنن
خلاصه تلفنشو قطع کردم و گذاشتم تو ماشین
الان تیکتشون :
نقل قول:
adami nisam k tohin konam be digaran
chon shakhsiat khanvadegim nmizare
in k pishe dotat fosh midi dorost ni azizam
faghat bet migam eyval ma ta alan fk mikardim bachehay teh namardan bachehay khodemon(shomal)khoban nagooo k
bikhial on payamaketam nmikham emshab hazf mishe daram jay dg namayadegi migiram
polo khordi nosh jonet
ina mohem ni refaghata moheme
fadat
omidvaram bebakhshi k ba kojkaviam azyatet kardam
dg nmibini mano
movafagh bashi
bye
این احتمالا همون فوهش تو دعوا رو شنیده . حالا نمیدونم اما من هرگز پشت کسی حرف نمیزنم و حرفامو رو در روش میگم
خدایی آیا من نامردی کردم ؟
آیا وظایفمو انجام ندادم ؟
خدایی شما بگید ؟ آره ؟
عزیز اینکه بخوای یا نه من براتون این پنل رو یکساله ساختم و میتونید ازش استفاده کنید و من هم پولم رو گرفتم و موظفم تا یکسال سرویستون فعال باشه
منو پول ناحقی نگرفتم . هرچی گرفتم همون رو هم تحویل دادم
والله شما به اینا میگید کنجکاوی اونوقت مردم آزاری رو چی میگید ؟
ببینید من در قبال مواردی که بهتون دادم مسئولم و هرگز هم از مسئولیتم سر باز نمیزنم
به هر حال من تو این تاپیک شخص خواصی رو مخاطب نکرده بودم اما تیکتتون واقعا برام سخت نشست
خلاصه نصیحت من به دوستانی که تازه واردن :
ببینید دوستان گام نت خیلی بزرگه . شما دوتا سایت دیدی میخوای بیای تو کار
حالا کار چی ؟ هاستینگ ؟ بابا نمیشه
دوستان تروخدا قبل اینکه حتی وبلاگی بزنید یکم در مورد وبمسترینگ اطلاعات جمع کنید و لاقل اطلاعاتتون در حد یک وبمستر باشه که دیگه به اینجا نکشید و خودتون از پس کاراتون بر بیاید
نه اینکه هر دقیقه به دقیقه مزاحم بشید
باز هم تشکر میکنم از همه عزیزانی که تو این تاپیک کمکم کردند
بله مشکل از خودمه
از قدیم گفتن : خوبی که از حد بگذرد....
بااز هم میگم من کوچیک تک تکتون هستم
از ابراز لطف هاتون واقعا ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
ممنون دوستان
از همتون ممنونم
واقعا باید تجدید نظر کنم . اما خدایی من دوستان خیلی خوبی پیدا کردم . بخدا تارموشون رو با دنیا عوض نمیکنم
اصلا هم دوست ندارم بخاطر کار دوستیم با دوستام قطع بشه
دوستی و کار رو جدا میکنم از این پس
عجب گیری کردما
من ساعت 2 یا سه رفتم فکر کنم . دوستم تصادف کرد یک و پانصد بردم بهش دادم . طرف مدعی بود که مقصر دوستمه
تو این حال و بیداد که همه همو میکوبوندن این آقا هم زنگ زد که تاپیک رو خونده
و اینکه میخواسته تمام چیزا رو فاکتور کنم . تو اون شلوغی نشستم تو ماشین حرف زدن باهاشون که یهو در ماشین رو یه احمقی باز کرد و اومد با من دعوا :-< خلاصه اون بین فوهش هم ک بود . دعوا ک نون و حلوا پخش نمیکنن
خلاصه تلفنشو قطع کردم و گذاشتم تو ماشین
الان تیکتشون :
این احتمالا همون فوهش تو دعوا رو شنیده . حالا نمیدونم اما من هرگز پشت کسی حرف نمیزنم و حرفامو رو در روش میگم
خدایی آیا من نامردی کردم ؟
آیا وظایفمو انجام ندادم ؟
