پاسخ : █ هاست اشتراکی - ابری █ ولت سرور ! █ میزبانی بر روی سرور 16 هسته ای █ دایرکت ادمین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
سلام ؛ منظور از 35 کانکشن همزمان (EP-Connection) برای اسکریپت های Dynamic هستند که Process برای پردازش و دیتابیس ایجاد می کنند ؛
به هر حال تمامی منابع واضح هست و خریدار باید مصرف خود را بسنجد و نسبت به مصرف خود خرید کند.:53:
آهان پس این تعداد کانکشن های دیتابیس هست. در اینصورت شونصد میلیون بازدید در روز رو جواب میده:دی
پاسخ : █ هاست اشتراکی - ابری █ ولت سرور ! █ میزبانی بر روی سرور 16 هسته ای █ دایرکت ادمین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
آهان پس این تعداد کانکشن های دیتابیس هست. در اینصورت شونصد میلیون بازدید در روز رو جواب میده:دی
:d یعنی فقط صفحه های html دارید؟
دانبال جان تایید میشوند
ار همکاران و دوستان قدیمی ما هستند
با تشکر
عیسی لو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
:d یعنی فقط صفحه های html دارید؟
اگه برای ایجاد شدن صفحات یه کانکشن دیتابیس به مدت نیم ثانیه نیاز باشه و رم و هارد و ... همراهی کنن، با 35 کانکشن همزمان میشه هر ثانیه 60 بازدید رو پاسخ داد که نهایتا میشه همون شونصد میلیون در روز :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afrateam
اگه برای ایجاد شدن صفحات یه کانکشن دیتابیس به مدت نیم ثانیه نیاز باشه و رم و هارد و ... همراهی کنن، با 35 کانکشن همزمان میشه هر ثانیه 60 بازدید رو پاسخ داد که نهایتا میشه همون شونصد میلیون در روز :d
خب خوشحال میشیم میزبان سایت شما باشیم :71:
ارسال تیکت پشتیبانی - ولت سرور
هاست اشتراکی – ابری (مصرف متوسط) | ولت سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
فعلا فقط دوتا سایت زپرتی دارم که روی سرور مجازیم هستن. هروقت از حالت زپرتی به حالت درست حسابی تغییر وضعیت دادن مزاحم میشیم ;)
---
چند سوال
- تو کلود لینوکس کاربر نمیتونه بیشتر از منابعی که براش تعریف شده استفاده کنه و اگه مصرفش بیشتر شد فقط سایت خودش کند میشه و برای سرور مشکلی ایجاد نمیشه و از طرف هاستینگ اخطار نمیگیره. درست فهمیدم؟
- سی پی یو هم قابل محدود شدن هست؟ اگر آره، محدود کردین؟
- منظور از تعداد سایت قابل میزبانی، ادان دامین هست یا پارک دامین؟
ممنون
نقل قول:
- تو کلود لینوکس کاربر نمیتونه بیشتر از منابعی که براش تعریف شده استفاده کنه و اگه مصرفش بیشتر شد فقط سایت خودش کند میشه و برای سرور مشکلی ایجاد نمیشه و از طرف هاستینگ اخطار نمیگیره. درست فهمیدم؟
خیر نمیتونه ؛هاست خودش دچار مشکل میشه
برای همین هست که لود سرور هیچگاه غیر عادی نمیشه
نقل قول:
- سی پی یو هم قابل محدود شدن هست؟ اگر آره، محدود کردین؟
بله قابل محدود شدن هست ؛ اما هیچ محدودیت سازی انجام نشده و تمامی هاست ها دارای 16vCPU هستند
چون تعداد کانکشن هارو محدود کردیم!
نقل قول:
- منظور از تعداد سایت قابل میزبانی، ادان دامین هست یا پارک دامین؟
هر 2
ببخشید من یه سوال دارم
برای چتروم باید کانکشن همزمان را چند انتخاب کنیم که با کاهش سرعت مواجه نشیم ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
renger
ببخشید من یه سوال دارم
برای چتروم باید کانکشن همزمان را چند انتخاب کنیم که با کاهش سرعت مواجه نشیم ؟؟؟؟؟
سلام ؛
فرق چندانی نداره اما اگر کاربران آنلاین افزایش پیدا کنه در نتیجه کانکشن های Script شما هم افزایش پیدا می کنه و با Error کمبود منابع مواجه خواهید شد.
کاربران انلاین بیشتر از 25 نفر نمیرسه