خدایی شما بگید ؟ آره ؟
عزیز اینکه بخوای یا نه من براتون این پنل رو یکساله ساختم و میتونید ازش استفاده کنید و من هم پولم رو گرفتم و موظفم تا یکسال سرویستون فعال باشه
منو پول ناحقی نگرفتم . هرچی گرفتم همون رو هم تحویل دادم
والله شما به اینا میگید کنجکاوی اونوقت مردم آزاری رو چی میگید ؟
ببینید من در قبال مواردی که بهتون دادم مسئولم و هرگز هم از مسئولیتم سر باز نمیزنم
به هر حال من تو این تاپیک شخص خواصی رو مخاطب نکرده بودم اما تیکتتون واقعا برام سخت نشست
خلاصه نصیحت من به دوستانی که تازه واردن :
ببینید دوستان گام نت خیلی بزرگه . شما دوتا سایت دیدی میخوای بیای تو کار
حالا کار چی ؟ هاستینگ ؟ بابا نمیشه
دوستان تروخدا قبل اینکه حتی وبلاگی بزنید یکم در مورد وبمسترینگ اطلاعات جمع کنید و لاقل اطلاعاتتون در حد یک وبمستر باشه که دیگه به اینجا نکشید و خودتون از پس کاراتون بر بیاید
نه اینکه هر دقیقه به دقیقه مزاحم بشید
باز هم تشکر میکنم از همه عزیزانی که تو این تاپیک کمکم کردند
بله مشکل از خودمه
از قدیم گفتن : خوبی که از حد بگذرد....
بااز هم میگم من کوچیک تک تکتون هستم
از ابراز لطف هاتون واقعا ممنونم
این موارد همیشه بوده و هست. منم همیشه این مشکل رو داشتم. به نظر من ترس از دست دادن مشتری دلیل این مسایل میشه. در حالی که یه مشتری پر دردسر میتونه ادمو از 100 تا کار دیگه بندازه. پیشنهاد میکنم مشتری که دردسر داره بیخیالش بشین بهتره چون نه ب دردسرش می عرضه نه به استرس های یعدش
نقل قول:
با مشتری فقط از طریق تیکت در ارتباط باش
خیلی هم رسمی صحبت کن
اینطوری حساب دستش میوفته
والله داداش بنظرم اینطور درست نیست
پشتیبانی تلفنی هم سرجاش بسیار هم عالیه
نقل قول:
مشکل شما اینه با مشتری راه میاید اینجوری.
مشتری وقتی پرداخت نمیکنه چرا تحویل میدید که 5 تومن بمونه بعدا بیاد بده ؟
بچه بازی نیست که این جنس این قیمته میخواد بخواد نمیخواهد هم نخواد کسی مجبور نکرده بخره که.
مشتری ها البته همشون نه بعضی هاشون که مثلا اینجورین هم اول میان میگند این همکارتون میده مثلا 40 تومان شما چرا گرانترید. وقتی 40 هم بکنید باز میان میگن تخفیف نمیدید ؟ چرا با ما راه نمیاد همه راه میان.!!! یک جوری رفتار میکنند از 100 تا فحش بدتره انگار ما اینجا نشستیم زیر باد کولر داریم تخمه میشکنیم. حساب نمیکنند کلی خرج و مخارج هست برای یک میزبان. از کارمند گرفته تا ...
به نظر من آدم 10 تا مشتری درست داشته باشه 100 تا اینجوری نداشته باشه
کمی در پشتیبانی و راه آمدن با مشتریهاتون تجدید نظر کنید درست میشه. (مثل تمام شرکت های بزرگ)
یا حق
آره بخدا داداش حق با شماست
از این پس همینطور خواهم بود
کار سر جاش دوستی هم سرجاش
اما من واقعا دوستی رو بیشتر از پول ارزش میدم
نقل قول:
سلام داداشم خوبی؟
زیاد اعصاب خودتو با این چیزا خورد نکن عزیزم
دیگه مشتریه
خودمم الان یه مشتری دارم ماله قم هستش از پارسال شهریور هر روز زنگ میزنه میگه بیا اینو تغییر بده بیا اونو تغییر بده شمارشو حفظ شدم!
باهاشون هم که بد حرف بزنی میگن ***
در کل خیلی به خودت فشار نیار ناراحتم نباش این چیزا عادیه و پیش میاد.
سلام یاسین جان
اره بخدا شمارشم حفظ شدم ;)
اما نباید پیش بیاد . شمایی که وارد نیستی چرا به دیگران و کارش گیر میدی ؟
نقل قول:
سلام وهاب جان
من هم با نظر جناب سجادیه موافقم. شما اینقدر خوبی که همه را به چشم خودت می بینی. متاسفانه بعضی از مشتری ها هم سواستفاده می کنند. شما از اول باید باهاش رسمی و جدی صحبت می کردید شما که می دونی قالب مشکلی ندارد اصلا نباید براش کاری می کردید. مثلا همین نصب whmcs مسئولیت شما نیست که؟ حالا طرف بلد نیست، بره یکم خرج کنه یکی براش درست کنه!!
کلا سعی کن رفتارت با مشتری در چارچوب خدمات باشد نه بیشتر و نه کمتر. اگر تقاضای بیشتری دارد با هزینه انجام بده یا اصلا قبول نکن و بگو خارج از وظایف پشتیبانی می باشد.
خودتم اذیت نکن!
موفق باشی
سلام داداشم
ممنونم . خوبی از خودته . خب من گفتم کمکش کنم کارش راه بیافته نمیدونستم اینطور آسی میکنه منو
آره دقیقا از این به بعد اینطور میکنم . البته اکثر مشتریان بسیار عالی هستند و اگه هم مشکلی باشه خیلی خوب و عالی رفع میکنند
نمونش یکی از دوستان بوده تو همین انجمن قالب آماندا رو خریداری کردند و بعد یک روز فکر کنم بهم گفتن هنگام سفارش یوزر قالب لود نمیشه
بهشون گفتم قالب مشکل نداره و باید کاربر اول لاگین کنه تا بتونه از خدمات استفاده کنه و قالب سبد خرید برای همین هست
بعد گفتند راهی هست ؟ گفتم باید اینکارا رو کنید . باز هم با اینکه وظیفه من نبوده اما خودم براشون انجام دادم
اما بدون هیچ مشکلی گفتم تیکت کنند و کمتر از 10 دقیقه آماده کردم براشون
واقعا آدم حال میکنه با بعضی مشتریا حرف میزنه و اصلا خودش حاضر نیست ول کنه صحبت رو اما بعضی دیگه هم... :(
نقل قول:
بچه محل تو اینکار خیلی بیشتر از اینها میبینیم ما کار همینه !!!!
به سلام داداش گلم . خوبی ؟ بله منم اولین بار نیست اما ببین این دیگه منو به کجا کشوند که اینطور شاکی شدم ;)
نقل قول:
ارائه شماره تلفن زیاد کار مناسبی نیست .
شما هم رسمی با مشتریتون صحبت کنید و وظایفتون رو داخل قوانین درج کنید و مشتری قبل از ثبت نام و یا سفارش هر نوع محصولی ، کامل قوانین رو مشاهده کنه .
بنظرم شماره تلفن هم خوبه و گاهی باید تلفنی باشه اما در حد خودش
والله قوانین تو سایت هست و کاربر هم هنگام سفارش تایید میکنه که قبول داره و لینکشم هم تو سایت هم هنگام ثبت نام
یعنی اگه بخوام طبق قوانین پیش برم هیچ یک از اینکارا به عهده من نبوده و نیست
اما خدایی اصلا خوشم نمیاد کمکی از دستم بر بیاد و برای کسی انجام ندم :(
نقل قول:
سلام عشقم(توی متفرقه است و این خوبه)
این همون کاربر مشترک نیست؟
انصافا وهاب توی بخش پشتیبانی عالی است و اطلاعات کامل میدهد من که فوق العاده ازش راضی ام توی پشتیبانی آنلاین سرور هر روز مقداری به بنده وقتشون را میسدهند و کمک میکنند واقعا جوری نیس که بگیم نگفته و فلان و بهمان
انصافا چنین مشتریانی ارزش کار کردن باهاش وجود ندارد
سلام داداش مجید گل خودم . عاشقتم :53:
من همیشه و همه جا گفتم لطفی که تو در حقم داری خدایی داداش برای داداشش انجام نمیده
ممنون داداش گلم :53::53::53::53:
ما نمک خورده شما و کوچیکتیم
نقل قول:
اسم این مشتری هم بگید تا سراغ هاستینگ ها اومد بدونیم کیه
خیر عزیز . اصلا کار درستی نیست
اینطور مخاطبم معلوم میشه . بیخیال
ایشون از کاربران ما در آنلاین سرور هم هستند
نقل قول:
ایوب این بلا سرش اومده بود از پیامبری انصراف میداد
خدا بهت صبر بده آقا وهاب اما خوب ... تقصیر کار خودت هستی که بهش زیاد بها دادی
تازشم این که دستش جایی بند نیست !
شما در وظایفی که داشتی به نحو احسن انجامش دادی - حالا طرف چیزی بلد نیست دلیل نمیشه که به شما تهمت بزنه
امیدوارم مشکلت حل بشه
ای گفتی :دی
والله آدم باید مسئولیت پذیر باشه مشکلم اینه که کمی بیشتر از مسئولیت دلرحم هستم و کمک کردن رو دوست دارم
یعنی اگه کاری از دستم بر بیاد و برای کسی نکنم مطمئنا اون شب خوابم نمیبره بخدا
نقل قول:
درود
خوب عزیز شما بهشون بگو نصب این ماژول و یا سیستم جزو وظایف من نیست و اگر میخواید براتون مثلا whmcs نصب کنم باید هزینه کنید و همه مشکلاتش رو هم براش برطرف کنید واگر هم هزینه نمیکنه بهش بگید بره از کس دیگه ای بخواد چون شما تحت وظایفتون نیست این کار
البته این رو هم بگم چه بسا دوستانی بودن به خود من کمک کردن بدون هیچ چشم داشتی و خیلی هم ازشون متشکرم
ولی به هر حال هر دو طرف باید رعایت حال همدیگه رو بکنن ما همه مثل هم هستیم و انسانیم فرقی نداریم
سلام
والله آدم کمکی از دستش بر بیاد و انجام نده بنظرم اصلا کار درستی نیست
اما باید هر دو طرف مراعات کار همدیگه رو بکنند
خدانکنه داداش
من هرگز قصد اذیت کردن ایشون رو نداشته و ندارم و نخواهم داشت
فقط زیادی اذیتم کردن
اما خدا شاهده من هرگز به بد کسی راضی نمیشم
نقل قول:
با اینکه خودم از اینکار متنفرم ولی گاهی باید ...
ولش کن خودت چطوری
فدات
افتضاح . رفیقم تصادف کرد . طرف زده بهش مدعی هم هست . دعوا شد . تا الان دقیقا با دوستم بودم
تا اینجا 1.300 واسه ماشین خرج کردیم
روز مذخرفی بود امروز :(
نقل قول:
از اين موارد هم ما زياد داشتيم بهترين راه ارتباط در حد عرفش هست وگرنه:
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!
150 درصد موافقیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.online
این موارد همیشه بوده و هست. منم همیشه این مشکل رو داشتم. به نظر من ترس از دست دادن مشتری دلیل این مسایل میشه. در حالی که یه مشتری پر دردسر میتونه ادمو از 100 تا کار دیگه بندازه. پیشنهاد میکنم مشتری که دردسر داره بیخیالش بشین بهتره چون نه ب دردسرش می عرضه نه به استرس های یعدش
نه بخدا
من نه محتاج این 100 تومن 200 تومنم ن زنو بچم گشنن
فقط اینکه برام سخته ببینم کاری از دستم بر بیاد و واس کسی انجام ندم ک همینم همیشه مشکل ساخته برام :(
سلام
وهاب داداش ببین اینا همه هست شما خودتو درگیر نکن و بخوای بهشون یک سال رایگان بدی :-*
ایشون هم مطمئنا از سر سو استفاده و اذیت کردنت بوده که اینطوری باهات حرف میزده و رفتار میکرده:53: